Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Alım Sorunu - Hüsran
Arkadaşlar bir türlü slr makina alamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
#pazarbey' tarafından 11.01.2007 18:32:41 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 10.02.2007 18:04:35 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 17.02.2007 08:24:05 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 25.02.2007 22:45:49 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 22.04.2007 21:56:46 tarihinde düzenlendi.
pazarbey
Ühhüüüüü
hahahahaha 84 sayfa oldu
pazarbey evlilikten kacan adamlar gibisin sende ha.bugun olur,aman yarın olsun,oburgune yapalım..tavsiye getirene sanki sana kız arayan teyzene sitem eder gibi yahu onunda busu var susu yok flaan diyosun..al sen keramet vardır...al gitsin de düğün bayram yapalım..gazeteye ilan verelimsitemizin sevilen sahsıyetlerinden pazarbey dslr almıştır..çiftimize mutluluklar karısına sukünet,bortu bocege sabır dileriz....al gitsin işte
Paramı var Gaijin paramı var.
Bunu söylemeyecektim ama söylettiniz işte.
Yok benim param anlıyormusunuz yok. Bu yüzden alamıyorum.
Bu güne kadar anlarsınıda aranızda bir yardım kampanyası yaparsınız diye bakladım ama boşuna baklamışım. Anlamadınız beni anlamadınız.
Yokki ilçede yüksek bina atıpta kendimi öldüreyim.İmar izni 3 kata kadar. [>
belediyeyi dava et,evi 5 katlı diik..cık ustune atla..zaten bes kat cıkınca senın ekonomı darmadagın olur,dslr alamamanın verdigi uzuntude birleşince tereddut etmezsin hem atarsın kendini
abicim desene para yok diye..ben butun it kopuk serseri paralı arkadaslarımı kutahyaya yollarım ama adın serseri mafya avukatına cıkar soylemesi...
Gönder sen .Olsunda sersire olsun farketmez. Ama paralı olsun.
bende hazırda bekliyodum pazarbey, sana alırlarsa bende isterem diye ağlıcaktım. Neden eşit davranılmıyo sitede, onun kompacktta olsa makinesi var, benim o da kalmadı, Eşitlik istiyorum. Ben de pazarbyim ben de insanım....gibi.
Ama gördüm ki sana kimsenin değil deselere, lens temizleme kiti bile alacakları yok. Biz başımızın çaresine bakalım artık.
vay anam..pazarbey parasızlıktan kotu yola düştü
kotu yol derken yani anla işte
Cidden enterasan bir durum...
Minimum 2000-2500 dolarlık bir bütçe gerekiyor ilk başta...
Akabinde her sene gövde değiştir lensi tripodu şu bu...
Demek ki aylık geliri 2000 dolardan fazla olmalı ki birinin, temel ihtiyaçları yanında bu hobisine de para ayırabilsin (başka hobileri olduğunu da var sayıyorum artı ev geçindirdiğini)...
Lakin forumda gördüğüm kadarıyla bizler daha A100 mü d40 mı k100d mi tartışırken , pek çok öğrenci arkadaş şakkadanak bastırıp parayı K10D lerini aldılar...
Pazarbey hocam, şu işin sırrını öğrenci kardeşlerimizden öğrenelim ne dersin... Belki yol göstermeleriyle bizde kaparız bir K10D...
Beytullah abi senin için Sony 18-200 objektif ile bir full tele birde full wide foto çektim. Fotoğraflar makinede A modunda ve vivid renk değerlerinde(sRGB) iso 100 de çekilmiştir.Daha sonra başka fotolarda istersen çeker yüklerim siteye maksat sayfa 100 olsun. Bu arada anlamadığım bir şey var. Madem para yok neden 18-200 lensi inceliyorsun ki. Çünkü bu lens yaklasık 1 milyar civarında, bunun yerine 2 kit lensle alman cok daha ucuza gelecektir, diye düşünüyorum. Yoksa yanılıyormuyum.
FOTOĞRAFLAR
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
259529 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-