kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri

Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..

En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..

...

Tarih: 6 Temmuz 2010, 20:23 - İp: 78.***.**7.24
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 17 Temmuz 2010, 20:40 - İp: 85.***.**6.9
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Vanacı vananın musluklarını açınca alevler sıcaklığını hissettiriyordu çevreye mantalite icabı,,vanacı bu işi ritmik olarak yapmaktaydı,, rat ta ta ta ta,rata ta ta taa diye yani..Yaptıkça da alevlerde ritmik olarak fışkırıyordu balonun içine..Bu iş havada iken de yapılıyor sıkça..

Tarih: 17 Temmuz 2010, 20:44 - İp: 85.***.**6.9
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Lakin orada kütayalı bir emmi kendini yeni aldığı panoramik çeken alatına kaptırmış,gidiyordu sabah sabah..

..

Tarih: 17 Temmuz 2010, 20:49 - İp: 85.***.**6.9
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Listede adı olmayanı sepete alamıyorlardı maalesef..

Bazıları kısmet işte binemez sepete,,bazıları da resim çeker lakin resimlerini açamaz eve gittiğinde..

Tarih: 17 Temmuz 2010, 20:55 - İp: 85.***.**6.9
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi çok sanatsal fotolar çekmişsin. nasıl şüphe çekilmeden foto çekiler hepimize göstermişsin. hepiciği birbirinden güzel.
emmi bak binde haşin haşin baken 2 ağbiyi çektim. pis lokanta mukabili.

Tarih: 17 Temmuz 2010, 23:39 - İp: 95.***.**6.79
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmiler araba sürerkennesi bile kitap okuyan beyin arabası. keza kızdı bize fotosunu çekmek isteyince. Allahtan okyanus çekmeye çalıştı ki beceremedi. kumköy olsa 10 kere çeker idi.

Tarih: 17 Temmuz 2010, 23:42 - İp: 95.***.**6.79
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmiler benim arabanın göremedeki fotoları lazım. hatta konyamada. ekleyven gali. böyün i30 a bakmaya gittik. ben beğendim .
kumköy emmi ile okyanus emmi zabıta mukabili.

Tarih: 17 Temmuz 2010, 23:44 - İp: 95.***.**6.79
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

türk tipi foturaf. üstte boşluk ayaklar ise kesik.

Tarih: 17 Temmuz 2010, 23:46 - İp: 95.***.**6.79
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

tanımayanlar için soldan sağa:
şabanersan okyanus, pazarbey, kumköy.

Tarih: 17 Temmuz 2010, 23:49 - İp: 95.***.**6.79
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

He he hee,evet pis lokanta mukabili,,emme ben bişi yiyip içmemiştim zati..Adama da kızmış idim,,teybin senini kapat diye..

Araba süren bu en işlek devlet karayolunda kitap okuyan saygısız şeferi kim çekti dersin emmi ..Ondan sonra kaza oluyor,bu şeritten diğer şeride geçip başkalarınında canına sebeb oluyor bu tür zü*p*ler.. Zati kırmızı ışıkta bile durmadan sağa sola bakmadan geçmiş idi ileriki ışıklarda..

-ne etçen ki göremedeki arabanın resimlerini sen hem ,,var var olmasına da ..

Emmi beni firigyalılar vadisine götürecen de mi,filim felan çevrilen yire..O ilde de yeni MMM alışviriş mrkz açılmış gali..Aldın mı oradan kendine bie IPAT MIPAD bari .

Tarih: 17 Temmuz 2010, 23:54 - İp: 85.***.**6.129