Fotoğrafçılık Forumları
Canon Mu Nikon Mu
mrb arkadaşalr ... önerileriniz bekliyorum . sahibi oldugumuz organizasyon firmasında kullanılmak üzere .. açılışllarda toplantılarda konserlerde festivallerde vs vs dslr makina almayı düşünüyorum ama ne alacagımı tam olarka bilmiyorum . yardımcı olursanız sevinirim. kimisi canon eos 500d diyro kimisi nikon d90 diyor arada kaldım yardımcı oln lütfenn ..
Canon derim..
bu arada kendi kendi mi düzelteyim. böyle bir gözgezdirirken arkaşlardan birinin söylediği nikon'un sensörü biraz daha büyük lafının doğru olduğunu gördüm, azcıkmış (1,5-2mm arası) ama o azcık şeyin bile tabi çok büyük önemi olduğuna kimse hayır diyemez, neyse egomla birlikte kendimden gereksiz emin çıkışımdan dolayı bu konudan bahseden arkadaştan özür dilerim. Dipnot: bu arada şunu da ekleyeyim geçen gün bir arkadaş daha nikon'u nu düşürdü (d80) hem de 2 tane çanta içindeyken (makine foto çantasının içinde, foto çantasıda sırt çantasındayken) elinden düşürdü, makineye birşey olmadı ama objektif ikiyi ayrıldı, kasasının değişmesi lazımmışki, bilirsiniz bir objektifin kasası değiştikten sonra netliği %2-5 oranın da gidebilir çok iyi bir ustalık olmazsaki, olacağını da sanmıyorum.
hysteric arkadas soyle arkadasina bana,yani japonyaya gondersin o lensi tamire ki yuzde2.5,3 netlik azalmasini 0 a cekelim.Mukemmel rakamlar veriyorsun yani alemsin...
İlgili olabilecek konular
-
-
Ekrem Çelebi Duydun Mu Anam Düğün Canlı Kayıt 2005
28 Oca. 2025, 13:52 prodersler
026228 Oca. 2025, 13:53
prodersler -
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
182525 Ara. 2024, 13:11
mete007 -
-
-
-
-
Drone Teknolojisi Fotomuhabirliği Nasıl Etkiliyor?
17 Eki. 2023, 14:29 miratcenk
090217 Eki. 2023, 14:29
miratcenk -
-