Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Demek sony öyle demiş ha. Helal olsun.Ellerinden öperim sony nin. Valla işimiz zor sony olmasa canon mu vercek sensörü.Fidip faveon sensör alırlar belki.
Olmazsa ya fujinin yada kodakin elini öpecekler.
yok dememiş, ben olsam derim dedim pazarbey
gerçi niye desin ki, 300 dolar mıymış neymiş bu yeni cmos un tanesi satılan her d300 den 300 dolar. temiz para valla
yaaa işte böyle pazarbey. ama Allahtan sony kamyon, buzdolabı, dozer filan üretmiyor. baskı makineleri, sensörleri, video kameraları filan var.
Yakında pentaks diye birşey kalmayacak. Zamzon -pentaks olacak. Görceksiniz bu günleri. Belki sony yi bile satın alır.
o biraz sıkar işte, samsung kim ki sony nin yanında dozer firması
samsung alsa alsa kısa samsun sigara fabrikasını alır.
zaten bu köre firmalarının kedi olalı bir fare yakaladığını görmedim, ne orjinal bir buluş ne bir patent.
zaten pazarbey, korelilerle japonlar kanlı bıçaklı, türk-ermeni ilişkilerinden beter araları.
BEn korelileri tutuyorum. Boynuz kulağı geçer. Zamzung şu anda sony lcd ve plazmaların dahi panellerini yapıyormuş. Hatta dünyada sanırım bunu iki firma yapıyor zamzon ve lg.
(Hasip ile nasipe döndük- Biri ingilizi biri Alamanı tutuyoya)
Biri nikon mu dedi
... ahhoooh uykumda var ya...boşuna tartışıyorsunuz... boşuna
bak ne demiş ceo amca...fotografı buldezer cep telefonu dvd player mp3 player vs yapan firmalardan kurtarmak lazım....
istedikleri kadar iyi makinalar yapsınlar...ruhu yok makinaların ruhuuu...insan boynuna nikon asınca kendini bi başka hissediyor yaw...işte bu gerçekten fotoüraf makinasıo diyor...
Güldürme beni dunesakon
Ama dur güleyim.
Bundan 50 yıl önce japonların fotoğrafçılık sektörünü ele geçireceklerini söyleseler kim inanırdı. Ama şimdi kodakı saymazsak ki oda gitti gidiyor japonlardan başa kim kaldı.
Şimdi birde samsug var .
Ve göreceksiniz samsung japonları koyup geçcek.
Ya bu pentaksın suyyundanmıdır nedir insan durduk yerde fanatik oluyo. Büyümü yapılmış acaba frimvaresinde.
Bu canonculara bir hal oldu, dadanagast da , adam 40 yıllık canoncu ,nikon diyor başka bir şey demiyor Türkiye nin yarısına tamron 17-50 aldırdı, onu bile satılığa çıkarmış nikon sevdasından
Hayırdır dunesea, canon filan anmaz oldun son zamanlarda
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2138328 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203301 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -