pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Çirkin Yorum

kamera arkası görüntüsü sanki minik bir insanın poposuyla kıstırdığı sinek gibi duruyor
sineği ellerinin arasına al, sonra kabak flaş patlat , sonra parmakları cropla ,al sana fotoğraf . oldu canım oldu . artık kendini aşmalısın,kendini geliştirmelisin .
dslr aldın hatta makro lens aldın ama yok, gelişme yok sende.

Evet bu çirkin yorum BUFALOya ait. İnanması güç ama. Zaten uzun zamandan beri beni kıskanır. Bir tane fotoğrafıma bile iyi yorum yazmamıştır.
Atılsın böyleleri siteden.

Tarih: 17 Nisan 2008, 18:28 - İp: 88.***.**4.80
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Gül gül admin uyuyormu.

Tarih: 17 Nisan 2008, 20:02 - İp: 88.***.**4.80
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

linç kampanyası başlamıştır

Tarih: 17 Nisan 2008, 20:20 - İp: 81.***.**7.8
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

şu fotonun linkini versende biz de görsek şu küçük bi adamın kıstırdığını.

Tarih: 17 Nisan 2008, 20:29 - İp: 84.***.**2.159
makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

bufalonun senle olan sıkıntısı nasıl başladı sayın bazaarbey ?

Tarih: 17 Nisan 2008, 20:37 - İp: 78.***.**0.64
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

ben anlatayım:
pazarbeyle bufalo iddiaya girişirler, kim daha güzel fotograf çekecek diye. Ama güzel foto çekme yarışı yerine "birbirlerinin güzel foto çekmesini engelleme yarışı"na girişirler.

önce bufalo çaktırmadan pazarbeyin gözlüklerinin camını değiştirir. (+3,5 olan camları -3,5 ile değiştirir)

pazarbey de bufalonun bi zamanlar avatarında da kullandığı (inş yanılmıyomdur, bufolo kullanıyodu inş) efes birasını yanındaki lensinin ve makinasının içine döker...

olaylar böyle başlar, sonuç nereye vardı ben de bilmiyorum.

Tarih: 17 Nisan 2008, 20:45 - İp: 84.***.**2.159
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

pazarbey dur bi fotografını cekeyim der buffalonun fotosunu ceker,tab parası alır,ama sonra filmler yandı,kart silindi vs. diye kıvırır paranın ustune yatar.
buffaloda pazarbeyı dslr alacagı gun gider butun samsungların ustune dunyanın en kral makinesi yazısı yazar, samsunglarıda kapatır cakon yazdırır..pazarbey gercegi ancak 3 hafta sonra anlar..

ogun bugundur araları limoni,flaşları kabak fotografları kelektir.

Tarih: 17 Nisan 2008, 20:49 - İp: 78.***.**9.94
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hacaha aha sana link
Link
Lİnk
Lİnk
İlnk
Lİnk Link
link
Link
Link
Link

Bu adam beni korkunç kıskanır. Aynı zamanlarda başladık bu işe. Lakin bende Alah vergisi bir yetenek. Arkadaş ise tam bir sanatsal kabızlık yaşamakta. Ben ne çeksem üst banta gidiyo. Bu arakdaş ise yorum alymayan fotolarını silmeye yetişemiyo.
BEnim açtığım konulara milyonlar giriyo. Googlede hep birinci sırada görünüyo. Ee tabi kıskanıyo arkadaş.

Tarih: 17 Nisan 2008, 21:17 - İp: 88.***.**4.80
phaser
phaser (üye)
Eskişehir / Amatör

Popo arası sinek
Akşam akşam çok güldüm ya.
Allah'ta sizi güldürsün.

Tarih: 17 Nisan 2008, 21:26 - İp: 88.***.**5.78
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

walla çok sağol pazarbeyciim. bugün canım sıkılıyordu mayısta tr ye gelemiyeceğim diye. fotografının sayesinde yerlere yattım.

bence hemen "erotik nü" kategorisine alınmalı bu fotograf.

Tarih: 17 Nisan 2008, 21:27 - İp: 84.***.**2.159
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Seni mi kıskanacağım , güldürme beni

Tabi ben senin makrolarını beğenmiyorum artık. Hep aynı.

Sineğin gözünü çekmiş, vaaaayyyyyy, böceğin gözüne girmiş ohaaa ,süpersin. Eskidi bunlar artık Mr.Sunday.

2-3 sene önce kimsede adam gibi makine yokken bunlar ilginç olabilirdi, ama artık isteyen herkes sinek gözü çekebilir. Hele hele iki parmağının arasında tuttuğun sineği çekip kellesini croplamak için sanatçı olmaya filan gerek yok .
Benim 2 yaşındaki yiğenim de çekebilir bunu esasında .

Sinek kellesi çekip üst banda çıkan zihniyeti kınadığımı söylemiştim yinelemeye gerek yok

Gaijin; Kabak flaş bir fotoğrafçılık terimidir Herhangi bir yansıtıcı, yumuşatıcı kullanmadan , hayya arka plandaki ışığı da hesaba katmadan nesnenin üstüne rastgele patlayan flaş anlamına geliyor

İyi fotoğrafçılar kullanmaz bunu , pazarbey gibi babadan kalma usülle çalışanlar kullanır Merak edenler için pazarbey in fotosu

Bu da aynı fotoğrafın cropu ve üst banda çıktı bu foto

Bir foto çekip bunu sanki iki fotoymuş gibi siteye yükleyen zihniyete de
Ve bu adam bunu hep yapıyor , şimdi ispatlamayayım, geçende yine üst banda çıkmıştı, hem de 2 sene önce yüklediği bir fotoğrafı croplayarak

Bu arada bana pm yoluyla onlarca destek mesajı geldi ,ağzına sağlık , biz de aynısını düşünüyoruz diyorlar

Tarih: 17 Nisan 2008, 21:49 - İp: 88.***.**4.202