Fotoğrafçılık Forumları
Çirkin Yorum
kamera arkası görüntüsü sanki minik bir insanın poposuyla kıstırdığı sinek gibi duruyor
sineği ellerinin arasına al, sonra kabak flaş patlat , sonra parmakları cropla ,al sana fotoğraf . oldu canım oldu . artık kendini aşmalısın,kendini geliştirmelisin .
dslr aldın hatta makro lens aldın ama yok, gelişme yok sende.
Evet bu çirkin yorum BUFALOya ait. İnanması güç ama.
Zaten uzun zamandan beri beni kıskanır. Bir tane fotoğrafıma bile iyi yorum yazmamıştır.
Atılsın böyleleri siteden.
[>:D ] bufalo ben özelden değil burdan göndereyim tebrik mesajımı.
yalnız, bunlar aynı fotograf değil, ama sinek aynı sinek.
Ağzına sağlık hocaha.
Desteğin için teşekkür ederim. Aslan hemşerim benim.
Bufalonun fotoğraftan anladığı bu kadar işte. Aynı fotoğrafmış. Yuh be.
NE günlere kaldık. İyiki artık siteye fazla girmiyor.
Açıya bi bak açıya. Körmü gözün bufalo. Allah belanı vermesin. Aynı foto imiş. Bakın görün biraz sonra yorumunu ya siler yada düzeltir. Aha buraya yazıyom.
Şimdi döncem.
pazarbey son sinek fotonda yorumumda itiraf ederek ustalığın karşısında saygıyla eğildiğimi tekrar buradan yineliyorum..
bir yalakalık sezdim kendimde,
ama başarılı bir çekim bence..
hangi ustalık?
TEşekkür ederim kadir ağabey. Bir elde sinek, bir elde makina diğer elde flaşla çekim yapmak gerçekten zor. Ah birde ring flaşım olsa varya. Tozunu attırırım ortalığın. Lakin böyle kendini bilmez arkadaşlar anlamıyorlar bu fotonun ne anlama geldiğini. Herkes tripodmu kullandın diyor. Ben asla kullanmam tripod. Gelde anlat bufalo gibilere.
bazarbeycimm, nasıl da hemşerin oldum bir anda. ama ben yiğidi kalp krizinden öldürüp hakkını veririm. bufalo nın biyerleriyle sıktırılmış sinek yorumuna katıldığı mı da söyledim. sadece küçük detayı görememiş onu açtım. (sinek küçük o yüzden)
aslında birinci ustalık konusu,börtü böcek çekmek,herkesin midesi almaz büyük ihtimalle.
sıradan olmayanı çekmek güzel bir olgu.
sabit duran çiçek ve objeleri herkes çekiyor zaten..
ayrıca bu tip böcekleri elinde tutuyorsun.
tripod kullanmamanı halen anlayamıyorum,yoksa monopod mu kullanıyorsun
Duopod kullanıyorum.
Demirciye yaptırdım. Biraz ağır emme olsun.
Hocaha senin desteğini hissetmek bile benimi için büyük onur. Tekrar teşekkür ederim. Bufaloya çok güzel bildirdin haddini.
kadir bazarbey bu böcekleri kendi elinde tutmuyoki, model kullanıyo. modeli böyle kullanılır sanıyo. ayrıca çoğu fotografını da kendisi çekmiyo, dublör (kendi deyimi) kullanıyo.
İlgili olabilecek konular
-
-
Cmeha / Film Sarma Kolunu Kuramıyorum.
23 Tem. 2024, 00:39 cansxcet
1112511 Eki. 2024, 13:15
baria -
-
-
Youtube [küfürlü] Yorumları Silme Engelleme
26 Tem. 2022, 11:30 prodersler
0119826 Tem. 2022, 11:31
prodersler -
-
-
Lisedeyim Ve Fotoğrafçı Olmak İstiyorum.
07 Ağu. 2011, 15:48 teferrac
52197310 Nis. 2021, 17:26
clasic -
Youtube Videoda Yorumları Açma Kapatma Yorumları D
07 Şub. 2021, 21:52 prodersler
0145907 Şub. 2021, 21:52
prodersler -