salihx
salihx (üye)
Ankara / Amatör

S2, Fz5, H1, P850

Merhaba,
Ben de digital fotograf makinası almaya çalışıyorum. Tam da Fuji F10, Nikon P1, P2 gibi modellere bakarken bu siteyi ve forumu gördüm ve dünyam karardı Biraz daha üst model alıp aile fotoğrafçılığından ileri geçeyim diyorum.

Kendimce şu kriterlerin önemli olduğunu düşünüyorum,
1- 10X üzeri zoom
2- Görüntü sabitleyici
3- 4MP ve üzeri
4- Makro çekim
5- Kalem pille çalışan
6- Düşük pil kullanımı
7- SD bellek kullanımı
8- Kaliteli sensör

Forumdaki yazılardan Canon S2, Sony H1, Panasonic FZ5, Kodak P850 nin bu özellikleri sağladığını okudum (doğru mu ?)

Bu makinalardan şimdiye kadar sadece S2 yi görebildim. Erkayalar faturalı olarak 870 YTL fiyat aldım..
Sony H1 900 YTL bulabildim. Panasonic FZ5 675 YTL. Kodak ın fiyatını bilmiyorum.

Burada sormak istediğim şu : Panasonic FZ5 200 YTL daha ucuz diye alsam neler kaybetmiş olurum ? Ya da Canon S2 için 870 YTL feda edeyim mi ? Teknik değerler yazılı ama pek bir şey anladığım söylenemez. Onun için sizlere danışayım istedim. Ya da sizin onu alma şunu al ddiyeceğiniz başka model var mı ?

Şimdiden teşekkürler.. İnşallah vurulmadan fotoğraf makinası almayı başarırım

#salihx' tarafından 02.02.2006 17:23:17 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Şubat 2006, 17:12 - İp: yok
emrahçınar
emrahçınar (üye)
Denizli / Amatör

bu arada dunesea avatarı değiştirmiş yeni farkettim,afiyet olsunn!!!arkadaşlar birbirimizi kırmayalım,söylediklerimize(daha doğrusu yazdıklarımıza)-çünkü yazılanların kötü algılanması söylenmesinden daha yüksek ihtimallidir- dikkat etmemiz gerekiyor,hepimizin!hoşçakalın,kardeşçe kalın.

YAŞAMAK,BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR;YAŞAMAK BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE.
Nazım Hikmet RAN

Tarih: 13 Şubat 2006, 00:39 - İp: 85.***.**9.13
enes82
enes82 (üye)
Antalya / Amatör

valla kimse kusurunun söylenmesini istemez.kimse benim şu ksuurm oldu demez.eh kusurnuzuda kabul etmeniz beklenemzdi zaten. siz de ne mükkemmel birymişiniz de biz yanılıyormuşuz ve boş konuşuyormuşuz.valla uzun süredir insan psiklojisi ve felsefeyle ilgilenen biri için boş konuşma diye nitelendirmekle heralde en başta kendimizle alay etmek olur.kendimizi aklmak için de pek biliriz hemen savunma mekanizmamızı geliştirip suç bastırmayı.ee ne demişler yavuz hırsız ev sahibini bastırımış..valla fıkranıza karşılık bende güzel bir felsefi öykü yazmak isterdim ama neyse bu da tam savaşa dönüşmeden sona ersin

Tarih: 16 Şubat 2006, 04:21 - İp: 85.***.**5.124
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

enes kurduğun cümleler bir anlaşılsa sana ne söyleyeceğimi bileceğim ama ....Bu sene ösyem anlatım bozukluğu sorularını senin yazdıklarından alsa tüm sınava yetecek soru çıkar.
Birde bunun üzerine felsefi öykü mü yazacaksın? Enesin dünyası (Sofinin Dünyasına Nazire)

Tarih: 16 Şubat 2006, 08:31 - İp: 85.***.**4.28
enes82
enes82 (üye)
Antalya / Amatör

cımbızla açık arar olmuşsunuz pazarbey.''yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış''suçunuzu örtbas etmek için şimdi benim açığımı mı arar oldunuz .yoksa günah mı çıkarıyorsunuz neyse özrünüz kabahatinizden beter.kendini bilmeyen adam kusur işlemeye devam eder.

Tarih: 21 Şubat 2006, 13:23 - İp: 85.***.**9.58
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Açık aramaya gerekmi var enes82.herşey ortada,Neyse artık hakaret sinırını aşmak üzeresin. DAha fazlasına müsaade etmeyeceğimi bilmeni isterim. Etmen halinde gerekenler yapılacaktır.

Tarih: 21 Şubat 2006, 19:05 - İp: 85.***.**9.140