paperman
paperman (üye)
Yurtdışı / Amatör

Ust Bant Fotograflarina Yorum

Daha once onerildiyse kusura bakmayin......

Forumlarda konu sıkıntisi cekildigi bir gercek .....

Forumlara aktif olarak duzenli katilanlarin ortak sorunlarindan biri fotograf yorumlarinda tanidiklararasi elestirilerin hep olumlu olmasi .

" Tarafsizlar Ordusu " olarak tum fotograflari burada degerlendiremeyecegimize gore sadece üst banta cikan fotograflari acikca tartismayi oneriyorum . Sanirim 10 kadar fotograf 3 gun bantta kaliyor . Sure bol , fazla da yogunluk yaratmaz . Orayi hak ediyor mu , etmiyor mu bir de bu forumda goruselim derim . Kimse sozunu esirgemesin . Elestiriyi begenmeyenler de karsi gorus belirtsin . Madem yorumlar kisminda bu is sihhatli yapilamiyor , bir de burada deneyelim ..( burada da olmazsa sonsuza kadar susalim )

Boylece en azindan " tarafsiz olundugunda " aramizda anlasip anlasamayacagimizi gorelim .

Ok diyen varsa , ilk yorum benden .....

Bu konu cok bayatladi , bosverin derseniz de anlarim...

Tarih: 26 Mart 2009, 01:36 - İp: 96.***.**9.175
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

Üst bant meselesi biraz çeşitli..
server meselesi
eleman meselesi
sponsor meselesi

Başkalarının işine karışmak gibi niyetim yok. Çok fotoğraf arsından seçmek yada her sayfa yüklenişte 100-200 foto arasından rasgele seçmek serveri meşgul eder buda siteyi yavaşlatır.
hadi bunu geçelim o zaman birileri bu işi elle yapsın. Bir nevi editörlük gibi.
Bu şekilde yaptık diyelim. Hergün bu işle ilgilenecek insanları nerden bulacaksın? Maaşla editör mü alacaksın? Hem fotoğraftan anlayacak hemde hergün sizin için gelecek tepkilere aldırmadan fotoğrafmı seçecek? aça malolucak dersiniz? Ya sıkıp kaçarsa ne olucak?
bu mesele biraz karışık.

aslında web sitesi yapayım diyen herkesin karşısındaki dağı görünce kaçası gelir. Öyle tık tık işleyen bir sitenin neye mal olduğunu görseydiniz bazı ayrıntılara hak verirdiniz.

Mesela biri çıksa adam gibi sponsor olsa o sizin dedimiz benim dediğim ve herkesin dediği en iyi fikirlerden bile daha iyi hale geleceğine inanıyorum.
fikir çok..
engeller çok..

Tarih: 26 Mart 2009, 15:05 - İp: 85.***.**5.64
paperman
paperman (üye)
Yurtdışı / Amatör

"remi, önerimi başka bir topikte sundum, netfoto2 kızdı"

Bir de Netfoto2 mi var ??

Tarih: 26 Mart 2009, 16:40 - İp: 96.***.**9.175
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör