pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Aşağılık Medya

11 Eylül saldırılarında televizyonlarda kaç ölü kaç yaralı gördünüz. İspanyada metro bombalamalarında kaç ölü kaç yaralı gördünüz. Hatırlıyormusunuz. bİr tane bile ölü ve yaralı görmediniz.
Çünkü onların medyası bizimki gibi reyting avcısı değil. Ülke menfeatlerini herşeyin üstünde tutmasını biliyorlar. BUnu düşünmeseler bile belli meslek ilkeleri var. İnsan olmanın ne demek olduğunu en azından kendi insanları için düşünüyor ve ona göre yayıncılık yapıyorlar.
Biz mi ne kadar kan ve revan içinde insan varsa , ne kadar acılar içinde ağlayan çırpınan bağıran paramparca olmuş insan varsa onu yayınlaymayı görev biliyoruz. KEmbilir belkide bu savundukları bazı terör örgütlerinin çok çok seviyeli medya gruplarımıza biçtiği birer roldür. Zİra kendileri bunu yapanlara bundan daha fazla yardımcı olamazdı.
Yazıklar olsun diyor bu aşağılık insanlar kadar aşağılıkça yayın yapan tüm medya organlarımızı kınıyorum. İnşallah bu son olay rtükü harakete geçirdiği gibi ilkeli yayın cılık açısından belli ilkeleren getirildiği bir aşama olur.

Tarih: 28 Temmuz 2008, 20:03 - İp: 88.***.**7.75
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

şuraya kadar yazılan mesajlarda bir kaç anormallik farkettim ama bunları yazarsam konu kişisel bir atışmaya dönüşceğinden sakınıyorum..

yalnız birşeye takıldım.. umarım bu kişisel bir atışma olmaz

"dört büyük kanal dışında 2-3 yıl içinde çok büyük değişimler olacak"

bu ne demek.. büyük kanallarda hiç birşey değişmeyecek..
bana görede bu aslında hiç birşey değişmeyecek demek gibi geliyor.

ülkenin büyük değişimler geçirdiği zaman aralalıklarına ve safhalara baktığınızda.
genel olarak ya sistemin değiştiğinden
ya rejimin değiştiğinden
yada daha geniş zaman aralığını ele aldığınızda NESİL değiştiğinden bahsedebilirsiniz..

 

Tarih: 29 Temmuz 2008, 12:25 - İp: 88.***.**2.81
arkhalen
arkhalen (üye)
İstanbul / Firma

Estağfurullah rokomet. Asla hakaret olmadığı sürece her şeyin dile getirilmesinden yanayım. Kastettiğim (çok girmek de istemem ama) malum büyük soruşturma nedeniyle daha dışlama yoluyla elbetteki menfaat odaklı olarak pek çok dökümün yaşanacağı idi. Yani biraz daha normalleşeceğimizden bahsetmek istemiştim. Yani bnm düşüncen bu. ben Türkiye'nin pek çok yeni gelişmenin eşiğinde olduğunu düşünüyorum. Buna tüm medya da dahil elbette. Saygılarımla...

 

Tarih: 29 Temmuz 2008, 12:31 - İp: 78.***.**7.169
eskidost
eskidost (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

En büyük öfkem ise canlar acımış insanlar ölmüş ortalık kıyamet alanına dönmüşş akp kapatma davası var ekranlarda ettigim küfürün ne kadar günaha eşit oldugunu bilemiyorum...
-----------
Bu tam bi sır kapatma davasına dogan güneş denilen gün bombalar patlıyor canlar alınıyor bu nedir bunun açıklamasıı Cevaplanmamış o kadar çok soru varkii daha ne kadar bu böle bilinmez ....
------------
biz uyuyalım aman bana uzak oldu bombanın sesini ben duymadım bende tv den isledigimde beni pek etkilemez sadece için acırdı gördügüm görüntülere ama birebbir yaşayınca insan çok daha farklı düşünüyor nereye kadar susacaklar bu millet artık sokakta bomba alarmlarıyla sokaklarda dolaşacak hale gelene kadarmı .... ????

 

Tarih: 29 Temmuz 2008, 12:32 - İp: 85.***.**0.39
arkhalen
arkhalen (üye)
İstanbul / Firma

Aman eski dost kızma hocam ) Yani ben diyorum ki tüm bu tepkilerinizi örgütlenerek gösterin. Örneğin seçim dönemi kaç kişi partilerin programını okuyorda sonra hesabını soruyor. Bunun gibi yani. Şimdi emin olun kan ağlayan Tüm Türk halkı gece evlerinde dizi izleyip eğlenecek ve ana haberler dışında olayı (aynen dediğin gibi) yaşayanlar dışında unutmaya başlayacak. Bazı şeyler kanıksanmaya başladıysa orada sorun vardır. ben bunu demek istemiştim. Yoksa evet sanırım biraz farklı düşünüyoruz. Zaten güzel olanda farklılıklardan bir güzellik çıkarabilmektir..

 

Tarih: 29 Temmuz 2008, 12:41 - İp: 78.***.**7.169
eskidost
eskidost (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

farklı düşünüyoruz ama ikiside dogru yollara çıkıyor haklsını

 

Tarih: 29 Temmuz 2008, 12:56 - İp: 85.***.**0.39
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

 

Tarih: 1 Ağustos 2008, 21:07 - İp: 78.***.**4.141
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

LEn kontras biliyom cevap sayını artırmaya çalışıyon. Ayıp ayıp.
onbirbin dokuzyüz doksan dokuz.

 

Tarih: 2 Ağustos 2008, 00:01 - İp: 88.***.**6.244
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Hangi medyadan bahsediyorsunuz?

 

Tarih: 6 Ağustos 2008, 00:07 - İp: 78.***.**4.91
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

hepsi.

 

Tarih: 6 Ağustos 2008, 00:20 - İp: 88.***.**6.26
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Bizim olmayan lakin bizden görünenler

 

Tarih: 6 Ağustos 2008, 00:57 - İp: 78.***.**4.91