saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

Bir Konu Seçelim Onu Resmini Çekeli

arkadaşlar bir konu seçilsin tabi belki bu site yöneticisi tarafından olabilir ziyaretçilerde o konu hakkında birşeyler üretmeye çalissın. yaratıcılığı geliştirir araştırmayı. vallahi güzel olur.

Tarih: 13 Temmuz 2005, 11:57 - İp: yok
thalassa
thalassa (üye)
İstanbul / Amatör

Sn alabi,
Burası bir forum ve forumlar da; benim bildiğim konular tartışılır. Benim foruma yazdığım ilk yazıyı okursanız sadece fikrimi beyan ettiğimi görürüsünüz. Üstelikde biri hem forumu açıp hem de yandaşlarının haricindeki yazılara karşı tavır koyması çok akla yatkın gelmiyor bana..

Sn saltikse karşı özel bir çabam olmadığını da belirteyim. Herhangi biri de böyle bir öneride bulunsa idi, ona da aynı yazıyı yazardım.Zaten de kimseyi tanımıyor ve de mesajlaşmıyorum.

Benim tüm yazdıklarım sizin hoşunuza gitmeyebilir, hatta siz çok da farklı düşünebilirsiniz, bunu açıklama özgürlüğünüz tabii ki var. Fakat açıklayınız sadece..Okuyanlar , yazılanlar hakkında yargılarını verceklerdir nasılsa...

Polemik yaratmak amacıyla yazı yazmıyorum, sadece düşündüklerimi aktarmaya çalışıyorum.SN SALtiks veya siz de düşüncenin neden yalnış olduğunu yazabilir ve bu konuda düzeyli bir tartışma yürütebilirdik.

Sn saltiks,
Siz bir forum konusu açtınız, ben de foruma katkı olsun diye yazdım.Zaten siz de forumu insanlar fikirlerini belirtsinler diye açmıştınız .Bence sabırısızlık göstereceğinize , foruma fikirlerini belirtecek , yazacak insanları beklemeniz gerekirdi.Yani karşı düşüncelere tepki vereceğinize bırakmalıydınız diğerlerinin fikirlerinin de yazmalarına.. neyse , kendinize iyi bakın..

#thalassa' tarafından 17.07.2005 03:01:32 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 16 Temmuz 2005, 04:52 - İp: yok
thalassa
thalassa (üye)
İstanbul / Amatör

Bu arada ,sanırım olayın patlamasına sebep olan kedi, vazo gibi konuları konudan sayılmadığından patlamış durumdadır forum.Ama kedi bir konudur hem de çok büyük bir konu. VAzo da öyle.. Bir örnekle; bir kedi fotoğtrafına yaptığım yorumdan dolayı bir mesaj aldım ve bana 3 renkli kedilerin dişi olduğunu öğretti bu mesaj.

Bu arada: Cent üstadın verdiği örnek; öyle böyle bir örnek değildir.Hele sıradan hiç değildir..
Ben yine üşenmeyen dostlara ,geçen defa önerdiğim kitabı tavsiye edeceğim. Bir okusanız eminim ki düşünceleriniz çok değişecektir tüm bu tartıştığımız konular hakkında..

Nazif Topçuoğlu -İyi fotoğraf nasıl oluyor yani? yapı kredi yayınları..

 

Tarih: 16 Temmuz 2005, 05:19 - İp: yok
alabi9001
alabi9001 (üye)
Ankara / Amatör

Herkez haklı...
Birbirimizin doğrularda çelişsede, bu doğru olan bence;

Yoksa herkez anı şeyleri yazardı...

bunu kimse istemez...

#alabi9001' tarafından 16.07.2005 14:40:37 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 16 Temmuz 2005, 11:49 - İp: yok
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

thallassa centurion ve dadaganast yazdıkları cevaplara bir baksınlar daha sonra açılıcak olan ayın konusu kısmına foto yollucaklarmı acaba bir düşünsünler .bir zamanlar bizler olsun dediğimiz şeyi şimdi onlar destekliyor gibi görünüyor. ya rabbi şaşırtmaya devam ediyorsun beni insanlar ne garip değilmi. demekki ego insan neler yaptırıyor. vallahı yeni ayın konusu kısmı herkese hayırlı olsun diyorum .herkese başarılar.

 

Tarih: 9 Ekim 2005, 06:56 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

selamlar..
bu konuyu desip cikarmaniz gosteriyor ki siz sadece yine olay olmak istiyorsunuz.. baska bir neden de goremiyorum.. xnpurple ile ilgili bir konu attiniz ortaya.. size ilk anda karsi ciktim, cunku degismemis oldugunuzu dusundum; sonra yanlis yaptigimi dusunup barisma teklifi ettim.. ama goruyorum ki, sizin amaciniz en basta dusundugum gibi..
bir gidecegim diyorsunuz, gitmiyorsunuz; sonra tekrar gelip saldiriyorsunuz..
bu dediklerinizi ciddiye alip da cevap verdigimi de dusunmeyin lutfen.
...
oncelikle, ben bu konu altinda sizin uslubunuzu elestirmistim.. thalassa'nin ve centurion'un dediklerini anlamak istemediniz, saldirdiniz..
su anda boyle bir fikir olustu.. fotograf yarismasi fikri..
once pazarbey yapiyordu kendi sitesinde; sonra hadi bizler de katilalimdan burada yapmayi dusunduk.. ve hersey cok eglenceli de geciyor..
gel gor ki ne thalassa ne de centurion bu konuda ne yazdilar ne cizdiler..ama thalassa bu dusunceye karsiysa bile; bizim bu eglencemizi bozmak istemedi.. onun icin birsey soylemedi..
bu yapilanin ne kadar dogru ne kadar yanlis oldugu tartisilir.. ama bir yerde forumdaki insanlari daha da yakinlastiracagindan bir kere denemekte zarar yok..
..
son olarak, insanoglu degiskendir saltiks.. bugun kabul ettigini yarin kabul etmeyebilir.. bu insanin dogasidir..
dun eger ki yarisma fikri hos degildiyse, bugun de yarisma fikri hos olmayacak diye birsey olmaz, olamaz..
..lutfen bizim bu eglencemizi bozmayin..
(tabii su ana kadar olan basarilarinizdan dolayi bozmayin diyorum..)

 

Tarih: 9 Ekim 2005, 11:31 - İp: yok
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

sizin istediğiniz gibibir cevap değilmi . gülücükler. yiğidi öldür hakkını ver . yanibiz söyleyince yalnış başkası yapınca doğru. ben bunu kişisel düşmanlık olarak algılarım . kimsenin keyfi bozulmasın. yarışmada bende varım .korkuttummu.kormayın sizler ustasınız bu arada ben gidicem diye birşey demedim . kaçıp gitmek korkakların işi resime bir bakınız ben korkağa benziyormuyum.bu arada konumuz korkuymuş güzelbirşeyler üretmek lazım . bu arada neden böylsiniz onuda anlamadım. yarışmada başarılar diliyorum. herkese allah kolaylık versin.

 

Tarih: 9 Ekim 2005, 13:39 - İp: yok
thalassa
thalassa (üye)
İstanbul / Amatör

Sn Saltiks, ne yazık ki yeni gördüm yazınızı ve sanırım nedeni serbest kürsüde daha fazla yazmam olmasındandır.. Bir yazımda sizin de adınızı anarak bu konudan bahssettmiş , sizin hakkınızı elden geldiğince teslim ettiğimi düşünüyorum.Bundan hariç, ben yarışmaya karşıyım demedim hiç ve benim bir şeye ve bir şeylere karşı gelmem sitedeki çoğunluğun bana uymasını gerektirmiyor.. Zaten böyle de bir talebim hiç olmadı.. Ben sadece fikirlerimi yazıyorum ve kimsenin illa bu böyle yapılacak gibi bir hak idda etmem konusunda en azından yazılarımı okuyan çoğunluğun da anlayabileceği gibi ne bir beklentim, ne de isteğim var.Siz nasıl fikrinizi yazıyorsanız ben de yazıyorum ve fikirlerimin doğruluğunu her yazımın altında kesinleştirmek yerine araştırılması gerektiğini de dip not olarak düşüyorum.Ben fotoğrafın bireysel aktivite olduğuna inanıyor ve kişilerin en iyi ürünlerini bireyselliklerinin özgünlüğünden ve özgürlüğünden çıkacağına inanıyorum..Ama hep dediğim gibi; bu sadece benim fikrim , benim inandığım doğru ve hakkında düşünülebilir veya çöpe atılabilir, okunup unutulabilir, sadece bir fikir altı üstü..

Kendinize iyi bakın...



#thalassa' tarafyndan 06.11.2005 13:30:18 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 6 Kasım 2005, 04:52 - İp: yok