Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
Senin uğursuzluğun ona da geçmiş emme,gitmiyeceğim pzremminin yüzünden fetiyelere deyip duruyor gali.. Bil de..
.
bu hanım kardeşimiz kim emmi ?
hanım kızımız pek şirin imiş,
emmi bak senin fotonun panamorik olanı.
okyansa annat meseleyi kafayı yimesin annamak için.
bozkırlı ağabeyimiz .
Asistan gız o napeceksiniz ki hem siz..
Pzremmi güneye gitse idik sana rahibe çektirecektim aslında..Daha da bulup çekemezsin hiç biryerde ..
Yav haş iks beşin hafıza kartını şiy ettin,,peki bu fotolar nerden çıktı ortaya,, savunmanı yap bakem
..
-mekedekilerin bir sürü kareleri vardı,yollayacaktık imeyille,,madem resimler gözüküyor ne iş çıkardın ki yaz günü bana..
ne diyon emmi bişey annamadım. foto moto yok kartta. keza lazut gönderdi. filim yükledim. arabada dvd çalıştırmadı. sonra gittik barabar çektik işte. ni fotosu çıktı karttan.
emmi daha hümanist entel bir fotomu yükleyebilirdin.
yahut sükut içinde camide ibadet ederken çekse idin bari.
hiç olmadı kumköy emmiyle cami tuvaletinde sizi bir saat beklerken çekse idin.
keza sen caminin içinde uyumuş idin.
lakin çıkınca bize maknum ısmarladın onun hatırı var emmi.
Yahu lazuttan gelen ve gezide takıp çektiğin kart yok mu..İçi bom boş onun,,ne etti isen gene gizlice kırsalında..Sinopvari amellerde gözükmesin diye eyice içini boşaltmışsın sessizce büronda..
O sekiz Gb kart bom boş..,ne veriyor ne de alıyor ,,anlamadım deme gene..
Sen gel de sana F/1,7 ilem portre çektireyim gali..
emmi format attım belkim düzelir mantalitesi ile. düzelmedi ama.
emmi evet camide uyumuş idim biraz. zira sen uyutmadan araba sürerkennesi. zira horul horul sesleri gelmekte idi arkadan.
emmi sanırım i30 alcem. keza zonata nın en üst versiyonunda var kuruyuz kontrol. keza o kadar para veremem.
i30 cw crdi mode üste 13 bin vercem. iyi fiyat keza.
emmiler gez dünyayı gör konyayı atasözünün gereğini yerine getirir iken.
gör ve gördür mantalitesiyle fotoğraflandı mevlana önlerinde.
keza bu da lübnanın hristiyan mevlanasının türbesi.
(mercedes içinde 20 km hızla gider iken çekildi. lakin netliğe bakınız. mercedes bir başka )
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165508 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -