Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
slavezero şu verdiğim linkleri mutlaka incele
objektifler
uzmantv link
uzmantv link2
#kad-ir' tarafından 09.12.2007 13:47:44 tarihinde düzenlendi.
kadir abi verdiğin linkler için teşekkürler, hepsini inceledim ve izledim, gerçekten çok güzel, açık ve net bilgiler var, bakalım artık k10d mi alınca sizlerin başını birazdaha ağrıtacağım
sLaVeZeRo, biraz makineye alışman için K10 D'nin Türkçe kullanma kılavuzunu PDF olarak yükledim. bir incele istersen.
LİNK BURADA
realfriend, teşekkür ediyorum kılavuz için. ayrıca bu national georaphic interaktif fotoğraf okulu cd lerini nerden bulabilirim, smzl arkadaşım rapid olrak linklerini verdi sağolsun ama epey uzun sürüyor indirmesi, biraz indirdim ama devamını getiremedim. tek link yada 3-5 link olarak varmıdır acaba, yada cdleri nerden bulabilirim.
sLaVeZeRo verdiğin linkler için saol çok iyi oldu.. (öncelikle kadir arkadaşım saolsun tabi
)özelden msj atamıyorum sayfa görüntülenemiyo kafayı yedim..
bu arada cd olarak almak istiyosan dergiye telefon edip sipariş verince yolluyolarmış..
kısa günün karı yıldız parkından
vız vız @300mm
eline gözüne sağlık onixon..nasıl yakaladın bunu böyle yaaww..
biraz alakasız olacak ama bir ödevimle ilgili sorum olacak.. sanırım aramızda mühendis vardır
elektrik makinaları dersi ödevim için motor kazanç sabiti (Km) nin hesaplanmasını araştırmam gerekiyor. pek bir şey bulamadım. elinde bununla ilgili bilgisi olan ya da bu bilginin yerini bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
bu arada galeride verdiğiniz desteğe çok teşekkürler
abi süper resim gerçekten, nasıl yakaladın camda falanmıydı tam anlamadım valla ama gerçekten süper, detaylarla alakalı teknik bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum
sedat zor soru valla keşke yardımcı olabilsem.
İlgili olabilecek konular
-
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
015218 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky