buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim

Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.

Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .

nıhahhahaha

#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Ağustos 2007, 16:53 - İp: 88.***.**3.134
deparius
deparius (üye)
İstanbul / Amatör

Haklısın pazarbey hatalı bilgi oldu. Eastman Kodak 1879 londra'da kurulmuş.
Benim baktığım Kodak Photographic material and chemicals. şirketin alt kuruluşu.

Tarih: 28 Ağustos 2007, 13:33 - İp: 195.***.**0.27
dunesea
dunesea (üye)
İstanbul / Amatör

haklısınız arkadaşlar...samsunglar esası bilgisayar teknolojilerine sağlam ürünler veren bir firma...ama nedense uzakdoğu teknolojiye yaptığı yatırımı kalite kontrol ve işçiliğe yapmıyor...

japonya bu konuda diğerlerinden bir iki adım ötede...sanırım bu çekik gözlü amcaların tek bir hedefi var.ucuz ve çok satan ürünler yapmak...tüketim amaçlı...

almanlar ise öle değiller...her ürün gurubunda en iyisini ve en kalitelisini üretiyorlar...yaw evdeki matkaba uç almak için bir iki kişi ile konuştum...herkes git alman malı al dedi....yahuuu bununda mı en iyisini bunlar yapıyor oldum...saygı ile eğiliyorum işçilikleri ve kalite kontrol anlayışları önünde

Tarih: 28 Ağustos 2007, 15:18 - İp: 212.***.**5.114
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Jaaa Alamanlar hakkaten en iyisini yapıyorlar. Ama japonlar artık onları geçti. Kusursuzlukta Japonlar %90 lara uluşmış.Almanlar ise %70. Koreliler ise her ne kadar özensiz işçilik yapıyorsada sağlam iş çıkarıyorlar. Kia sephiam 80000 km ye yaklaştı daha adam gibi bir arıza yapmadı. Maaşallah. Eksoz falan gibi ufak tefek şeyler.
Deperyus doğru biliyormuşum demekki. Yalnı yakında onuda japonlar alır geçer.

Neyse artık bende birkaç gün içinde ÖZ SAMSUNG GX 10 - ilk izlenimler topiği açacağım. Yada PUfaloya parayı bayılcez. Uyanık avukat.

Tarih: 28 Ağustos 2007, 17:16 - İp: 88.***.**8.226
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

KIadak hakkında

İş hayatına 14 yaşındayken bir sigorta şirketinde ofis boy olarak başlamış; daha sonra da yerel bir bankada memur olmuştu.
Adı, George Eastman'dı ve sahibi olduğu yeni kuru levha fotoğraf işi, kuruluşunu izleyen yeni yüzyılda dünyaca tanınmış Eastman Kodak Company oldu. Günümüzde önde gelen çok uluslu şirketlerden olan kuruluş ABD'deki en büyük 25 şirketten biridir
Eastman'ın mali zorlukların üstesinden gelme yeteneği, organizasyon ve yönetim becerisi ve canlı, yaratıcı zekası, onu zorluklarla geçen onlu yaşlarının ardından, yirmili yaşlarının ortasında başarılı bir girişimci haline getirdi.
Bu nitelikler Eastman'ın Kodak'ı Amerikan endüstrisinin ön cephesine taşımasına da olanak sağladı. Tüm bu süreç boyunca Eastman çalışanları için, emeklilik, maluliyet ve sigorta kazanımlarının yanı sıra bir kar paylaşım sisteminin kuruluşuna öncülük etti.

Kodak Türkiye sitesinden alıntı

#xtolga' tarafından 28.08.2007 17:53:29 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Ağustos 2007, 17:17 - İp: 212.***.**0.50
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sağol xtolga. Halen tüm sinema şirketleri kodak film kullanıyorlar.Fakat dijitalde durumu içler acısı. Allah acısın.

Tarih: 28 Ağustos 2007, 19:12 - İp: 88.***.**8.226
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 28 Ağustos 2007, 19:17 - İp: 88.***.**8.226
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Tarih: 28 Ağustos 2007, 19:28 - İp: 88.***.**0.134
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bufalo sen sanattan ne anlarsın. Git sen a100 ile bir tele alda....... çek. Tamammı.

Tarih: 28 Ağustos 2007, 19:30 - İp: 88.***.**8.226
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 28 Ağustos 2007, 19:32 - İp: 88.***.**8.226
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

gökyüzü çok güzelmiş vurgulayamamışsın

arabanı çekip durma gören de mustang filan var sanacak

Tarih: 28 Ağustos 2007, 19:35 - İp: 88.***.**0.134