volkanvet
volkanvet (üye)
Ankara / Amatör

Teknosa Kazığı...

Arkadaşlar merhaba..Biraz sitem birazda öfkeyle yazıma başlamak istiyorum..Yıllardır Teknosalardan alışveriş yaptık ve mağdur olduk.Fiyatta, garantide ve değiştirmede çok problemler yaşadık. Son zamanlarda açılan Electro world ve Media markt mağzalara dikkat çekmek istiyorum.Bu mağzalarda fiyatlar teknosalardan adaha uygun ve ekonomik.
Ürünleri elinize alıp rahat bir şekilde inceliyor ve kullanıyorsunuz.Görevli arkadaşlar gerçekden bilgili. Teknosada hangi laptopa rahat incelediniz hangi fotoğraf makinasıyla çekim yaptınız..Hemen başınızda bitip ters ters bakıyorlar.Sorduğunuz sorulara çook az ve yanlış cevaplar alıp sizi kotaları olan cihazlara yönlendiriyorlar...Bence sizd artık teknosa mağduru olmamak için diğer mağzalara gidin bir inceleyin..Farkı görün.
Teknosa Kazığı....

Tarih: 4 Eylül 2008, 12:05 - İp: 212.***.**4.122
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

Tamam diğer mağazalar daha iyi de Teknosa kazığı nedir yani ?
Biraz ağır olmuş.

 

Tarih: 4 Eylül 2008, 12:46 - İp: 88.***.**7.136
f.berkant
f.berkant (üye)
Almanya / Meraklı

basit bi örnek vereyim 'mavi_izci' bey GP powerbank marka 2 adet şarjlı pil ve şarj aletiyle satılan 2500 lük pilleri olan paket 49 ytl olarak geçen gün gördüm. aynı ürünü bende satıyorum bendeki fiyatı 35 ytl ve bana geliş fiyatı satışımın yarısı nerdeyse. siz düşünün üstüne konan miktarın ağır olup olmadığına..

 

Tarih: 4 Eylül 2008, 14:47 - İp: 78.***.**9.82
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

MAVİ, keknosa için o söz ağır mı olmuş?

Bence hafif bile olmuş

Keknosa gibi mağdur yaratmakta hızlı ve aktif şirketlerimiz var ya..
ne mutlu bizlere

Yaşasın keknosa

 

Tarih: 4 Eylül 2008, 14:53 - İp: 88.***.**2.85
mrtgkce
mrtgkce (üye)
Bursa / Amatör

Ben de geçenlerde ASUS Eee PC 701 aldım Teknosadan. Ellerinde yokmuş, getireceklerini söylediler yarına, bekledik. Yarınsı ne göreyim! çizik teşhir ürünü getirmişler! Ben bunu almam dedim. Ama 100ytl indirim yaparsanız belki alabilirim dedim. Yok ya, biz bu ürünü havada karada satarız başkasına dediler. Ben de daha sonra açılmamış kutuda aldım.

 

Tarih: 4 Eylül 2008, 22:47 - İp: 88.***.**7.182
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Aman abicim uzak durun bu mağazadan

 

Tarih: 5 Eylül 2008, 17:21 - İp: 81.***.**1.76
sultann
sultann (üye)
İstanbul / Amatör

Teknosada arızalanan malı değiştirmek için 2 yıllık garantisi boyunca malın kutusunu saklamak zorundasınız.

Benim bildiğim bu konuda çok şikayet var.

Birde arızalanan malı ithalatçısına gönderiyorlar. Sonra araki bulasın.

 

Tarih: 6 Eylül 2008, 01:24 - İp: 78.***.**6.145
ozge71
ozge71 (üye)
Ankara / Amatör

merhaba,
aslında haklısınız da şuna teknosa kazığı demeseniz? bu bilgisiz satıcı ve farklı fiyat politikaları hemen her zincir mağazada var aslında. ben makinemi alırken bazı teknosa satıcıları kendi mağazalarında olmayan kotalarında bulunmayan makineleri de önerdiler bana, ama tam tersine kotasına yönlendireni de oldu. ne zaman siz de kullanıcı mısınız diye sorsam evet diyenle kurdugum diyalog ve 4-5 aylık sağlam araştırma bilgilerime duydukları hayretle çözüldüler. (bu arada sadece teknosa degil elektroworld, bimeks, mavi, vatan, media market vb. de de aynını gözlemledim. genel kanım bu tür zincirlerde, büyük ve dolu bir şube yerine uzak semtlerdeki ve nispeten boş mağazaları varsa megazum veya dslr kullanıcısı olan satıcıları seçip bir de mağazaya kök salacaksınız sonunda çıkarıyorlar. (daha doğrusu sizden kurtulamayacaklarını anlıyorlar) yanlış bildiklerini de siz araştırma sitelerinizin ve diger olasılıklarınızın genel özelliklerini de anlatarak düzelteceksiniz sesleri kesiliyor. ben bu şekilde epey cihaz kullandım. ama itiraf etmeliyim ki makinemi bu tür bir yerden almadım, çünkü ilke olarak telefon telefoncudan fotoğraf makinası fotoğrafçıdan alınır düşüncesindeyim.

 

Tarih: 10 Eylül 2008, 02:54 - İp: 88.***.**5.21
bazza29
bazza29 (üye)
Gümüşhane / Stüdyo Fotoğrafçısı

Ben bilgisizlik konusunda ''AR Fotoğrafçılık Ankara'' dan üstününü tanımam, adamlar bana elemanı sırf fiziğine göre alıoyorlar her halde, önce ürün var diyor, Havaleyi yaptıktan sonra ''aaa yokmuş Kusura bakmayın '' tabi bizim para bankada havale törpüsüne uğruyaor tabii bunun mesuliyeti almıyorlar. Sonra yanlış ürün göndermeler. Yani teknosa sonuçta bir mağza ama bunlar güyya pro lar.

 

Tarih: 18 Eylül 2008, 10:58 - İp: 88.***.**8.183
polizel
polizel (üye)
İstanbul / Amatör

Hocam Bende Teknosadan Telefon Aldım Bi Sorun Oldu Tel Bozuldu Verdim Yaptırdılar 1Hafta İçinde Geri Aldım.
Benden 2ay Öncede Arkadaş Servise Kendi Götürdü 1,5Ay Bekledi.
Modeller Aynı Herşey Aynı Çifte Standar Uyguluyalar Galiba.
Ben Teknosayı Seviyom

 

Tarih: 20 Eylül 2008, 10:39 - İp: 85.***.**3.34
  • 1