mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

F O X

http://www.volkswagen.de/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/modelle/fox.html

sayfasından aldım..

#mete007' tarafından 18.07.2009 16:20:39 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Temmuz 2009, 16:18 - İp: 78.***.**8.194
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

cıbıl avkat satsa pembeyi nasıl alcek yenisini.
Logy hakkat taş gibi rus cipleri.

Tarih: 24 Temmuz 2009, 09:46 - İp: 88.***.**8.220
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

"Daş gibi deyince hey gidi reno 12 ler yavv... "

+++

Ne günlerdi.. 10-15 cm su birikmiş yolda kalan arabaların yanından geçip gittiydi bizim 73 model emektar.. Kemıl tıropide sandıydım kendimi..

Birazdaha düşünek, avukata en ideal aracı bulak bakalım, matrikis birinci sırada görünüyorda, daha uygunu varmı acep.. Mersedesin bi aracı var etrafda, kango-berlingo gibi bi hacmi var, ama yere çok yakın araziyi boşverin toprak yola dahi çıkamayacak gibi gördüydüm..

Bazaarbeyim, matriks konusunda, arka çamurluğa çarpan taş vs. nin içde çok gürültü yaptığını yazmıştın (yanılmıyorsam) aynı şeyi transporterda gördüm.. zannediyorum o sorunu caravelle de gideriyorlar. Yani ne kadar para o kadar (neydi hatırlayamadım, çok bilinen bi kavramdıda neydi)

Tarih: 24 Temmuz 2009, 10:33 - İp: 78.***.**5.12
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

logy suzuki jimny arazide nasıldır bilmem hiç test etmedik, ama bizim yeğende vardı geçen sene, asfaltta devrilme tehllikesi geçirince birkaç kere sattı. şehir içinde çok dengesiz. 70-80 km yukarısına gelmiyor. suzuki olması mukabili de bazı dezavantajları var. yine lada niva'nın üstüne yok

Tarih: 24 Temmuz 2009, 12:08 - İp: 81.***.**7.8
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

-evvelden suzuki devrilebiliyordu evet, sürücüde de kabahat oluyor ,her ikisinin sürüş yol tutuşu hatası kombinasyonu ile devrilebiliyor..devrilmeyenleride var..

Tarih: 24 Temmuz 2009, 13:26 - İp: 88.***.**2.245
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Durup dururken suzuki devrilmez bir yanlışlık olmuştur mutlaka.
Pazarbey Sen istersen patpatın arkasına kahveden bir masa bir sandalye emanet al köy köy dolaşır seyyar avukatlık yaparsın. Nissan pahalı gelir senin gibi taşra mukabillerine.

Tarih: 24 Temmuz 2009, 13:36 - İp: 78.***.**2.161
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

hah hah sen pin taktaka heroes gol verir

Tarih: 24 Temmuz 2009, 15:08 - İp: 217.***.**4.245
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

arazi arabalarının çoğu dengesizdir zaten devrilme tehlikesi vardır her zaman. abd'de SUV yani arazi araçlarının devrilmesinden senede 10bin insan ölüyomuş, hatta jiplerin güvenlik getirisinden çok götürüsü var, insanlar daha güvenli diye alıyolar ama daha güvensiz olabiliyor istatistik mukabilinde diye tartışmalar geçiyodu haberlerinde vs. yani arazi araçlarının denge konusunda sıkıntısı büyük, herhangi bir virajdaki ani frende kaymayıp devrilebiliyolar normal binek araçlara göre. suzuki jimny de bunlar arasında fazla dengesizlerinden diye düşünüp sattı bizimkiler. araç yeterince dar, fazla yüksek ve ağırlık merkezi de çok yukarıda. tabi arabanın huyunu suyunu bilen rahat kullanır, arazide de iyidir orası ayrı. ama bizim toprak yola bile girmemesine rağmen jip hastalığı olan milletimizin asfaltta nasıl kullanacağını devirip devirmeyeceğini bilemeyiz

Tarih: 24 Temmuz 2009, 23:26 - İp: 81.***.**7.8
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

arazi arabası falan diyince eski kartal geldi aklıma..
oda tek gelmedi..
pazarbeyli geldi..

abicim adam bi bindi arabaya ben dedim yan yattık gidiyoruz eşşhedüennaa....

yannız x6 güzel alet.. test ettim onayladım.. araç almayı düşünenler ilk 3 tercih arasına koymalarında fayda var.. tarz olarak benimsemeyenler i10'na yönelebilirler..

Tarih: 25 Temmuz 2009, 19:12 - İp: 88.***.**0.241
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BEnim favorum q7. Efe onun devrilceğini hiç sanmam. Yapımş gibi havıs var yola.
Kartal mevzusu külli yalan.

Tarih: 25 Temmuz 2009, 20:15 - İp: 85.***.**9.65
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

şu yazdığından sen birşey anladınmı ?
layihalarıdamı böyle yazıyorsun sen. Hakim bilirkişiye gönderir senin ne yazdığını anlamak için.

Tarih: 25 Temmuz 2009, 20:37 - İp: 85.***.**3.125