Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Alım Sorunu - Hüsran
Arkadaşlar bir türlü slr makina alamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
#pazarbey' tarafından 11.01.2007 18:32:41 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 10.02.2007 18:04:35 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 17.02.2007 08:24:05 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 25.02.2007 22:45:49 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 22.04.2007 21:56:46 tarihinde düzenlendi.
ben kuzenım vasıtasıyla amerikadan almayı dusundugum için sanırım temın etmede cok buyuk problem yasamam (insallah) makine hakkında yazılanları gercekten begendim fotograflarıda oldukca kalıteli..ıso 800e kadar oldukca ıyı fotografları var,tabi zor ısık kosullarındada denemek lazım..mesela konser,toplantı vs gibi salon aydınlatması ıyı olmayan mekanlarda..yınede ben 200den tas catlasa 400den yukarı kullanacagımı sanmıyorum..benımki sadece ya olursa turunde bir yaklasım..makinenin ustten gorunumu ki en cok muhatab olacagım gorunum oldukca sık..yinede objektif bir inceleme okumak için adnan bey sizin degerlendirmenizi bekliyorum..bu fiyatıyla bu satıs rakamlarına ulasması surpriz degil acıkcası..zaman zaman zaman....boyle giderse bir gun herkes pentaxlı olacak
yok olmasin herkes. zati ebay`de lens fiyatlari artmis durumda. ne guzeldi k100d oncesi ben pentax almayi dusunurken baktigim lens fiyatlari
Adnan bey sözümüz söz hiç merak etmeyiniz.Ben de dslr alacam ama sizin objektif. incelemeniz benim için çok önmeli..Durum da anlattığınız gibiyse artık beklmeekten başka çarem yok..Ancak çok huzursuzum da ..Bir karar vermem ve o doğrultuda hareket etmem de gerekiyor ama azcık daha sıkalım dişimizi bakalım
Arkadaşlar şu anda en iyi seçenek k10d. Her ne kadar ultrasonik objektifler olmasada piyasada genede alınabilir. Ultrasonuk motor farkını ise kullanan bilir. BEnim s2 ninki ultrasonukti.Bayağı bir hız farkı oluyor. Ama ultrasonik olmak demek herşey değil. As bakalım test etsin neye benziyor görelim.
SAnırım yakında a100 ün fiyatı k10d nedeni ile iyice düşecek. Almanyada k10 d şu anda yok. Sitelerde sorun bakalım varmı diyorlar.Yok satıyor yani. Onun için fiyatları 100-200 euro fazla şu anda.
yahu istermisin bu pentaxcılar işe uyanıp exstra 200euro fiyat biçsin..ama yinede canon 40dydi alpha200 du falan cıkınca cok daha pahalı olacaktır.makine bnm aklıma yatıyor yavas yavas..hankı lenslerle kullanabılırız onuda düşünmek lazım şimdi..adnan beyi bekliyoruz...
Siz ufacık ayrıntılara takılarak zaten makina alamayacaksınız canon 60d sony a500 piyasaya çıkmış olacak siz hala hangi makina diye formlarda başlık açacaksınız Şaka bi yana k10d güzel makina özellikle gövdesi çok iyi. alın bi k10d body birde tamron 18-200 mis valla
Vallla korkuyorum arkadaşla.Biz bu makineyi alana kadar pentax uyanacak ve o da nikon canon amcalar gibi fiayatını artıracak..Umarım yanılırım..
Öyle olacağını sanmam.Artık eskisi gibi değil firmalar.Yakında canon ve nikon bile fiyatlarını düşürür eminim.Canon 400 d nin yurt dışı fiyatı ile türkiye fiyatı arasında 700 ytl gibi bir fark var. Zamanla onlarda vazgçer bence.
canonun vazgececegini sanmam nede olsa musterisi var ancak mesela bundan sonrakı modellerin fiyatını mevcut modellerden cok ustte tutmazlar yine yurtdısıyla fark olur...fiyatların artmak yerıne dusecegi varsayımı haklı,dslr pazarı doymaya baslıyacaktır cunku...yinede işi zamana bırakıp müzmin dslr arastırmacısı olmak içaçıcı gelmiyor...laf sokma girişimi 3
Pazarbey haklı Pentax ın ithalatçısı Bükey fotonun böyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum ama satıcı firmalar Türkiyeye gelen ürün miktarını ve makinanın zor bulunur olmasını fırsat bilip son kullanıcı fiyatları ile oynayabilirler.
Bükey fotoğrafçılık ile yaptımız son görüşmede Ocak ayından itibaren yeterli miktarda ürünün (K10D)Türkiyeye giriş yapacağı yönünde idi.Bununla beraber Sigma lenslerinin Türkiye ithalatçısı Reprosetinde Pentax bayonet uyumlu tüm lensleri Ocak ayından itibaren Türkiyeye getirteceği Sigma lensler konusundada hiç bir sıkıntı yaşanmıyacağı konusunda duyumlarımız var.Örneğin Reprosetin Ocak ayında Türkiyeye getirteceği pentax uyumlu tüm lensleri satılmış durumda diye biliyorum.
K10D den benimde beklentilerimin fazla olmasına neden olan K100D nin Test topiğine yüklediğim fotoğraflara arasıra göz atarsanız K10D nin nasıl bir performansa sahip olabileceği konusunda daha rahat tahmin yürütebilirsiniz.
Son bir ilave yarın Bükey fotoğrafçılık ile tekrar görüşüp K10D nin ne zaman gönderileceğini öğrenip size incelemenin başlangıcı için daha net bir tarih verebilirim.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
259129 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-
-