Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Alım Sorunu - Hüsran
Arkadaşlar bir türlü slr makina alamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
#pazarbey' tarafından 11.01.2007 18:32:41 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 10.02.2007 18:04:35 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 17.02.2007 08:24:05 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 25.02.2007 22:45:49 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 22.04.2007 21:56:46 tarihinde düzenlendi.
Amma ivmelenmiş abi konu..Sabah 5 te girdim en son..Şimdi 13.00 5-6 sayfa gitmiş.Bir de Sayın abim dikkat ettim de en az 20 kere ''beni siteden atmasınlarda'' ''konuyu kapatmasınlarda'' diyerek bir yerlere mesaj vermeye mi çalışılıyor?Abi 100 ü bulmadan kaçıcanmı yoksa?Yada konumu kapancak 99 da??Merak etme abi öyle bi durumda imza toplarız birlik oluruz açtırırız yine.Abi kaçış yok 100 ü bulmaz diye düşündün dimi ilk zamanlar...Abi 500 bile olur..Kim benmi gereksiz yazıp sayfaları şişiriyorum???..Yok canım...
pazarbey gel inad etme benim gelecek olan A100 kitini vereyim sana 1300 YTL ye
daha ucuza bulamazsın
yabancıya fiymesin
pazarbey gel inad etme benim gelecek olan A100 kitini vereyim sana 1300 YTL ye
daha ucuza bulamazsın
yabancıya fiymesin
Levobjk sanırım gene işyerindesin.Bak mesajlar ikeşer ikişer geliyon gene.
Yada bana gıcıklığına iki tane mahsus gönderdin.
Valla bin lirava fiyiysen fiy.Fiymessen Almanyadan 18-200 kit ile birlikte 1600 ytl ye getirtiyorum.
Ama genede seninkinin yabancıya fiymesini istemem.Bana fiy.
1000 lira fiyiyim. [>:D
Ben Antep'e geçen hafta tatile gittiğimde bir fotoğrafçı dükkanından aldım. (Adamın dediğine göre makine kaçak gelmiş)Makine+18-200+70-300 lensi 1750 fiyat dedi adam. İçimden adam çıldırmış heralde dedim.Sonra benim 9500'ü adama 850 ye sattım. Üstede 900YTL para verdim.(Eski makineme 750 vermişlerdi vermemiştim. Adama dedim böle böle 750'ye satmadım, aşşağı olur yukarı olur pazarlıkla 850'ye anlaştık.) Hala adamın o fiyata nasıl sattığını anlayabilmiş değilim. Bu arada makine acaba ikinci el mi diye süphe ettim ama ölede bir durum yok. Çektiğim foto numaralarından ve makinadaki aparat vs. ilk kendim açtım poşetlerinden.Lenslerde aynı şekilde en ufak kullanıma bağlı iz vs yok. Hepsi fabrikadan yeni cıkmış durumda idi. Birde anladığım kadarıyla adamın ogün yüklü ödemesi varmış, ben ordayken alacaklılar aradı adamı. Neyse sonuçta acayip uygun aldığımı düşünüyorum. (Bu arada fiyata bir adet çanta fazladan objektif kapakları(Adamın elinde eski makinelerin kapakları falan vardı istediğini al dedi.
)ve birde yedek boyun askısı dahil(Askı minolta marka ama olsun yedek diye aldım(Oda poşetinde duruyor)))
vozgur çok iyi almışsın hayırlı olsun..artık alınmış mal kusur yazmak olmaz zaten sen biliyorsundur böyle bir tercih yaparken neleri gözden çıkarttığını.. aynı fırsatı ben bulsam bende alırdım.
Hatta varsa başka ben birde antep seyahati düşüneyim..
Bursa seyahatini yapamayacağız galiba.. Bursa paketide çok güzeldi ama faydalanamayacaz galiba..
Bu arada pazarbey açıkca yan ciziyor fiy miy demeye başladı görüyorsunuz..bence site yönetimiyle eşgüdümlü olarak 100. sayfa için hazırlık yapalım.. pazarbey 101. sayfada halen dslr siz ise fiysin buralardan.. eğer fiymesse biz fiydirelim.
(ehehehe yazın mesajlarınızı şurda kaç sayfa kaldıki..)
Vözgür diğer iki fotonuda indirdim.Kenarlar biraz dağılmış gibi ama idare eder. Bence yeterli kalitide.
!750 nin içinde 75-300 demi var yoksa. Öyleyse çok iyi.
Rokomet hiç merak etmeyiniz.Alacağmı muhakaka.
Garanti konusunu çok kafama takmadım açıkcası. Ben baya özenerek kullanırım malzemelerimi. Allaha şükür şimdfiye kadar da öyle bir sorunum olmadı. Bunun haricinde tek kaybım türkçe kullanım klavuzu oldu.(Bana kopyasını verebilecek varsa hayır demem tabi. ) Onuda artık elde etmem baya zor, sağlık olsun. Fiyat çok iyi oldu benim için böyle olmasa bende pazarbey gibi kara kara düşünüyor ve nasıl alsam diye kıvranıyor olacakdım.
18-200 ün focus hızı nasıl özgür.Hızlımı.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
259529 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-
-