fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Yine Bozkurtlar Bdp Ye Geçti 2

kardeş partiler toparlanma sürecine girdi artık mhp bdp chp özüne dönüp tek parti çatısı altında toplanmaya başladı.







SİTEDEN KAYBOLAN ARKADAŞLARDA BDP YEMİ GEÇTİ YOKSA.



TIKLAAAA



#fotofoto34' tarafından 01.06.2011 18:04:14 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Haziran 2011, 18:01 - İp: 85.***.**8.192
muzafferacar
muzafferacar (üye)
Manisa / Meraklı

Bu konuların yeri burası mıdır a dostlar? Türkiye 3 yıldır insanların suçlarını bilmeden hapiste yattıkları, gizli tanıkların neye göre seçildikleri dorulukları ve inandırıcılıklarının bile sorgulamadığı bu konuları gündeme getiren yaygın medyanın sürekli yargılanır cezalandırılır ağır vergi cezalarıyle ürkütülürken yandaş medayada dizi dizi dizi filmler halinde anlatılmasına manupile edilmesine ses çıkarılmadığı bir ülke iken bir partinin ilçe teşkilatının bir başkasına geçmesine neden şaşırıyorsunuz. 12 eylül döneminde bile basılmayan kitap toplatılmamışken Cumhuriyet tarihinin en çok gazeteci adedi içerideyken üstelik tüm dünyada tutuklu gazetecilerin üçte biri ülkemizde iken neyi tartışıyorsunuz burada? Öyleki soruşturmaların gizliliği nedeniyle tutuklanan bu gazetecilere bile neyle suçlandıklarını söylemek mümkün değilken ülkenin yöneticileri "onlar gazetecilikten değil başka şeylerden tutuklandı" diyerek bu gizli bilgileri alenen bildiklerini itiraf etmişken evi izlenmeyen telefonu dinlenmeyen neredeyse sıradan vatandaş bile kalmamışken biz hala Mhp onu mu dedi CHP böyle mi yaptı derdindeyiz. Bu ülkede böyle giderse Hükümeti ve müstakbel padişahımızı sevmeyen ve bunu dile getirmeyen hiç kimsenin yaşama hakkı kalmayacak. Ya sev ya terket vardı ya, ya sev ya silivri olacak bu gidişle.

Siz hale kim nereden nereye geçmiş onun derdindesiniz.

 

Tarih: 2 Haziran 2011, 01:11 - İp: 78.***.**8.151
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

muzocan emmi bıktık artık bu ne ile suçlandığını bilmeden tutaklanma safsatasından. suçlama söylenmeden ifademi alınır. Amma yalan söylemekte candaş medya ve onların yalancı inananları.

 

Tarih: 2 Haziran 2011, 01:14 - İp: 88.***.**5.43
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

kim ne yapmış ne demiş vs. lakin hep "kim" denen x kişisi var sorunsallarının fokus noktasında.

binaleyen bazı beyinler ancak kişileri konuşabilir.
ne kadar ıkınsa da olayları ve fikirleri konuşma muhakeme etme aşamasına geçemiyor.

gerçi sadece üniversiteliler oy kullansa barajı bile aşamayacak partinin müritlerinden fazla şey beklemek de haksızlık vicdansızlık olur.

 

Tarih: 2 Haziran 2011, 01:19 - İp: 85.***.**2.18
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Secimleri beklesek artik cok super olacak.Su suraya gecmis,bu bunu yapmis falan bunlar kabak tadi veriyor.Memlekette sorun var belli.Millet bi kasik suda bogacak valla birbirini o kadar irkcilik ve birbirine kin ve nefret var.Diyorum zaten hep bizim memleket karisik.karisik memleketleride en guzel yonetme sekli Federal bir hukumet yapisidir.Simdi baslarsiniz boluculuk su bu diye ama bu dogudakiler dogru durmazlar artik ok yaydan cikti.Her bolgenin valisi olacak ve hukumetin basi o vali olacak.Her bolgenin ayri vergilendirme sistemi olacak,her bolgenin secilmis valisi,belediye baskani o bolgedeki polisin ve hrhangi bir kolluk kuvvetinin basinda olacak.Her bolgenin mahkemeleri olacak.

Merkez hukumet sadece denetimini yapacak ve bolgelerin ic sorunlarina fazla burnunu sokmadan pasa gibi gecinilip gidilecek.Ama gel gelelim bunu soyleyince hemen bilen bilmeyen konusup boluculuge geliyor lafin sonu.Ben Izmirimde topladigim vergiyi Izmirim icin kullanmak istiyorsam bunun neresi boluculuk.Izmirime ozel polis ve yargi istiyorsam neresinde sorun var.Sonucta herkesi o bolgenin halki sececek.Begenmezsen degistir.Hemde oyle bilmedigin insanlarida basina getirme.Memleket gul gibi gecinir gider....

Bu kadar Amerikan asigi ve bagimlisi bir ulkenin hala Amerikanin sistemini almamasi dusundurucu ama nedenide belli.Mali goturmek ve herseye hakim olma arzusu.Zaten secim barajini indirmeme sebebide tamamen bu tarz sebeplerin bir urunudur...

#ozansan' tarafından 02.06.2011 08:32:39 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 2 Haziran 2011, 08:25 - İp: 221.***.**3.132
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

bazı arkadaşlar unutmuşlar pkk lıların ilk defa meclise hangi parti üzerinden girdiklerini. meydanı boş bulmadım ama meydan da boş konuşuyorsun.


lafa bak gazeteciler tutukluymuş. kimkim gazeteci anayasal bir korumamı var üzerinde gazeteci tutuklanmaz diye.tutuklu gazetecilerin çogu türkiyedeymiş.kokuşmuş çirkef rantcı ergenekoncu gazeteciler içeride. dogrusuda bu.





muzocan76
içerideki generallere gelince daha dün heronların çekip tvlerde seyrettigimiz görüntüler vardı hani altta pkklılar askere silah sıkıp el bombası atıyorduda üzerinden helikopter geçip gidiyordu 1 mermi bile atmadan.





ve bizim kahraman dedigimiz komutanlarda heronların çektigi görüntüler 33 ayrı merkezden seyredilipte bir işlem yapılmadı diye medyada çıkınca 33 merkezde çalışan subayların evlerine gece saat 3 de baskın yapmışlardı görüntüleri kim sızdırdı diye. halbuki okadar yüregin varsa ogün o teröristlere baskın yapsaydınya.




muzocan76
bu memlekette irticacı diye subaylar memurlar işlerinden atılıp hapis yatarken neredeydiniz.

 

Tarih: 2 Haziran 2011, 11:38 - İp: 85.***.**6.169
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

ercan43 bu günkü gazetelerde böyle yazıyor okursan nerde ittifak varmış anlarsın.

CHP'den BDP'ye 5 taahhüt!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Hakkari mitingi için BDP'nin neden destek verdiği aydınlandı.



CHP'ye desteğin tabandan tepki çekmesi üzerine BDP'liler “CHP bize 5 taahhüt verdi. Konuşmasında bunları söyledi” dediler.

Hakkari'de BDP'nin 5 maddelik anlaşma ileCHPmitingine katıldığı ortaya çıktı. CHP'nin 23 Mayıs'taki Hakkari mitingine 5 maddelik anlaşmaya uygun olarak şehirdeki BDP teşkilatının tamamı destek verdi. Böylece yerel seçimde Hakkari'de sadece 331 oy alan CHP'nin Bulvar Caddesi'ndeki son mitingine yaklaşık 6-7 bin kişi katıldı. BDP tabanında CHP'ye verilen desteğin tepki yaratması üzerine parti yetkilileri vatandaşa, “CHP bize söz verdi. Kılıçdaroğlu özerklik dedi” diye açıklama yaptı. İşte CHP mitingine giden BDP'lilerin dile getirdiği anlaşmanın maddeleri:

-KCKOPERASYONLARINA TEPKİ: Kılıçdaroğlu, KCK'ya üye oldukları iddiasıyla tutuklanan sanıklara özgürlük vaadinde bulundu.

- DEMOKRATİK ÖZERKLİK İLANI: Kılıçdaroğlu, “Yerel yönetimlerin özerklik şartını aynen kabul edeceğiz. Onlara özerklik vereceğiz aynı Avrupa'daki gibi” dedi.

- BELEDİYE BAŞKANLARINA SAHİP ÇIKILACAK: Kılıçdaroğlu “Halkın iradesiyle seçilmiş belediye başkanlarının aylarca gözaltında tutulmasını istemiyoruz” diye konuştu.

- BAŞSAVCIYA SORMA ŞARTI: BDP'liler Kılıçdaroğlu'na savcıya giderek KCK tutuklamalarını sorması şartını da ileri sürdü. Kılıçdaroğlu Hakkari'de Başsavcı Mehmet Kaya'ya giderek KCK tutuklamalarını sordu.

- ANADİLDE EĞİTİM ŞARTI: BDP'liler CHP'den anadilde eğitim sözü de istedi. Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla CHP “Anayasa Vizyonu” raporuna “devlet okullarında anadilin öğretilmesi” konuldu.

 

Tarih: 2 Haziran 2011, 12:05 - İp: 85.***.**6.169
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Fotofoto...
Gazetelerde her yazılana inanacak olursan çok yanlış olur. Hele CHP hakkında yandaş medyada hergün böyle iftira ve yakıştırmalar bolca yazılmaktadır.
Partilerin mitinglerine sadece kendi partilileri katılmaz. Diğer partilerden de katılım çok sayıda olur. Bu da gayet doğaldır. Bunda şaşılacak bir şey yoktur.
Hakkari mitingi de böyle olmuştur. Halk ne konuşacak diye merakından gelip kılıçdaroğlu'nu dinlemiştir. Yoksa ittifak, anlaşma yapılmış, taviz veya özerklik sözü verilmiş falan değildir.

Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı özerklik mali ve sosyal özerklik olup zaten AB ilerleme raporunda yeralmış olan özerklik şeklidir. Bütün partiler tartışmasız kabul etmişlerdir. AKP bile kendi seçim beyannamesine koymuştur. Yandaş medya konuyu hemen sömürmüş ve saptırmıştır...

KCK ya özgürlük meselesine gelince, suçlular sa cezalarını çeksinler... Ama suçsuz yere hapiste olan varsa çıksın. Kılıçdaroğlu'nun KCK lılara özgürlük dediği husus budur.
Ne KCK lılar, ne Ergenekoncular, ne de balyozdan içerde yatanlardan suçsuz olanlar bir an önce beraatle çıkmalılar. Adamlar Ergenekon davasında 2007 den bu yana içerdeler halâ suçları kendilerine söylenmiş değildir. Tutukluluk hükümlülüğe dönüşmüştür. KCK da da durum budur.
Özetle suçlu olan cezasını çeksin. Ama suçsuz olanın yıllarca içeride yatması ne insanlığa, ne de adalete sığar.

Anadili öğrenme her vatandaşın hakkıdır. Bu Türk de olsa, kürt de, çerkes de Laz da olsa böyledir. Herkes anadilini öğrenmelidir. kürt vatandaş zaten anadilini sorunsuzca aile ortamında öğrenmektedir. Ama anadilde eğitime CHP karşıdır. TC nin resmi dili Türkçedir ve eğitimde ikinci bir dil Türkiye'yi bölünmeye götürür.
CHP nin bu konuda görüşü açıkça budur. Kılıçdaroğlu da bunu her toplantıda dile getirmektedir.
Kılıçdaroğlu'nu hiç dinlemediğiniz belli oluyor.


#ercan43' tarafından 02.06.2011 15:09:14 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 2 Haziran 2011, 15:03 - İp: 92.***.**7.196
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

belli oluyor destek vermedikleri


Böylece yerel seçimde Hakkari'de sadece 331 oy alan CHP'nin Bulvar Caddesi'ndeki son mitingine yaklaşık 6-7 bin kişi katıldı.

peki batıda neden inkar etti ben öyle demedim dedi.

ergenekoncuların darbecilerin kck lıların suçları kendilerinede söylendi halkada söylendi.ama siz bunu kabul etmediginiz için anlamak istemiyorsunuz.
sizin genel başkan o örgüte üye olacagım dediya avukatlıgını yapıyorsunuzya hangi avukat müvekkiline yapılan suçlamaları kabul ederki.


hadi size bir soru: bdp liler meclise ilk olarak hangi parti çatısı altında girmişlerdir.



ikinci soru:meclis lojmanlarında hangi parti milletvekilinin evinde pkk lı teröristler tedavi edilmiştir.


üçüncü soru : bozkurtlar sıkışınca nereye kaçar.


soruları bilene mustafa armagan ın kitabını hediye edecem.
Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz
İstiklal Savaşı'nın İçyüzü

#fotofoto34' tarafından 02.06.2011 17:47:54 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 2 Haziran 2011, 17:39 - İp: 88.***.**3.35
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bdp lilerde mhp ye vercemiş. ne günlere kaldık.
erkenokon yok diyenler bügün gazatelerde yer alan jandarmanın müdahale etmeyip seyrettiği tikkolu candaşlara baksın.

 

Tarih: 2 Haziran 2011, 18:11 - İp: 88.***.**7.112
biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör

BDP liler mehape ye gececek cok guldum ama ortama bakilirsa olursa sasirmam...

Pazar bey yine tasi gedigine koyar


 

Tarih: 2 Haziran 2011, 18:39 - İp: 192.***.**9.70