Fotoğrafçılık Forumları
Satılık Samsung Gx10 ,a700 Alım Sorunu
Nİyemi satıyorum.Makinadan son derece memnunum.Ancak a700 ün gördüğüm aşağıdaki fotoğrafı herşeyden vazgeçirdi beni. Bu ne güzelliktir böyle. Sakın eski yazılarımı bulup getirmeyin önüme.
Görünce etkilenmemek mümkün değil.
İnsan verdiği paraya acımaz valla.Harika bir görünümü var. 16-105 ile mükemmel bir ikili olacaklarından eminim.Evet gx10 u almak isteyenler sıraya girsinler ve isimlerini yazdırsınlar. makina 18-55 ve 18-200 ü 2000 ytl ye verebilirim sonrada gidip 4000 lira verip bu makanayı alabilirim.
Makinayı almak istememde çift kart slotununda etkisi yok değildir hani.
Konuyu burda açmamın sebebi ise iki makina arasında mukayasade yapabilmektir.Yoksa satış ilanı değil.
Bakın fotoğraf.Haksızmıyım.
#pazarbey' tarafından 07.12.2007 21:56:41 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 10.12.2007 18:12:41 tarihinde düzenlendi.
Alacak şimdi değil ama.
Bak satılık tabelası bile çıktı artık.
Pazarbey...
Madem alan yok...
GX10 u bir fakire hediye et diyeceğim ama...
Olmaz ki, inancımıza göre hediye edeceksen sevdiğin ve kıymet verdiğin bir şeyi hediye edeceksin....
Bence bizim damada ver onu...Fotoğraf makinasına ısınsın...
Benim bir tane kötü cep telefonum vardı satmak için götürdüm 10 YTL eder dediler Bende kıza verdim halen oynuyor...
Pazarbey abi Allahtan bu topiği açtın yoksa diğer topic Guiness Rekorlar Kitabında yerini alacaktı Neyse darısı bu topiğin başına
Pazarbey A700 den de kesin vazgeçmiştir.Şimdi hangi marka için topik açsam diye düşünüyordur.
A700 güzel makina. Ama birde şöyle düşünmek lazım:
Şimde elimdeki makina zaten üst düzeyde sayılacak bir makina. Yani üst amatörlere hitap eden bir makina. DEğiştirsem nolcek. DEğilmi. Birde böyle bakmalı.
Ozbaba damada var mikana merak etme hemde kodak.Vercem ona .Gitsin yakından kuşları çeksin.
Kadir niye böyle diyon bak kırılırım.Sanki onlarca topik açmışta makina almamışım gibi konuşuyorsun.
warp o topik bufalonun iyide gidiyordub.Ama ilgi azaldı.İlgiyi canlı tutmak lazım foruma. Kendim için birşey istiyorsam namerdim.HEp site için.
aaa deperyus yaşıyo. Kumköy abi tabela çok güzel.Borcumuz ne.
Pazarbey geçenlerde yaşadığım bir olayı paylaşayım yeri gelmişken...
Arkadaşlarla bir teknoloji mağazasını geziyoruz...
Bir tane kart okuyucu gördüm üstünde 11 in 1 yazyor...
Slotları görsen çıldırırsın...Gayriihtiyari...
-Pazarbey olsa makinayı satar bunu kesin alırdı dedim...
(Ucuz bir cihazdı ama seninkini okutursan her halde anca paran yeter)
Biraz sesli konuşmuşum..
Yanımdaki arkadaş...
-Pazarbey kim ağabey dedi...
Ona baktım...
- Uzun hikaye dedim... Çooookkk uzun hikaye...
Bu da böyle bir anımdı paylaşmak istedim naçizane...
Bu arada renk ayarı bozuk ve fotoğraf makinası olarak isim yapmamış bir makinayı bizim Damada layık görmeyip Kodak gibi hiç değilse adı fotğrafla anılan bir markayı vermen asil bir davranış... Kutlarım....
Borcun yok Beytullah ne demek.
Sağ salim olun yeter.
Bu gidişle Pazarbey abiyi Dpreviewde işbaşı yapmış olarak görürsek şaşmayalım. Adamların buradaki potansiyelden haberleri yok walla olsa
neler neler olur
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2138428 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
Microsoft Word İle Kiralık Daire Satılık Araç Afiş
27 Nis. 2019, 14:50 prodersler
01520427 Nis. 2019, 14:50
prodersler -