Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Pufalo hıı nı çok manidar gördüm. Sana özelden mesaj atmadım.Boşuna kutuna bakma.
Kadir gaza getirme bizi boşuna.
Dur bir iki foto ekleyeyim.
pazarbey bende x marka 70-300 siparişi verdim.sürekli hepsiburada ya bakıyorum kargo çıktı mı çıkmadı mı diye.yarın gelirse bende zoom layacağım karşıki dağları senin gibi.
x markamı aldın genede.
keşke y marka alsaydın.
Ama maalesef y marka yok piyasada. Bu nedenle x marka istediği gibi at oynatıyor.
pazarbey yeni lensin ile harikalar yaratacaksın bence.
Pazarbey makinada objektif olmasa bile harikalar yaratır, o bir fotoğraf masterı
Kadir sendende bekliyoruz bakalım. x marka objektifle.
Asinan aman efendim rica ederim .
yahu bu x i biz mtemtikte bilinmeyen yerine kullanırız.Ama burda x in seagma olduğu aşikar..Neden adını saklıyonuz ki
Abi fotolar harbiden çok küzel.Ama ben yine de 70 -300 ü tercih edeceğim.Ne de olsa elimdeki 17-70 in devamı olur
Ya arkadaş, ne salak bir kuştur bu. sanırım adaha önceki kuşun aynısı, korkarım 10-20 lens alsan bu kuşu yine çekeceksin. ben böyle salak kuş görmedim, kaçmıyor mu hiç?
Bazı şeyleri öğren artık deli etme adamı Daha önce yüklediğn kuş daha iyiydi haberin olsun, pikselleri filan dijital müdahaleye çok daha iyi yanıt veriyordu. bunda renk sapmasını düzeltmek pek mümkün değil.
#buffalo' tarafından 28.09.2007 23:09:31 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2140428 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -