raguabell
raguabell (üye)
Bolu / Firma

Canon Mu Nikon Mu

mrb arkadaşalr ... önerileriniz bekliyorum . sahibi oldugumuz organizasyon firmasında kullanılmak üzere .. açılışllarda toplantılarda konserlerde festivallerde vs vs dslr makina almayı düşünüyorum ama ne alacagımı tam olarka bilmiyorum . yardımcı olursanız sevinirim. kimisi canon eos 500d diyro kimisi nikon d90 diyor arada kaldım yardımcı oln lütfenn ..

Tarih: 25 Mart 2010, 15:57 - İp: 88.***.**0.100
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Canon derim..

Tarih: 30 Mart 2010, 20:38 - İp: 78.***.**0.74
hysteric
hysteric (üye)
İstanbul / Amatör

bu arada kendi kendi mi düzelteyim. böyle bir gözgezdirirken arkaşlardan birinin söylediği nikon'un sensörü biraz daha büyük lafının doğru olduğunu gördüm, azcıkmış (1,5-2mm arası) ama o azcık şeyin bile tabi çok büyük önemi olduğuna kimse hayır diyemez, neyse egomla birlikte kendimden gereksiz emin çıkışımdan dolayı bu konudan bahseden arkadaştan özür dilerim. Dipnot: bu arada şunu da ekleyeyim geçen gün bir arkadaş daha nikon'u nu düşürdü (d80) hem de 2 tane çanta içindeyken (makine foto çantasının içinde, foto çantasıda sırt çantasındayken) elinden düşürdü, makineye birşey olmadı ama objektif ikiyi ayrıldı, kasasının değişmesi lazımmışki, bilirsiniz bir objektifin kasası değiştikten sonra netliği %2-5 oranın da gidebilir çok iyi bir ustalık olmazsaki, olacağını da sanmıyorum.

Tarih: 7 Nisan 2010, 21:22 - İp: 88.***.**5.212
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

hysteric arkadas soyle arkadasina bana,yani japonyaya gondersin o lensi tamire ki yuzde2.5,3 netlik azalmasini 0 a cekelim.Mukemmel rakamlar veriyorsun yani alemsin...

Tarih: 10 Nisan 2010, 18:21 - İp: 221.***.**4.187