netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

slavezero şu verdiğim linkleri mutlaka incele

objektifler

uzmantv link

uzmantv link2

#kad-ir' tarafından 09.12.2007 13:47:44 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Aralık 2007, 13:46 - İp: 85.***.**1.58
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

kadir abi verdiğin linkler için teşekkürler, hepsini inceledim ve izledim, gerçekten çok güzel, açık ve net bilgiler var, bakalım artık k10d mi alınca sizlerin başını birazdaha ağrıtacağım

Tarih: 9 Aralık 2007, 15:17 - İp: 88.***.**7.0
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

sLaVeZeRo, biraz makineye alışman için K10 D'nin Türkçe kullanma kılavuzunu PDF olarak yükledim. bir incele istersen.

LİNK BURADA

Tarih: 9 Aralık 2007, 15:42 - İp: 88.***.**9.113
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

realfriend, teşekkür ediyorum kılavuz için. ayrıca bu national georaphic interaktif fotoğraf okulu cd lerini nerden bulabilirim, smzl arkadaşım rapid olrak linklerini verdi sağolsun ama epey uzun sürüyor indirmesi, biraz indirdim ama devamını getiremedim. tek link yada 3-5 link olarak varmıdır acaba, yada cdleri nerden bulabilirim.

Tarih: 9 Aralık 2007, 16:02 - İp: 88.***.**7.0
smlzl
smlzl (üye)
Yalova / Amatör

sLaVeZeRo verdiğin linkler için saol çok iyi oldu.. (öncelikle kadir arkadaşım saolsun tabi)özelden msj atamıyorum sayfa görüntülenemiyo kafayı yedim..

bu arada cd olarak almak istiyosan dergiye telefon edip sipariş verince yolluyolarmış..

Tarih: 9 Aralık 2007, 16:14 - İp: 88.***.**6.50
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

kısa günün karı yıldız parkından

vız vız @300mm

Tarih: 9 Aralık 2007, 17:28 - İp: 85.***.**4.249
smlzl
smlzl (üye)
Yalova / Amatör

eline gözüne sağlık onixon..nasıl yakaladın bunu böyle yaaww..

Tarih: 9 Aralık 2007, 17:35 - İp: 88.***.**6.50
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

biraz alakasız olacak ama bir ödevimle ilgili sorum olacak.. sanırım aramızda mühendis vardır

elektrik makinaları dersi ödevim için motor kazanç sabiti (Km) nin hesaplanmasını araştırmam gerekiyor. pek bir şey bulamadım. elinde bununla ilgili bilgisi olan ya da bu bilginin yerini bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

bu arada galeride verdiğiniz desteğe çok teşekkürler

Tarih: 9 Aralık 2007, 17:35 - İp: 88.***.**9.173
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

abi süper resim gerçekten, nasıl yakaladın camda falanmıydı tam anlamadım valla ama gerçekten süper, detaylarla alakalı teknik bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum

Tarih: 9 Aralık 2007, 17:41 - İp: 88.***.**7.0
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

sedat zor soru valla keşke yardımcı olabilsem.

Tarih: 9 Aralık 2007, 20:30 - İp: 88.***.**3.157