ego37
ego37 (üye)
Kastamonu / Özel Gün Fotoğrafçısı
ego37
ego37 (üye)
Kastamonu / Özel Gün Fotoğrafçısı

 

Tarih: 26 Eylül 2010, 22:18 - İp: 88.***.**5.43
ego37
ego37 (üye)
Kastamonu / Özel Gün Fotoğrafçısı

görünüm aynı hd-hdv 1000 benziyor ama farklı,hafıza karta cekim yapıyor.

 

Tarih: 26 Eylül 2010, 22:18 - İp: 88.***.**5.43
asm
asm (üye)
İstanbul / Meraklı

hd 1000 modeline göre farklı objektif kullanarak hem zoom değerini hemde açısını genişletmişler.kendi hafızası 64 GB,bunun haricinde 64 GB lık sd karttıda destekliyor.kaset derdi ,capture derdi ,hatta sırf çekim yaptığımız kamera fazla zarar görmesin diye yanında ufak kamera bulundurma derdi yok
mekanik motor aksam olmadığından cihaz ömrü ve pil ömrü bakımından çok avantajlı diye düşünüyorum.
22.01.2001 tarihli olarak söylüyorum; sirkeci piyasasında 5 yıl garantili HD 1000E 3350 TL iken HXR-MC2000E modeli sadece 3600 tl.
yeni kamera alıcak meslektaşlara kolaylık ve fiyat olarak tavsiye edebilirm.
yeni görüşleri ve bilgileri olan varsa paylaşalım.

 

Tarih: 25 Ocak 2011, 22:37 - İp: 46.***.**5.167
molten
molten (üye)
İzmir / Özel Gün Fotoğrafçısı

Merhaba ustalar,BU kamerayaı kullanan arkadaşlar varmıdır kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var ,almayı düşünüyorum

 

Tarih: 3 Şubat 2011, 22:41 - İp: 188.***.**8.12
ego37
ego37 (üye)
Kastamonu / Özel Gün Fotoğrafçısı

Geniş açılı G Lens

The HXR-MC2000E comes equipped with a sophisticated G Lens that incorporates Sony's unique optical design technology and quality control, delivering exceptional performance on a par with some of the best lenses in the industry. HXR-MC2000E sektöründe en iyi lenslerin bazı aynı düzeyde olağanüstü performans sunan Sony'nin benzersiz optik tasarım teknolojisi ve kalite kontrol birleştiren sofistike bir G Lens ile donatılmıştır. The HXR-MC2000E itself is optimised to perfectly complement the G Lens with an advanced image sensor and Sony's famous image processing technology. HXR-MC2000E kendisi mükemmel gelişmiş bir görüntü sensörü ve Sony'nin ünlü görüntü işleme teknolojisi sayesinde G Lens tamamlamak için optimize edilmiştir. This improves picture performance whether zooming in on the action, or getting a perspective on the big picture with the 29.8 mm wide angle in Video mode (35mm equivalent). Bu, eylem üzerinde yakınlaştırma veya Video modu (35mm eşdeğeri) 29.8 mm geniş açı ile büyük resmi bir bakış açısı elde edip resim performansını artırır.
Exmor R™ CMOS Sensor with ClearVid Array ClearVid Array ile Exmor R ™ CMOS Sensör

The HXR-MC2000E's Exmor R™ CMOS sensor is capable of producing superb image quality even in low-light conditions. HXR-MC2000E's Exmor R ™ CMOS sensör, düşük ışık koşullarında bile mükemmel görüntü kalitesi üretme kapasitesine sahiptir. Sony's unique imaging system incorporates exclusive back-illuminated technology that doubles sensitivity compared to conventional CMOS sensors, providing a dramatic boost in low-light performance. Sony'nin benzersiz görüntüleme sistemi düşük ışık performansı dramatik bir destek sağlayarak, geleneksel CMOS sensörleri ile karşılaştırıldığında duyarlılığı iki katına özel arkadan aydınlatma teknolojisini içermektedir. Autofocus technology is also enhanced to perform better in low-light conditions, so the G-lens can quickly achieve sharp focus on a moving subject. Otofokus teknolojisi ayrıca G-lens hızla hareket eden bir konu üzerinde keskin odak elde edebilirsiniz, bu yüzden düşük ışık koşullarında daha iyi performans için geliştirilmiştir. This superb performance in dimly indoor scenes and outdoor night scenes is matched by excellent results in bright daylight. Loş kapalı sahneleri ve açık gece sahnelerinde Bu mükemmel performans parlak güneş ışığında mükemmel sonuçlar ile uyumludur.
Optical SteadyShot with Active Mode Aktif Modu ile Optical SteadyShot

