Fotoğrafçılık Forumları
Satılık Samsung Gx10 ,a700 Alım Sorunu
Nİyemi satıyorum.Makinadan son derece memnunum.Ancak a700 ün gördüğüm aşağıdaki fotoğrafı herşeyden vazgeçirdi beni. Bu ne güzelliktir böyle. Sakın eski yazılarımı bulup getirmeyin önüme.
Görünce etkilenmemek mümkün değil.
İnsan verdiği paraya acımaz valla.Harika bir görünümü var. 16-105 ile mükemmel bir ikili olacaklarından eminim.Evet gx10 u almak isteyenler sıraya girsinler ve isimlerini yazdırsınlar. makina 18-55 ve 18-200 ü 2000 ytl ye verebilirim sonrada gidip 4000 lira verip bu makanayı alabilirim.
Makinayı almak istememde çift kart slotununda etkisi yok değildir hani.
Konuyu burda açmamın sebebi ise iki makina arasında mukayasade yapabilmektir.Yoksa satış ilanı değil.
Bakın fotoğraf.Haksızmıyım.
#pazarbey' tarafından 07.12.2007 21:56:41 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 10.12.2007 18:12:41 tarihinde düzenlendi.
Mavi izci gaijin. Sİze aradaki farkı söyle açıklayayım. 50-500 gibi lensleri ancak f8 in üstünde kullanırsanız yleterli keskinliği bir nebze alıyorsunuz. Özellikle geniş açıda resmen batırıyorlar. Teledede yeterli keskinlik olmuyor. Ama kullanım kolaylığı bakımından üstlerine yok bunların.
18-200 ü hiçbir şeye değişmem. Ancak teyle almışken tele olsun mesela 200-500 olsun.Fazla aralıklı olmasın.
Fotoğraf dediğin keskin olur. H2 nin fotoları gibi yumuşacık olmaz gaijin.
Pazarbey,diyelim aldınız Sony A700 ü sonra bir de ucuna 50mm Minolta taksak kesmez mi seni :D Tele ihtiyacı nerden geliyor ? Kuş böcek fotoğraflarına daha hakim olabilmek için mi ?
Mavi izci herhalde kuş için.Sen beni fufalo gibi ront içinmi alıyor sanıyon teleyi.
Bicek içinde 180 mm makro almalı.
TElede 135-400 veya 200-500 ile çözülebilir tabiki.
Gün gelir satarsan şayet, Kumköy abin den hatıra kalsın bari Beytullah, Mübarek Bayram evveli..
sagol kumköy abi. De en üstteki foto ne öyle.
Pazarbey merhabalar,
macro konusunda tecrübeniz fazla olduğu için size sormak istiyorum. Tabiki yardımcı olmak isteyenler olursa onlarında fikir ve tavsiyelerine açığım. Close-up kitlerden kullandınız mı hiç. Amacım süper macrolar değil. Hiçbir zaman macro lenslerin de yerini tutmayacağını biliyorum ama en azından birazda olsa iş görür mü? Özellikle 28-300 de. Bu işi amatör olarak sürdürünce önceliklerin sırası değişebiliyor. Bu sebeple bu iş en ucuz haliyle denemek istiyorum. Fikirlerini ve bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
Saygılar.
Bu arada herkesin ramazan bayramı mübarek olsun.
İyi bayramlar.
Raynoksun dcr 250 ve 150 sinin testini ayptım. ikiside çok kaliteli lensler. BEn eminim iyi netice vereceklerinden. ati2001 şu anda kullanıyor. ona sorabilirsin. bende bu ikisinden birini denemeyi düşünüyorum.
Erken vazgeçmişsain makinandan pazarbey. Makina alırken 1-2 yıl satmamayı göze almak gerek bence.
-Bu arada üniversite nedeniyle internete ve foruma giremiyorum. Daha doğrusu bilgisayar yok. Evdeki de bana yaramıyor malesef. Size iyi çalışmalar
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2195628 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
Microsoft Word İle Kiralık Daire Satılık Araç Afiş
27 Nis. 2019, 14:50 prodersler
01560227 Nis. 2019, 14:50
prodersler -
-