rok
rok (üye)
Ankara / Amatör

Datron Dc4300 ?

Yeni bir kamera almayı planlıyorum, $200'a kadar olan makineler arasında geziniyorum. Bu fiyata super kaliteli bir şeyler beklemiyorum tabii ama en azından düzgün birşey almak istiyorum. Kafama takılan bir konu var datronun dc4300 modelini kullanan, bilen varmıdır acaba?
Forumu aradım taradım bu modelle ilgili birşey bulamadım, eski datronların yavaş olduğunu biliyorum ama modelden modele dünya kadar fark var. Benim asıl merak ettigim bu makinenin ccd'si "sharp", lensi de "olympos" diye satılıyor, eğer kullanan yada bilen varsa bir zahmet tecrübelerini aktarabilirmi?

Mesela "Yeni Başlayanlar İçin Özellikler" adlı başlıkda abice'nin saydıkları ile örtüşüyor, ama gerçekden de sharp ccd iyimi bilmem yada lens olympos da, kalitelimi?

Makine ile ilgili link: http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=C35LQO1XCD53UHJMTJ8Q

Teşekkürler...

Tarih: 5 Ekim 2004, 01:14 - İp: yok
m.berk
m.berk (üye)
Çanakkale / Meraklı

DATRON DC 4300 MAKINA BEN KULLANIYORUM COK MEMNUNUM BELKI CANON NIKON GIBI CEKMEYEBILIR AMA ONLARI ALAMAMAKTANSA UCTE BIR FIYATINA BEN DATRON ALDIM GUZEL CEKIM YAPIYOR. FLAS OLAYI DA COK GUZEL TAVSIYE EDERIM EGER HESAPLI BI SEY DUSUNUYORSANIZ 4MP COZUNURLUKTE TATMIN EDICI AMA SD KARTTA IHTIYAC DUYARSINIZ 4MP DE 5-6 FOTO CEKIYOR

 

Tarih: 13 Ekim 2004, 16:24 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

merhaba rok benim sana tavsiyem datrona matrona bakma o tür makinelerin doğru dürüst ccd si olduğundan bile şüpheliyim makineye kayıt yaparken piller biterse makinenin bozulma ihtimali bile var ve en net görüntülerinde bile paralaks hataları oluyo 100 veya 200 dolar daha biliktir iyi bir makine almanı tavsiye ederim saygılar.

 

Tarih: 13 Ekim 2004, 16:45 - İp: yok
bozo
bozo (üye)
Kocaeli / Amatör

e arkadaşım fiyatı dile kolay 343 milyon a geliyor..
Bu kadar vereceksen bari 7-8 ay önce piyasaya çıkan 2 tane şimdiden ödül alan Olympus c310 niye bakmazsın ?? bırak bilgisayar markalı cihazları.. fotoğraf mak. markalarından al..
375 milyon a denk geliyor.. peşin fiyatına 5 taksit filan yapılılıyor ..
www.aydinlar.com a baksana... ben ordan aldım..

 

Tarih: 14 Ekim 2004, 00:02 - İp: yok
  • 1