This feature ensures smooth movement while recording footage in many challenging shooting situations. çok zorlu çekim koşullarında görüntüleri kaydederken Bu özellik düzgün hareket sağlar. In addition, Sony's innovative 3-Way Shake-Canceling technology adds electronic roll stability for even smoother video capture. Ayrıca, Sony'nin yenilikçi 3-Way Shake-iptal teknoloji daha düzgün video çekimi için elektronik rulo istikrar ekler. This latest version of image stabilisation technology realizes images that are up to 10x steadier for wide angle shooting than conventional Optical SteadyShot images. görüntü sabitleme teknolojisi bu son sürümü geleneksel Optical SteadyShot görüntü daha geniş açı çekim için 10x istikrarlı görüntüleri gerçekleştirmektedir. As the user zooms in, an intelligent digital image stabiliser starts to blend in and work together with its optical counterpart to effectively reduce camera shake. , Kullanıcı yakınlaştırır gibi akıllı bir dijital görüntü sabitlemeyi bir uyum ve etkin bir şekilde kamera sarsıntısını azaltmak için kendi optik meslektaşı ile birlikte çalışma başlar. This technology also reduces shake in the rolling direction that commonly occurs when shooting while walking. Bu teknoloji aynı zamanda yaygın yürürken çekim oluşur haddeleme yönünde sarsıntısını ortadan kaldırır.
Manual Lens Ring with Assignable Parameters Atanabilir parametreleri ile Manuel Lens Halkası

Using the assignable lens ring, users can manually adjust key parameters like Focus, White Balance, Exposure, AE Shift, Iris priority and Shutter Speed priority. atanabilir lens halkası kullanarak, kullanıcıların elle Focus, Beyaz Ayarı, Pozlama, AE Shift, Iris öncelik ve Deklanşör Hızı önceliği gibi önemli parametreleri ayarlayabilirsiniz. Users can control the G Lens iris to create an out-of-focus effect in the foreground or background. G Lens kontrol edebilirsiniz Kullanıcılar oluşturmak için iris dışında bir ön veya arka planda odak etkisi. Shutter-speed can also be controlled to create special effects, such as the flowing motion of a waterfall or bird wings in flight etc. Deklanşör hızı da uçuş bir şelale ya da kuş kanatları akan hareket gibi özel efektler oluşturmak için kontrol edilebilir
Long Operating Time with infoLITHIUM-L Series Battery infoLITHIUM-L Serisi Pil ile Uzun Çalışma Süresi

The HXR-MC2000E camcorder uses standard infoLITHIUM L series batteries, which are compatible with many of Sony Professional's camcorders and accessories. HXR-MC2000E kamera Sony Profesyonel kameralar ve aksesuarları çok uyumlu standart InfoLITHIUM L serisi pil kullanır. The largest capacity battery (NP-F970) provides a maximum operating time of approximately 13 hours using AVCHD recording in FH mode. Büyük kapasiteli pil (NP-F970) FH modunda AVCHD kayıt kullanarak yaklaşık 13 saatlik azami çalışma süresi sağlar.
Ergonomic Handle & Controls Ergonomik Saplı ve Kontroller

The ergonomically designed handle contains a convenient record button and zoom control, essential for low position shooting. Ergonomik sapı tasarlanmış uygun bir kayıt düğmesine içeren ve kontrol, düşük pozisyon çekim için gerekli zoom. There are also cold shoes on the front and rear of the handle, which allow for the attachment of two different types of accessories. ön ve arka sap, aksesuar iki farklı eki için izin soğuk ayakkabılar da vardır.
Flexible Operation with Consumer Memory Cards Tüketici Hafıza Kartları Esnek Çalışma

The HXR-MC2000E supports recording directly onto Memory Stick Pro Duo or SD/SDHC cards (please see Specifications for compatible memory cards). HXR-MC2000E (uyumlu hafıza kartları için Özellikler bakınız) Memory Stick Pro Duo ya da SD / SDHC kart üzerine doğrudan kayıt destekler. This makes it convenient and economical to obtain new media in almost any location. Bu oldukça kolay ve ekonomik hemen her yerde yeni medya elde etmek için yapar. In addition, a large capacity 64GB solid-state memory comes built into the camcorder body. Buna ek olarak, büyük bir kapasite 64GB solid-state bellek kamera gövdesinin içine yerleştirilmiş geliyor. This combination of removable and built-in memory is especially convenient when shooting a corporate event or wedding on the move. Bu kombinasyon ve çıkarılabilir dahili hafıza kurumsal bir olay ya da düğün hareket çekerken özellikle uygundur içinde. When content has been backed up to a HDD or downloaded to a PC for editing, you can simply reuse both the removable memory cards and internal memory for your next assignment. içeriği HDD yedeklenir edildiğinde veya düzenleme için bir bilgisayara indirilen, sadece iki çıkarılabilir hafıza kartı ve bir sonraki atama için dahili bellek yeniden kullanabilirsiniz.
AVCHD – Ideal for Memory Recording AVCHD - Hafıza Kayıt için ideal

