Fotoğrafçılık Forumları
Daihatsu Terios 1. 3
BEnim gibi gariban bir avukat için sanırım en ideal arazi aracı gibi görünüyor.Ne dersiniz.
Geçen 2 avukat arkadaş birisi pajero birisi jimmy arazi araçları ile dağa çıkardı bizi. pek bi hoşuma gitti. bizim için ideal gibi bu araba . Kullanan veya bilen varmı.
4x4 Ford Ranger derim baska bisey demem (yenisinden
)
bu arada Nissan Navara EuroNCAP'te yalnizca tek yildiz alabilmis yolcu guvenliginde havayastiklari gec aciliyormus, bu yuzden Nissan belli bir seriyi de geri cagiriyormus
Gelmek üzere, servis sorunu olmaz, beklemeye değer: Renault Koleos
#merson' tarafından 08.03.2008 11:30:39 tarihinde düzenlendi.
LAND DEFENDER al pazar amca
hem ucuz hem de en sağlamı
Yaa şimdi tut kendimi diyoru tutamıyoru işte.
Ya pazarbey amcazade efendileri..
Be mübarek madem bu kadar çok paran ardı gidip niye kendine zamson aldın heh?
Not: land rover, pikap hepsini boş ver..Sana son derece ciddi tavsiyem 1992-93 model Broadway..Cidden diyorum abi..Hem kırıldı mı döküldü mü derdin olmaz hem de yaptıklarına şaşkınlıktan fotoğraf bile çekemyeceksin.
Hey gidi benim eski arabam..Seninle hiç kara saplanmamşıtım be!!!!!!!
hiç kara saplanmadın mı
niye abi, kışın soğuktan hiç çalışmadığı için kar birikmiş yere kadar gidemiyormuydun..
ben askerkene land rover kullandım. bütün arazi araçları aynımıdır bilmem, başka arazi aracını aynı koşullarda kullanmadım ama (benzetme ve abartma yoktur) eşşeğin gitmediği yerden gidiyorduk.
difarensiyel kilidi ve ağır devir vitesi vardır. devreye soktunuzmu tekerler askıda kalmadığı sürece taşların kayaların tepesinden aşıp geçiyordu. Çok sağlam bi alet ama zerre konfor arama. Birde orjinal land ingiliz malıdır. bizimkiler ise koç malı olduğu için biraz çıt kırıldım. Yanlış anlaşılma olmasın, motor, şanzuman difaransiyel ingiliz malı ancak geri kalan tüm donanım ve aksesuar yerli olduğu için elleşmeye gelmiyordu. özellikle kaportasının tamamı alüminyum, yani kızıp bi fiske atsanız izi kalıyordu. gerçi düzeltmesi ve boyamasıda kolaydı. o zamanlar o araçları herkes zırhlı zannederdi. halbuki sapanla taş atsanız bi yerden girip öbür yanından çıkardı.
keleş kurşunlarını hiç anlatmayım konu teröre kayar.
aslında parazibeyim böyle arazi aracı falan almazda, iyi oldu bu topik.. lazımdı şu aralar sağlam bi geyik.
Ben baştan Willys diyim de konu uzamasın. Lafı döndürüp dolaştırıp en sonunda alacağında budur zaten. Hem 1,3 hem de benzinliyse tork diye birşey yoktur bu arabada. 4 tekeri boşta bile zor döndürür.
Yada azıcık paraya kıyarım diyorsan git Kia Sportage al dua edersin sonra.Aslında lada niva da iyidir yani.Yada orman işletmesi ihaleyle bazen dodge kamyonet satıyor 4x4. Bizim elemanlardan biri aldı.
Türkler genellikle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olurlar...
Terios kullandım.. çok iyi tanıyorum.. ve birkaç yakınımada aldırdım...
Pazarbey senin için biçilmiş kaftan.
Senin için olumlu hususları: 4x4 bir araca bineceksin ve vergileri düşük olacak az yakacak.. Benim tanıdığım Pazarbey için maliyet diğer herşeyin önünde gelir.
* Özellikle Sehir icinde cok kullanisli.. Dar ve kısa olduğundan manevra sorunuda yok.
Motor 1300 cc olmasına rağmen nisbeten güçlü.. buna aracın hafifliğide katkı sağlıyor.
* Bakım masrafları servis ücretleri çok düşük... İnanamıyacaksınız ama yetkili servisi daha ucuz olan bir marka tanımadım.. bu Daihatsunun marka tutundurma politikası gereği Tüm türkiye servisleri çok ucuz tek fiyat uyguluyor.
* Standatr lastikle bile uludağda buızlu yollardaki performansı dudak uçuklatıyordunn.
* İkinci el konusunda haklısınız. İkinci el değeri düşük.. bunun yoluda teriosu ikinci el satınalmaktan geçiyor. Ucuz alıp ucuz satacaksınız. Sıfırını almayacaksınız. Satışı hiç zor değil biz sirionu bile çok kolay satmıştık. Ama mutlaka Otomatik viteslisini al.. Onlar bayanlara çok daha kolay satılıyor ve performansı manuel şanzumanı aratmıyor.
* Ancak bu kadar güzelliğin eksi yönleride yok değil.. Şehirlerarası yolda hız limitlerine uyacaksın 100 km yi geçmeyeceksin.. 100 km üzeri güvenli değil. yüksekliği ve kısalığı sert virajlarda sorun yaratabilir.
* Uzun yolda rahat bir arabada değil.. içi nisbeten dar. bagajıda küçük...
Kütahyada dağbayır dolaşmak veşehir içi ağırlıklı bir araba arıyorsan emin ol bu fiyata başka bir araba bulamazsın..
Ve verdiğin paranın hakkını alırsın. Terios kullananları internetten .. çevreden araştır. 1 tane memnun olmayanını bulamazsın..
ikinci el 20.000 YTl ye otomatik 4x4 SUV alacaksın vergiler yakıt tüketimi düşük olacak ve üstelik servis ücretleride çok düşük olacak..
Eğer niyetliysen hiç kaçırma...
Ben Civic'imi satınca mutlaka terios alacağım
kim ne derse desin ve kimse kusura bkmasın 1300 motor 4*4 ben almam. 1300 motor otomobiller için bile yetersiz bence. palio filan için iyi olabilir. ama sedanlar için yetersiz. bence tabi.
kangoo ya 4 çeker takmışsın gibi bir tip var arabada.
ucuza 4*4 arıyorsanız ben mete'ye katılıyorum . dizel 4*4 pick-up alacaksınız.
üstelik bu Terios pek düzgün bir şekle sahip değil, 100 le giderken sert virajda takla atabilir gibi duruyor .
landlar konusunda da rokoya katılıyorum , böyle kudretli araç yoktur yeryüzünde.
valla ben severim boyle cins, bilinmedik arabalari, genelde masraflari da az olur bunlarin
Hımm al diyorsunuz yani. Hımmmmmm hıııımmmmmm
PAram yoktu ama artık yavaş yavaş olmaya başladı.
2 senemi 3 senemi aradan sonra ilk defa kendime takım aldım. Hemde 2 tane . Bİrisi sarar ötekinin markasını hatırlamayırım.
Sanırım lorenlo felloni gibi bişeydi.
Bugünde Afyondan piyer kardin kaban aldım. Sudan ucuz yarı yarıya indirim varmış.
Sonra rodiden çeket, pontul, sivitşört oldum. Bide kemer. Az daha adidastan gocuk alcektim emme pek böyük geldi. Bi numara güccüğüde güccük geldi.
Pazartesi gidip piyer kardinden bi takım daha ealcem. Yarı yarıya indirim varmış. 225 ytl. Bayağı iyi geldi bana. [>
İlgili olabilecek konular
-
İos 18 Güncellemesi İphone Hesap Makinesi Özellikleri
09 Oca. 2025, 14:50 prodersler
019809 Oca. 2025, 14:50
prodersler -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk
051026 Ara. 2024, 23:56
miratcenk -
-
-