lightingturkey
lightingturkey (üye)
Kilis / Amatör

burada kseti savunmuyorum. kartın da yeni nesil teknoloji olduğunu da biliyorum. benim savunduğum konu, insanlara para karşılığında verilen görüntülerin ömürlerinin az oluşu..

mesela benim 2005 yılından kalma cam gibi temiz cd var. bu cd koruma kabında duruyor. ben bilerek böyle yaptım. ama bunu herkes bilmez. biriki yıl içinde dvdyi çizer.

o zaman ne olacak?

haa bu arada 10 yildir cekim yapiyorumdaha hicbir musteri bizdenkaset istemedi.
burada bir yanılgı var; nasıl biz elektriği bulan adama hadi bize elektrik diye bişey bul demedik müşteride bize kasete çek demez.

müşteri derki, kardeşim ben çektirdim ikiüç sene gitmedi adi oluyor bu mallar hiç bulaşmayın falan der çevresine. tabi siz bunlardan bihaberdarsınız.. halbuki arkaplanda böyle şeylerin olacağı öngörülebilir.

kaset denilen şey olmamış olsaydı haklı olabilirdiniz. kasetten karta geçiş süreci sancılı olacak. nasılki analogdan dijitale geçilirken bir çok işyeri buna uyum sağlayamadı işyerini kapattıysa aynı senaryo kasetten karta geçiştede yaşanabilir. olayı iyi okuyamayanların canı yanabilir. tabi bu dediklerim anlık olmaz. uzayın yavaş yavaş eğrilmesi gibi.. ayın çekim gücü gibi.. yavaş yavaş ..

hatta bilirmisiniz "suyu ısınan kurbağa" olayını..

birşey öngörülüyorsa ve bu dile getiriliyorsa burada mutlaka bir sakatlık var demektir ve önlem almak gerekir. isteyen bu durumu kabullenir önlemini alır isteyen almaz. çokta tın yani

 

Tarih: 2 Mart 2013, 20:31 - İp: 176.***.**9.49
ademunal06
ademunal06 (üye)
Ankara / Firma

Kamerada mükemmel fiyatı da...Bunlarda Cmos sensör avantajı var. kendisi geniş açılı zaten. 64gb alana 9 saat full hd çekim atarsın rahat.. Bir de makineyi nereden alayım diyorsan 4000tl civarı fiyatla faturalı garantili kameramankara.com

 

Tarih: 5 Nisan 2014, 23:26 - İp: 78.***.**0.42