mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

F O X

http://www.volkswagen.de/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/modelle/fox.html

sayfasından aldım..

#mete007' tarafından 18.07.2009 16:20:39 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Temmuz 2009, 16:18 - İp: 78.***.**8.194
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bİzimkiler mancar moturu kullanıyo. tam 7 bg.
Okyanus gilin ordakiler 11 bg. Lombardini moturu gullanıyolar. Onlarınki asfalt için uygun. Alçaktır onlar. Bİzimkiler arazi uyumlu. Yüksek.

Tarih: 19 Temmuz 2009, 14:39 - İp: 88.***.**9.190
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Aslında bence çok güzel bir icat.

Hem ucuz hem hesaplı. Hemde kaportayı sürttüm çizdim derdi yok. Evladiyelik araç. Motoru bozulsa kıyar paraya bir pancar motoru daha alırsın.

Tarih: 19 Temmuz 2009, 14:56 - İp: 85.***.**9.204
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bozulmaz zati. Yalnız çalıştırmak için bi yardımcı ilazım. Kolu çevirme mukabili. Gerçi marşlısınıda yapmışlar şimdi.
İstanbıl trafiğinde öncelikle araç olursun valla.HEm muayene derdi de yok.

Tarih: 19 Temmuz 2009, 15:01 - İp: 88.***.**9.190
okyanus.
okyanus. (üye)

Evet güzel icat dedik ama bizzat test sürüşü yapıp denemek lazım.
ayrıca bir tanede erouncap a gönderip çarpışma testi yaptırıp sonuçları görmek lazım.
patpatın bir tanesine kıyacaz mecburen.
0-100 ü tatmin edicimi. Yol tutuşu vs.

Tarih: 19 Temmuz 2009, 15:14 - İp: 85.***.**9.204
okyanus.
okyanus. (üye)

Ya mete arabanın teybi iyi demişsin de, aynı transporterdeki gibi diyorsun.

ww de en sevmediğim şey zaten adamlar nerdeyse tüm modellerinde aynı iç konsol ve iç mekan aksamını kullanıyorlar. Adam cady de de passatta da aynı direksiyon simidini kullanıyor.

ww kadar abartılmış bir marka tr de yoktur herhalde. fiyatının arabaları değil.

passata biniyorsun içi cady nin içiyle aynı, direksiyon ve konsol dahil. Tabi haliyle adam arabadan soğuyor. En iyisi corsayla devam ederim diyorsun ondan sonra mecburen.

Tarih: 19 Temmuz 2009, 15:24 - İp: 85.***.**9.204
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

"Abi" kim ya!... (Eray'a da diyecektim) ben henüz gencim..

ne biliyim konsol meselesini.. passat gördüğümüzmü varki, ticariylen içiçeyiz işte.. Kokpit konusunda mavi ışıklandırma vw in en sevdiğim yönü.. Berlingoyu sırf kilometre aydnınlatması ve zemin rengi için sevilmeyen kategorisine yerleştirebilirim.. Gündüz, gümüş rengi zemin üzerinde ne kilometreyi görebiliyorsunuz nede devir saatini. Gece uluncada turuncu ışık.. Berlingoyu önermem şu ticariler içinde..

Lüks modellerindede aynı kokpiti kullanıyosa voswos kötü yapıyo demektir.. mitsubişi olsun, diğer lüks binekler olsun kullanıcıları, "tekerlek üzerinde lasVegas" gibi yorum yapıyosa tutuluyo doğrusu..

#mete007' tarafından 19.07.2009 15:53:47 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Temmuz 2009, 15:53 - İp: 78.***.**8.194
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

evet vw arabaların hepsinde sadece direksiyon değil tüm göğüs tasarımı tamamen anı nerdeyse. ve estetik namına hiçbirşey yok çok eskice bi tasarım. birkaç silindir benzeri parçayı yatay birleştirmişler gibi tasarımda italyan, motorda capondur olay. almanlar ruhsuz makineler yapıyor sadece. al 50 sene bin, makine kullanıyosun işte dersin

pazarbey taktak'ların metalik boyalısı var mı? pembe mesela

Tarih: 19 Temmuz 2009, 23:19 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Gene yihohahahaha. PEmbesini ismarış ile yaparlar sanırım. İlk müşterinin kim olceğini tahmin etmek zor değil tabi. HEmen şu araba tırları ile istanbıla gönderiyoz.

Tarih: 19 Temmuz 2009, 23:59 - İp: 88.***.**9.190
okyanus.
okyanus. (üye)

Arkadaş benim araba pembe mi ?
Kendime gri aldım. O zaman 33.500 idi fiyat.
Bu kadar ucuza bulmuşken bi tane de hanıma alıyım dedim pembesinden.
Şu an ikinci el mertebesinde bile sıfır hyundai matruşka mukabili değeri var.

Tarih: 20 Temmuz 2009, 00:01 - İp: 85.***.**9.204
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

TAbi tabi eminiz o kadar eder. Arabanın değişmedik parçasımı kaldı. Tabi eder. Sıfır gibi oldu.
BEnim kia 100.000 Km de idi sattığımda. Emniyet kemeri değiyti birde hidrolik merkezi. Hepsi bu. SEnin arabalar ise maşşallah estetik yaptıran sanatçı gibi değiştirtmedik yerlerini bırakmadı.

Tarih: 20 Temmuz 2009, 00:06 - İp: 88.***.**9.190