Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
emmi 1:100000000 ölçekli haritadan göründüğü kadarıyla yol rotası altındeş kavşağından geçmekte afyon yönüne doğru.
lakin ben gece geçerim oralardan.
belki sabaha karşı.
sabah ezanı vakti oralarda olur isem sana uğrarım beraber sabah namazını kılarız ben yola devam ederim.
Emmi fethiyeye gidiş izmir üzeri olur ise 970 km
yukarıda arz ettiğim rota üzerinden olur ise 770 km tutmakta.
gelseydiniz iyi olurdu emmiler.
Hadi geldik diyelim nerde yatçez zira..
İzmr yolu epey uzatır ve sıkar gali..
Dediğim yerden git sen..
Özel koylar var emmi,denizden gidiliyor gerçi..Bil de
biliyorum emmi.
zamamında mgirgin in emmisinin teknesi ile gezmiştik.
keza bir de denizin ortasından tatlı kaynak suyu çıkan bir koy var idi. o sıcakta buz gibi idi o koyun suyu.
pzremmi biraz niyetli gibi sanki gelmeye,,bil de..
Cuma atliyede işim yok ise,geleyim gali dedi..
Tamam teknede küpeştede yatarız daha iyi ya,,içe içe..Zati iki gün bişi..Size gece foto nasıl çekilir gösterem bari orada..
emmi en kötü ihtimal beduva halk plajında kumun üstünde yatarsınız.
bu yattığım yerde gündüz acaba hangi dilber yattı idi diyerekten hayel kurarsınız.
içtikçe hayelinizdeki dilber hatun güzelleşir emmi.
Yok yav kumda gece akrep oluyor,,yiiç diye sokuyor insanı orada...Olan pzremmiye olur ,onu sokar çünkü.
emmiler sokar keza.
emmiler duruma bakarız. bizim hanım olaya sıcak bakmamakta.
makina olayında olduğu gibi yapmalı idik. mesela okyanusun haciz işi varmış yardım a gidiyoz gibi. ağzımdan fetiye çıkmış bulundu keza.
nerde yatcekmişiz. çadır alem ben.
Dersin ki sende,,okyanusun haciz işi var cuma günü orada olması lazım, de ona..
Gitmişkene de, hazır makinanın alatın ayar tikerleğini de test edip döneceğiz de,,olsun bitsin gari..,,nasılsa senin alatlar sıkça arızalanabiliyor ya,inanır o da..
Çadıra da akırep giriyor emmi.. Duvarlara da tırmanıyor..Efsn cu macitemmi'ye gitmen gerek ki seni de sokmasın diye..
emmi yeni kompak çadırlar sinek bile sokmamakta. ondan alırız. dediğine kimse inanmaz gali.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165308 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -