adopro
adopro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Nikon En Kaliteli Makina

DOĞRUMU DEĞİLMİ ARKADAŞLAR

Tarih: 17 Mayıs 2005, 18:21 - İp: yok
adopro
adopro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

selam dadanagast arkadaşım eğr yanlış yazdıysam kusuruma bakma ben nikon kullanıyorum ama canon da fujide kullandım stüdyoda nikon la kaliteyi yakaladığım için. birde kullanımı daha kolay pratik onun değerindeki makinalarla kıyasladığımda nikon d 100 den bahsediyorum elverişli reng ton hakimiyeti iyi çekim kalitesi iyi kullanışlı .tabiki nikon d 100 fiyetı üzerinde makinalar olabilir bence bana göre nikon d 100 d slr makinası yeterli. çekim yapmak için.çok para verip de daha kaliteli makina almayınız diye nikon d 100 için kaliteli makina diyorum
saygılar benim kanaatim bu.

 

Tarih: 2 Haziran 2005, 20:08 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

selam adopro..
keske konuyu actiginda boyle belirtseydin.. sonra yanlis anlasiliyor dediklerin..
aslinda bize ne? hangisi iyiymis hangisi kotuymus.. bu aynen yok besiktas iyi yok galatasaray demek gibi.. onlar paralari kiriyorlar bizler de burada korumaligini yapiyoruz.. ne gerek var buna? degil mi ama..
sana gore iyi olan bir baskasina iyi gozukmeyebilir.. o yuzden zaten 50 tane farkli marka yuzlerce farkli model var.. herbir makinenin alicisi baska.. alanlar, o modeli sevdiklerinden aliyorlar..
..
yani boyle bir konu acarsan destek degil kostek bulursun.. umarim seni daha oncesinde kirmamisimdir, kirdiysam da ozur dilerim..
ama sen yine de bir canon'u dusun...

#dadanagast' tarafından 02.06.2005 22:28:55 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 2 Haziran 2005, 22:31 - İp: yok
romeo
romeo (üye)
İstanbul / Meraklı

merhaba arkadaşlar. fotoğrafçılık işine yeni giren biri olarak ve daha alacağı makinaya henüz karar verememiş biri olarak teknik anlamda bu topic'e ekleyeceğim birşey yok. ama şunu demeliyim ki şimdiye kadar gördüğüm sanatçılar içinde Türkçe'yi adopro arkadaşımız kadar kötü kullanan birini görmedim . bu yüzden adopro daha baştan keybetti. buna ek olarak bu konuda çok bilgili ve tecrübeli olduğunu söyleyen, insanlara gerçekten yardım etmek isteyen hiç kimse, hele bu kişi bir sanatçıysa 'nikon en kaliteli makina' diye bir giriş yapmaz. bu kadar şeyin üstüne adopro arkadaşım senden fotoğrafçılık konusunda hiç bir tavsiye istemeyeceğime emin olabilirsin. bir çok kişi de böyle düşünüyordur sanırım . neyse ki benim açtığım 'a95' topic ine girip 'boşver onu nikon al' gibi birşey yazmamışsın . ayrıca benim açtığım topic e senin küçümsediğin, buna rağmen üslubunu hala bozmayan 'dadanagast' ve 'centurion' gibi arkadaşlar ' şu makinayı da düşün istersen, çünkü şu özellikleri ön plana çıkıyor' gibi somut yorumlar yazıyorlar. istersen gir ve gör insanlara nasıl yardım edilir diye. ayrıca şunu da eklemeden edemeyeceğim; diyorsun ki ' olur öyle şeyler kafana takma herkesle tartış ama seviyeli ol tartışarak bir noktaya varabiliriz'.... . seviyeli ol demen gerçekten çok ilginç adopro. senin önceden yazdıklarına ve de bu son yazdığına bakan 5 yaşındaki çocuk bile buradaki ironiyi anlar. saygılar sevgiler efendim.

 

Tarih: 3 Haziran 2005, 02:11 - İp: yok
romeo
romeo (üye)
İstanbul / Meraklı

unutmadan arkadaşlar, a95, ixus50, konicaminolta z2 arasında tereddüt ediyorum. bu makinalar hakkında somut yorumlarınız varsa benim açtığım topic e yazın lütfen, artık şu makinayı almak istiyorum . adopro sen yazma lütfen, çünkü nikon düşünmüyorum . sana tavsiyem telegol formatında bir fotoğrafçılık programı yapman.
(dadanagast, centurion!... msn, icq varsa bana cevap yazabilir misiniz?)
ah be adopro, ne vardı böyle topic açacak! bak ne kadar zaman gitti! şimdiye kadar, almayı düşündüğüm makinalarla ilgili topicleri okurdum. aşk olsun sana!

 

Tarih: 3 Haziran 2005, 02:13 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevvgili romeo,
Allah seni ıslah etsin.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
Nick değiştirmek bu kadar kolay olmamalı.

 

Tarih: 3 Haziran 2005, 02:26 - İp: yok
romeo
romeo (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili burkay. sanırım biriyle karıştırdın beni.ben başka nick kullanmıyorum.

 

Tarih: 3 Haziran 2005, 12:13 - İp: yok
adopro
adopro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

arkadaşlar görüş ve düğşünceleriniz için teşekkür ederim.

 

Tarih: 3 Haziran 2005, 14:14 - İp: yok