Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
Gelememimş maalesef.
sikenike laf eden karşısında hasan ustayı bulur..
ama araba konforlu keza sorunda çıkartmıyor.
ama işte çoluk çocuk..
bide ist.de hava bozuyo diye bi dedikodu duyduk...
falan fistan fişmekan..
artıkın başka türlü bir hal çaresine bakcez..
kalcak yeride ayar edemedik ya istanbulda.. çok kalabalıkmış her misafir buyur eden tesis.
bu sene çok lafımı yedim.. hayrolsun.. bi kısmetsizlik var gali heralde sanırsam büyük ihtimal..
hatta en son kertede kötaya bile en cazip bi yer gibi göründü ama sonra ondan da ben cayırttım.. bi kaç ay geçiversin de sonra geleriz kötayaya.. daha şincik çok erken..
Keza bende simekink alacak idim. 54 bin dedilen en fulüne. Pamoromik tavan mavan var. herşey var.
benim arabayada 23 bin vermekteler.
30 vermem ilazım ki çok.
i30 üzerine 13 bin istediler. i30 alem bari.
işin aslı panoromik tavan için o kadar tantanaya değermi şüpheliyim..
çift sunroof var.. kırk yılda bir kullanıyorum..
uzun yolda ses yapar.. açık unutsan bi yağmurda sel basar..
güneşli günde perde kapalı olması lazım yoksa kızartıyor.. (perde tek başına kapanmıyor camlarda kapanması lazım)
ara olabiliyosa üstü açık olcek.. yoksa sunrof panoritik tavan filan çok kullanışlı deeeel..
ama bak i30 diyosunda... onunda matrixten aşşağı kalır yanı yok ikinci elde..
habarın ossun..
bu klasmanda ya zafira alcen yada sikenik... dimedi deme..
meriva bile zayıf.. hatta touran bile zayıf
ikinci el zafira düşün bizim gibi... 2006 tısını 26 tıya aldık.. hakaten güzel araba ama opel işte.. servise tamire neyin gitmeyecen..
sikenikin iki katı servis ve parça fiyatları
Benim bir arkadaşın audi arabası vardı.
Arabada da sanruuf vardı.
Lakin biraz hız yapmaya başlayınca bu sanruuf hücüma kalkmış sivrisinek gibi vızıldamaya başlıyordu.
Uzun yolda bu vızıldama can sıkıcı hatta sinir bozucu hale geldiğinden daha taze gelin kıvamındaki audi servise gide gele kırk yıllık o... haline geldi ama vızıltı bir sürü kesilmedi.
Arkadaşda pireye kızıp yorganı yakma misali arabayı sattı.
Lakin yine audi aldı işte bu kısmı anlamış değilim.
Pazarbey olsa bir daha hayatta aynı markayı almaz.
Sözün özü yolda giderken kafanızı sanruuftan çıkarıp taze politikacı gibi sağa sola el kol sallama niyetiniz yoksa tavanı yekpare olan bir araba alın. Sinirleriniz sağlam kalsın.
hata bu foto benden bi hedaye ossun..
içimden geldi
Allah razı olsun.
Bu arada aklıma gelmişken.
Rokomet Ramazanda hayli yaklaşmış durumda.
İftar mukabili ne tür planların var.
Nasıl bir atraksiyon maktarsoyin süspansiyon emilsiyon ... siyon ... siyon düşünüyorsun.
yine mi benim başıma kaldı bu kabak...
bu sefer iftarı hüseyin gazi dağında yapcem...
bakalım kaç kişi gelemeyecek...
bu işi zirvede bırakmak istiyorum
meşhur geleneksel ankara iftar toplanamayışlarının en tenhası olacak allahın izniyle...
pamromik tavan ve sanruf hususunda aynı düşünceleri paylaşmaktayız. ben özellikle sikenikin prevelici yani üst donanım fekat sade olanını istedim. yok ellerinde hiçbirisinin. hep panomrik tavanlı falanlı filanlı. napcem ben öylesini. ben sade severim.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165308 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -