Fotoğrafçılık Forumları
F O X

http://www.volkswagen.de/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/modelle/fox.html
sayfasından aldım..
#mete007' tarafından 18.07.2009 16:20:39 tarihinde düzenlendi.
valla güzel araba, tam şehir için ufak tefek. solenza gibi
gençler yeni sürücüler için tasarladık felan fişman demişler, öyle yaptınız bari biraz da fiyat avantajı koyun.
"Preis: Schon ab 9.650,00 Euro*"
avrupa fiyatı buymuş, onun 'türkiye'cesi 25 bin ytl ben size çeviriyim
bu arada yeni polo'yu hakkat çok güzel yapmışlar ön ve arka tasarım bir numara olmuş. sitesinde kırmızı fotoları var çok tatlı duruyor golf'ten daha güzel tasarımı.
#eraycanli' tarafından 18.07.2009 16:35:51 tarihinde düzenlendi.
Selam, ÊÊRâââââyy.. nasılsın..
Evet Polo gerçekten daha güzel olmuş.. Ekonomik kategorinin üzerinde bişey düşünemiyoruz şu günlerde..
bir fotoğraf daha ekliyim, Foxun iç mekanı.. Bence, 107 pejo veya c1 sitroen den çok daha iyi kokpiti var..
iyiyim abi sağol
tata nano'yu bekleyelim abi ekonomik kategoride. fox ufak tefek ekonomik olsa da fiyatı yüksek. gerçi nano'yu da bize iteklerler 10 katına vergi mukabilinde
Nano olmayan Tatalar için bile iyi yorumlar yok piyasada... "bu ucuz araba kardeşim bu kadar olur" açıklamasından başka bişey duyamadım doğrusu.. Şu yok, bu yok, o sebeple ucuz açıklamalarına makul bakıyodumda, nanoda hiçbişey yok herhalde..
Şu fotoğraflardak ifoxun en tuttuğum tarafı; teybi varya.. transporterdakinin aynısı, empeüç çalabiliyo.. Transporterda gördüğüm teyp-hoparlör seti, standart olarak gördüğüm en iyi müzik sistemi diyebilirim.. (mitsubişi yi karıştırmıyorum, onu görmedim)
Pembesi okyanusa yakışır. Zaten ancak bunu alabilir . Yihohahahohaha
Okyanusa laf yok.. dur onun için bi araba ekliyim..
Yakışııır....

işte okyanusun arabası. yihohahaha. Özel yapım. Mey din Altındeş.
BU araba ile özel yapım birde gara lastik ayakkabı veriyoz.
Aldınmı cevabını pazarbey.
Bizim orda ona pat pat diyorlar. Sizin gibi taşralılar da taktak der ancak.üstü açık bir cabrio havası var.
Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı.. Demekki okyanus, patpat kullanmış.. İzlenimlerin nasıldı hocam..
İlgili olabilecek konular
-
-
Görsel Diyaloglar/türk Fotoğrafının Hali Nicedir?
07 Tem. 2025, 12:45 miratcenk
022007 Tem. 2025, 12:45
miratcenk -
Sağlık Raporu Ücreti Sorunsuz Ödeme Örnekli Full Anlatım
20 Haz. 2025, 19:54 prodersler
027520 Haz. 2025, 19:55
prodersler -
-
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
040618 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -