Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D80 :ilk İzlenimlerim
Makinayı sadece body olarak aldım. Sonrasında ise 50 mm 1.8 objektif aldım. Hali hazırda bulunan 18-70 objektifle bir sure daha devam etmeyi dusunuyorum.
en cok hosuma gidenler.
1-Lcd buyuklugu ve lcd goruntu kalitesi
2-Kolay kullanım
3-Extra menuler
4- Garip gelecek ama ben bu sd kart olayını sevdim. ayrıca bazı durumlar için pratikliği var. Kucuk card reader larda alıp direk usb ye takarak zahmetsiz aktarım yapılabilir bize ait olmayan pc lerde daha cok onem kazanıyor
5-Yine retocuh menusunda fotograf boyutu değiştirme ve kırpma gibi işlevselillikler internetten foto transfr yapacaklar icin extra yazılıma gerek bırakmıyor. Bir cafeden aktarmak durumunda kaldıgınızda oldukca işlevsel
6- Bataryanın ne kadar kaldıgını yuzde hesabı olarak gorebilme.
7- Hızlı şarj. 2 saat 15 dakika sarj olma suresi ve 2700 adete kadar cekim ikmanı. Ben 700 den fazla cekemedim halen
8-Aydınlık ve geniş vizör
9-Yüksek iso başarısı
10- 10.2 mp goruntunun psde rahatca bozulmadan işlenmesi
#kontrast' tarafından 04.10.2006 11:16:37 tarihinde düzenlendi.
rokomet bu arada seni hasan sordu..
hangi hasan mı? Flor hasan .. hahaaha muhahahah
neyse florhasanlar demek 50 defa yanıyor demek. Şimdi bu konuda bişeyler uydurmam gerek. Yav rokomet ben nerden bileyim. Ama saniye de 50 cok. Makina neden yanılsınki. Bence renkler hep aynı olur . Merak etme sen. Aynı olmaz diyrsan manuel olarka celvin degerini sen girersin.
okyanus spot 1200 dolara buluyorsan cok iyi. Ama ben 1300 dolarlarda oldugunu okumsutum bir topicde.
E canım seninde maiknan varsa acele etmen gerek yok. spotta 1200 dolar olana kadar beklersin. Garantili pahalı olur. Bencede gerek yok.
senin gibi makinayı cok titiz kullananlar icin bence hiç gerek yok.
yahu kontrast sen makinenin fotoğrafını neden yüklemedin ki? YÜklesen de herşey derli toplu bir konu altında görünse iyi olur.dpreview deki abiden hiçmi birşey öğrenmedin.
#okyanus' tarafyndan 26.09.2006 16:17:42 tarihinde düzenlendi.
Flor Hasan ha... muhehuahhieha ööheee glugg.. boğuluyordum..
mailini geldi.. selamını söyledi bende burdan okyanusa gönderdim kutusuna baksın...
ha bide florhasanın kız arkadaşının ismini biliyor musun?
ben söylesem mi ki? bu topik yayını kapatılabilir rütüksel olarak...
kelvinin neresine bakcaz fotolarda onu hiç bilmiyorum..
olurmu makinanın fotografını yukledim ben . İlk bastaki sayfalarda sırf zaten makinanın fotografı var
Herşey derli toplu canım alla alla.
Rokemet mailini okduum. Sana özelnde bir mesaj attım. Bu arada cebin kapalı.
florhasanın kız arkadası ne olabilir acaba. Kertenkelenin dişisi gibi bişeymi acaba. neyse özelden mesaj atarsın.
fotografta celvine bakılıyormu bende bilmiyorum Sanırım raw formatlarında oluyor. Neyse canım salla gtsin
yok bu kertenkelenin dişisi gibi manasız değil... aksine tek başına çok manalı ama bölerek anlatmak yasak.. ayıp yani anlatılmaz en iyisi özelden atayım ben sana senin cağrı cihazının numarası yok bende haberin olsun yoksa cağrı cihazına resim gönderecektim onu aldınmı yoksa sen..haa tamam o zaman hadi selametle..
telgraf cektim sana bir saat sonra elinde olur.
rokmet gonderdigin kargo gelmedi. Bir check et istersen.
Sana anlaşmalıdan kargo gönderiyorum.
2 prefiterol
3 zeren
1 ayse
3 tanede fatma var özel mesaj kutumda..
bunların hangisi sensin..
(yav ne mesajı yazmış bunnar bana benim başım bağlı ki)
yok bu net foto özel mesaj konusunda su koyuverdi...
ben sana olan özel mesajımı kağıttan uçak yapıp atıyorum.. sana zahmet birkaç saat gözlerin semayı tarasın.. semayı dediysem havayı yani gökyüzünü kastediyorum..
bu arada ışığın bol olsun tekrar.. vizörüne sağlık.. içimden geldi..
İlgili olabilecek konular
-
-
Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal
11 Nis. 2025, 22:35 ebede
012011 Nis. 2025, 22:36
ebede -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
074030 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
057506 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
-
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
091704 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
-