Fotoğrafçılık Forumları
Daihatsu Terios 1. 3
BEnim gibi gariban bir avukat için sanırım en ideal arazi aracı gibi görünüyor.Ne dersiniz.
Geçen 2 avukat arkadaş birisi pajero birisi jimmy arazi araçları ile dağa çıkardı bizi. pek bi hoşuma gitti. bizim için ideal gibi bu araba . Kullanan veya bilen varmı.
ogrenci burs arıyor
telefon: 0536 220 xx xx
hadi lenn
isteyenin bi yuzu kara
sefer hocam sen hiç euroNCAP testlerine sokulan brodway, şahin filan gördün mü ?
göremezsin, çünkü teste gerek yok .
peki sen hiç HB brodway gördün mü ?
ben gördüm , kaza yapmış, arkadan vurmuşlar, arka olduğu gibi şoförün dibine girmiş.
http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk=32680ea1-01c3-4541-b30b-78dd232f08e3&sel=982A28C7-8133-410D-98C2-A825D29CEF06
izle bunu, brodwayden daha sağlamdır aslında, gerisini sen düşün
alsın reno alsın.
enazından gider bi araba forumunda tampon dustu yenı tampon sorunsalı diye konu acar,buraya daha az zaman ayırır.kurtuluruz. senmisin bana burs vermeyen.
ye bakalım o paraları
dersten cıktım haber bekliyorum
Buf bu son derece iyi bir sonuç. Sanırım 2 yıldız almıştır.Güvenlik kafesinde hasar yok. Bakma sen 5 yıldıza. 5 yıldızın kalanı uyarılara falan veriliyor. Netice bayağı iyi sayılır. clio brodvey ve şahinle kıyaslanmaz bile. clio bunlardan biri ile çarpışsa bi tarafından girer öteki tarafından çıkar.
BEn berlingo ile şahinin kazasını gördüm. Berlingonun ön kaput hafif ezilmiş. Hafif diyorum radyatör bile sağlamdı sanırım. Kartal ise arka koltuğa kadar göçmüştü.
Ben hep derim koç ölemez diye. Teneke arabalarının içinde ölenlerin ahını çekecek diye. Çektide. Mezarında bile rahat bırakmadılar.
Oyak yönetimide aynı akibete uğrayacaktır eminim.
pazar , ben hep iddia ederim, türkiye de trafik kazalarındaki ölümlerin en büyük nedeni tofaş ve renodur.
peşinden yolların berbat olması geliyor.
ama tutturdular bir slogan ''içinizdeki trafik canavarını durdurun ''.
saatte 100 le giden araba kaza yapınca araba hurda olmamalı, saatte 40 la giden araba yolda nasıl takla atar ? atıyor işte. yazık günah, bu ülkenin insanları bu doğana,şahine,brodway e servet döktü. ben anımsarım,brodway çıktığında daire parasına satıldı .
Bufcuğum ben ilk arabamı 1150 liraya aldım. Bunları bildiğim için audi 100 aldım. 1979 model. 1600 cc motoru vardı. 6 litre benzin yakardı. Olağanüstü bir yol tutuşu vardı.Bu zaten herkesin malumu. Kaporta zaten kaya gibi. BEn geri geri giderken fren yerine gaza basıp römorka çarptım. Eğer tofaş olsa cama kadar girerdi. Mİnik bir eğilme oldu o kadar.
Bİrde geri zekelı bir usta kontra somun kullanmadığı için amortisör çıktı. Bende telaşla frene bastım.Fren tek taraflı tuttu.Düşünün 100 km ile giderken tek taraflı tutan bir frenle araba napar anında 5-10 takla atar. Hatta focus astra corolla falan olsa gene takla atardı. Ama audi 100 takla atmadı Allahın izniyle.Karşı yöne geçip şarampole girdi. Ufacık bi hasar oldu.Tofoş veya reno olsa pazarbeyi tanıyamayacaktınız bugün. Toprak dağ yolunda 80 le gidilirmi. Gidiyordu işte.
Eski olsun ama gevur malı olsun.Gerçi artık avrupa birliği ayaklarına belli bir standardın altına inemiyorlar. Düşünsenize avrupada 5 yıldız alan megan veya linea eskisi gibi tenekeden yapılsa avrupa sokarmı onları.
Ama dediğim gibi bu vebal 2 şirketin yöneticilerine yeter. İki elim yakalarında olacak ahirette.
BUffalo kaç yıllık net üyesisin daha link vermeyi beceremiyorsun..
Önce bir link vermeyei öğrten ondan sonracıma gel bu tarafa..
Ha bi de şu takla atmış pazarbeyi filan hallerini de bırak..pazarbey buffalodur dediysek şakacıktan demiştik..
Öte yandan siz arabanızı çarpışma esasına göre seçiyorsunuz sanırım..
Oysa burdak konu dağ için hangisi..
Benim sakaryamdaki köyümün uyolları asfalt değildir..Orda ancak brovey gidiyor..Çünkü tofaş girdiğinde o yola ne amartisör kalıyor ne de bşak bir şey..
Öte yandan avrupa arabalarının sağlamlığını kabul ediyorum.
Eee ucuz etin yahnisi de ucuz olur
http://www.youtube.com/watch?v=fbo1iaL0Lco&feature=related
al sefer hocam olmuş mu link
İlgili olabilecek konular
-
İos 18 Güncellemesi İphone Hesap Makinesi Özellikleri
09 Oca. 2025, 14:50 prodersler
019809 Oca. 2025, 14:50
prodersler -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk
051026 Ara. 2024, 23:56