pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Daihatsu Terios 1. 3

BEnim gibi gariban bir avukat için sanırım en ideal arazi aracı gibi görünüyor.Ne dersiniz.
Geçen 2 avukat arkadaş birisi pajero birisi jimmy arazi araçları ile dağa çıkardı bizi. pek bi hoşuma gitti. bizim için ideal gibi bu araba . Kullanan veya bilen varmı.

Tarih: 7 Mart 2008, 21:50 - İp: 88.***.**3.48
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

ee o zamnlar böyle elbisler nerde var ki..Göğsümüze ikiye katlanmış gaste kağıtı koyardık..Ama yeterli olmazdı tabi..

Tarih: 8 Mart 2008, 01:22 - İp: 88.***.**4.72
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

bu pazar hala akıllanmamış. O kadar ısrarlara rağmen nikon, canon almadı, gitti zamson oldı, pişman oldu. Şimdi de Jeep, Landrover, X5 ler varken, hadi markaya para yatırmak istemiyorum diyosan, sorento, Tuchson gibi modeller varken; yine gidiyo gidiyo adı bilinmedik dayatsu gibi markalara!... Sonra yine "çok pişmanım, 120-300 tampon bulamıyorum, farların isosu iyi değil, enstantene hızı yeterli gelmiyor, bunlara hangi model aynalar uyar yardım edin" gibi başlıklar açarak ağlayacak.

Tarih: 8 Mart 2008, 01:33 - İp: 84.***.**3.235
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

1,3u fokal carpan, 4x4 ude sanıyede 4raw+4jpeg sanıyosun galiba.
sen bindinmi cekisten duser bu be.

Tarih: 8 Mart 2008, 02:35 - İp: 88.***.**2.80
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

o arabayı ya ilk ve son kullanıcısı olarak alacaksın,yada satmaya kalkıştığında yarı fiyatına satmaya razı olacaksın.
allah için bir gün doğru düzgün birşey alacağını söyle
herhalde ogün kıyamet günü alametlerinden birisinin müjdesini almış olacağız

Tarih: 8 Mart 2008, 03:07 - İp: 88.***.**2.204
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

HImmm tüm tepkiler olumlu. Teşekkür ederim arkadaşlar.BU segmentte (Amma laf ettim be) tavsiye edebileceğiniz başka cip varmı. (Land cruser hariç)
Teşekkür ederim hepinize çok yardımcı oldunuz. sanırım bunu alacağım.

Tarih: 8 Mart 2008, 07:42 - İp: 88.***.**3.48
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

lafın iyisi şakayla söylenirmiş....demeyeyim..bu günkü medye için denir ya..ne yazıyorsa tersi doğrudur diye..birazcım one benzemiş..dayhatsu bildiğim kadarıyla toyota nın şemsiyesi altında bir kuruluş..benim tercihim lada niva olurdu..fiyat aralığınıda göz önünde bulundururdum tabii..belki kazık gibi,ama taş gibi araba..öyle olur-olmaz pc gibi arabada değil..tatlı bir kara düzen..bakımıda nibeten kolay olur..dağda limuzin keyfi aranmasada olur...

Tarih: 8 Mart 2008, 08:19 - İp: 78.***.**9.234
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Aman.. Aman.. İtiraz ediyorum.. .

O fotoğrafdaki, bir cip değil.. küçük bir otomobil hiç değil..

Hikayeleri bırakalım.. Bu gibi bir araç, araziye hiç uygun değil..

Yüksek tork, vaz geçilmez bir unsur.. burada 1.3 benzinli bir araca itiraz ediyorum..

Yerden yükseklik tek dikkat edilen nokta olmamalı.. Bir yamaçta bir süre çapraz gitmek zorunda kalabilirsiniz.. Böyle dar bir araca itirazım olur..

Arazide, dar hacimli bir araç kullanışsızdır.. Minik bir otomobil alınmasıyla aynı neticeyi verecek bu araca gene itirazım var..

Muhalifim işte o kadar..

#mete007' tarafından 08.03.2008 10:18:15 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Mart 2008, 10:17 - İp: 85.***.**6.19
logy
logy (Üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Ben al derim,ciddi söylüyorum,işini görür ama bu lastiklerle değil...

Ama benim tavsiyem Suzuki Vitara'dır...

Aslında arazi yada dağ taş deyince Lada Niva'nın üstüne tanımam...

#logy' tarafından 08.03.2008 10:19:07 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Mart 2008, 10:17 - İp: 78.***.**4.27
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

ikinci el jeep grand charoke (doğrumu yazdım ??) ler acayip ucuz diyorlar, LPG takılmış tam sağlamı 25 bin ytl ye bulunuyormuş..
yaz kafanın bi köşesine

Tarih: 8 Mart 2008, 10:26 - İp: 88.***.**6.93
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Roko'yada itiraz ediyorum işte..

Lpg, yüzde 40 yakıt tasarrufu sağlıyor.. 5.2 lt V8 motorlu araçtan bahsederken, yüzde 40 ı bırakın yüzde 70 tasarruf sağlasanız dahi şansınız yok..

Pazar çelebi.. İllaki dizel motorlu pick-up diyorum.. yok başka yol.. (varsada benim haberim yoktur)

Tarih: 8 Mart 2008, 10:48 - İp: 85.***.**6.19