dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

Pkk Ve Bdp

kendi halkına düşman pkk ve onu destekleyen bdp tıkla

Ertuğrul Kürkçü Biz mebusluk meraklısı değiliz, özgürlük meraklısıyız. Yeni bir Türkiye kuruluyor. Bu ya mecliste kurulacak ya sokakta kurulacak. ya bizi meclise alacaklar, ya da bu ülkenin her şehrini meclise çevireceğiz. Biz demokratik özerklik, ana dilde eğitim, tüm mahkumların ve Öcalan'ın serbest bırakılmasını istiyoruz. Biz Dev-Genç yumruğunun meclise girmesini istiyoruz. ". Ertuğrul Kürkçü: Öcalan'ı ciddiye alacaksınız!dedi.

Abdullah Levent Tüzel, "Öcalan'ın bulunduğu insan hakları ile bağdaşmayan tecrit koşullarına ve kuşatılmışlığa rağmen Kürt ve Türkiye halklarının barışana hizmet eden bir tutum içinde olması elbette son derece saygı duyulan örnek bir tutum diye konuştu.


türkiyede solun kimi desteklediği açık.bunu görmemek kör olmak demektir.

her türlü propagandayı deniyorlar.tıkla

Milletvekilleri, belediye başkanları ve belediye işçileri dahil maaşlı kimselerin maaşlarının belirli oranı örgüt adına kesilir ve alınır.

Diyarbakırdaki bütün halk otobüsleri örgütün haracına bağlıdır. Karın değil, cironun %20’sini doğrudan örgüte verirler. Esnafa, işadamına önceden haber göndeririler “sana şu kadar vergi kestik!” diye ve sonra gelir alırlar.



KCK denilen yapıya Türk solundan da ciddi destek gelmektedir. 68 kuşağından pek çok solcu Öcalan’a “Büyük örgütçü!” diyerek hayranlık beslemekte ve yazılarıyla, konuşmalarıyla destek vermektedirler.

KCK, BDP’nin üstündedir.KCK’nın örgüt adına konuşma, talimat verme yetkisine sahip 7 sözcüsü vardır. Ama bu sözcülerin hiçbirisi ne milletvekilidir, ne de belediye başkanı.

Örgütün basın komitesi vardır.Medyada elemanlar satın alınır, haberler yaptırılır. Bu haberler açıktan örgüt lehine ve adına yaptırılmaz, kamuoyunda kafa karışıklığı oluşturacak, demokratik söylemlerle(!) örgüte mevzi kazandıracak şekillerde yaptırılır.

Şu anda örgütün en büyük korkusu ve kaygısı uzun uğraşlar sonucu kurdukları ve toplum içinde örgütledikleri şehir yapılanmasının çözülmesi ve çökertilmesidir. Yapılan KCK operasyonları bu yapılara ciddi zarar vermiştir.



peki bdp li sırrı sürayya önder,in van depremine değilde niye pkk nın cenazelerine katıldığı, bir çıkar için halkların ötelendiği bir durum değilmi.aslında onlar sadece çıkarları için uğraşmıyorlarmı.








#lightningman' tarafından 01.11.2011 23:38:29 tarihinde düzenlendi.


#lightningman' tarafından 03.11.2011 00:34:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Kasım 2011, 23:17 - İp: 78.***.**1.95
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

PKK, ölen örgüt militanlarını İslami usüllere göre defnetmemesinin hesabını vermeli…
Bölgede taraftar toplamak ve yeniden güçlenmek amacıyla sık sık dini söylem ve görüntüleri kullanan kanlı örgütün, militanlarını cenaze namazı yerine alkışlarla gömdüğü fotoğraflarla belgelendi.
Kürt vatandaşlarımızı ayrıştırmaya çalışan sözde KCK'nın o sahte imamlarına soruyorum:
İslam bunun neresinde? Kandil yakınlarındaki toplu mezarlıkta çekilen fotoğraflar pkk nın dini olmadığını ortaya çıkardı.

Abdullah Öcalan, AİHM savunmasında da "Namazın tiyatro olduğunu, Allah'ın isimlerinin Sümerlerden geldiğini" iddia etti. Bir diğer anlatımla, örgütün dağ ve yönetim kadrolarının hiç birisi dini değerlere önem vermiyordu.

4 Mart 2011 günü Polatlı BDP teşkilat toplantısında BDP İlçe Başkanı Gülsen Kılınç'ın eşi Necmettin Kılınç tarafından Hz. Muhammed'e hakaret edildi.
Kılınç "Muhammet geliniyle yatan bir insan" dedi.
Olay sonrasında Kılınç'a tepki gösteren 25 kişi topluca istifa etti ve parti üye sayısı 46 kişiden 21'e düştü.

Öcalan'ı Peygamber İlan Ettiler.Nisan 2011'de Diyarbakır'da gerçekleşen BDP etkinliğinde BDP'liler tarafında Kürtçe olarak "Kürtlerin Peygamberi Apo" yazılı olan bir pankart açıldı. Öcalan Kendine "Yarı Tanrıyım" dedi.

BDP'li Bengi Yıldız Ramazan Ayında Bira İçip Sevgilisiyle Denize Girerken Görüntülendi. BDP'nin Baş İmamı ve Sivil Cuma Namazının Mimarlarından Ubeydullah Özmen Bodrum'da Sevgilisiyle Yakalandı.



pkk dini kullanmaya başladı. tıkla

öcalanın kitapları ve bu konudaki açıklamaları

pkk nın sözde sahte imamı tıkla

 

Tarih: 3 Kasım 2011, 00:29 - İp: 78.***.**1.95
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

Mehdi Zana, Tempo Dergisi'ne verdiği röportajda Kürtlerin İslamiyet'i kabul etmekle kaybettiklerini söyledi. