scorpion_kasim
scorpion_kasim (üye)
Eskişehir / Meraklı

Bir Soru

merhabalar..merak ettiğim bişey var..bu sitede (yani sizler) fotoğrafçılığa gönül vermiş insanlar var...ben sadece meraklıyım inanın fotoğrafçılıkla ilgili kullandığınız terimlerden hiç bir şey anlamıyorum ama araştırmacıyım...az çok öğrenip ben de kendimce fotoğraf çekmek istiyorum...acaba fotoğrafçılık için illaki eğitimini almak şart mı ? üniversite yani...sizler nerelerden mezunsunuz ya da kendinizi nasıl geliştirdiniz ? çok güzel bir meslek olsa gerek... ( sakın yanlış bir anlama olmasın..hani vardır ya konservatuar mezunu olanlarla olmayanların şarkı söylemesi gibi bişey değil bu soru..inanın fotoğrafçılık çok farklı her yönüyle...sizler gibi tecrübeli olmayı çok isterdim..) teşekkürler..

Tarih: 4 Nisan 2008, 21:12 - İp: 78.***.**9.14
scorpion_kasim
scorpion_kasim (üye)
Eskişehir / Meraklı

evet öyle sanırım..istemek gerek gaijin...bunun okulunu okumak da ayrı bir zevktir...bazı konularda okullar da bi yere kadar,insan istekli olmazsa neye yarar? hatta bazı kişiler biz bunlara romantik (radikal) tasarımcılar diyoruz...okullara tamamen karşılar,insanın gelişmesini engelleyiciymiş..parantez içinde belirteyim dedim..

Tarih: 5 Nisan 2008, 19:43 - İp: 78.***.**5.27
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

Vi dont nid no,ecukeyşın !!!

Tarih: 5 Nisan 2008, 20:17 - İp: 144.***.**0.144
scorpion_kasim
scorpion_kasim (üye)
Eskişehir / Meraklı

sen demi eğitime karşısın...herkesin ihtiyacı var bence....

Tarih: 5 Nisan 2008, 20:24 - İp: 78.***.**5.27