AVCHD is a highly efficient data compression format which greatly reduces memory requirements, maximizing the benefits of file-based recording with high image quality in a small file size. AVCHD çok küçük bir dosya boyutu yüksek görüntü kalitesi ile dosya tabanlı kayıt faydalarını maksimize, bellek gereksinimlerini azaltır yüksek verimli bir veri sıkıştırma biçimidir. This is made possible by the exceptionally efficient MPEG4 AVC/H.264 codec. Bu son derece verimli MPEG4 AVC/H.264 codec sayesinde mümkün olmaktadır. Many consumer electronic devices already support AVCHD playback, and more are on the way. Birçok tüketici elektroniği cihazları zaten AVCHD oynatma desteği daha yolda. Numerous major NLE software programs feature AVCHD input and editing. Çok büyük NLE yazılım programları giriş ve düzenleme AVCHD özellik.
MPEG-2 for SD (Standard Definition) Recording Format SD (Standard Definition) Kayıt Formatı MPEG-2

The HXR-MC2000E's Standard Definition recording format is MPEG-2, which is the same compression codec as standard DVD video discs. HXR-MC2000E's Standard Definition kayıt formatı standart DVD video disklerini aynı sıkıştırma codec MPEG-2, bir. If your project will end up on DVD, then using this format can save you production time and maintain the original image quality. Projeniz o zaman üretim zaman kazandırabilir ve orijinal resim kalitesini korumak Bu biçimi kullanarak, DVD sona erecek olursa.
DVDirect & Direct Copy DVDirect & Doğrudan Kopyalama

When the camcorder is connected to the optional DVDirect Express (VRD-P1)DVD writer via a USB cable, a single press of the One Touch Disk button is all it takes to burn video footage directly onto a DVD - without using a PC. bilgisayar kullanmadan - kamerayı bir USB kablosu üzerinden isteğe bağlı DVDirect Express (VRD-P1) DVD yazıcı bağlıyken, One Touch Disk butonuna tek bir tuşuna bir DVD üzerine direkt olarak video görüntüleri yakmak için yeterlidir. This model is also equipped with a down-conversion function that enables DVD burning to SD picture quality. Bu model aynı zamanda SD görüntü kalitesi ile DVD yazma sağlayan bir aşağı dönüştürme işlevi ile donatılmıştır. Users can playback a DVD they just created simply by pressing the Play button on the DVDirect Express when the camcorder is connected. Kullanıcıların sadece kameranın bağlı DVDirect Express Play butonuna basarak basitçe oluşturulan bir DVD oynatabilirsiniz.

With Direct Copy you also have the option of quickly and easily backing up valuable video data on an external hard disk drive, HDD - without using a PC. bilgisayar kullanmadan - Direct ile de hızlı ve kolay HDD harici sabit disk sürücü, değerli video veri yedekleme seçeneği var kopyalayın. Simply connect the camcorder using the supplied USB Adaptor Cable (VMC-UAM1). Sadece verilen USB Adaptör Kablosu (VMC-UAM1) kullanarak bağlayabilirsiniz.
Peace of Mind İçiniz rahat olsun

The HXR-MC2000E comes supplied with a 2-year PrimeSupport contract which offers unique extra services and benefits; HXR-MC2000E eşsiz ekstra hizmetler ve faydalar sunan 2 yıllık PrimeSupport sözleşme ile birlikte gelir;

2 years' cover 2 yıl kapak

Free telephone helpdesk support in English, German, French, Italian and Spanish. İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olarak ücretsiz telefon yardım masası desteği.

Collection and replacement product delivery anywhere in EU, Norway and Switzerland. Toplama ve AB, Norveç ve İsviçre'de her yerde yedek ürün teslimatı.

 

Tarih: 26 Şubat 2011, 10:55 - İp: 88.***.**1.245
mitharas
mitharas (üye)
İstanbul / Amatör

çekim sensör ile olduğundan aralıksız çekimlerde aşırı ısınma sözkonusu olacaktır yaz aylarında bu ısınma 2 kat fazla olacaktır merak ettiğim kamera bu ısıya ne kadar dayanacak.





#mitharas' tarafından 15.03.2011 19:21:59 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 27 Şubat 2011, 13:41 - İp: 78.***.**6.176
fotoisil
fotoisil (üye)
İzmir / Stüdyo Fotoğrafçısı

müthiş bir kamera hd1000 herhalde çöpe gider die düşünüyorum ... az önce düğünden geldim ve ayrıcalıkları hd çekim kalitesi ve dvd ye kolay yazılımı ile hepsinden önde gelecek olan bir kamera die düşünüyorum... bilgi almak isteyenlere yardımcı olurum...

 

Tarih: 16 Nisan 2011, 23:38 - İp: 88.***.**7.210
mrtem
mrtem (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Bu kamerayı nerden temin edebiliriz? Doğubankta MC 1500 modeli var Hard diski olmayan versiyonu. 2750tl dediler. Nasıl fiyat sizce?

 

Tarih: 18 Nisan 2011, 12:19 - İp: 178.***.**1.122
birsahil
birsahil (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

http://www.turkteknomarket.com/asp/product/4947/Sony-HXR-MC2000E-CMOS-Profesyonel-AVCHD-Omuz-Kamerasi
BU KAMERADAN ALMAK LAZIM HAFIZA KARTA ÇEKİYOR HERHALDE

#birsahil' tarafından 23.04.2011 16:55:42 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 23 Nisan 2011, 16:54 - İp: 85.***.**8.159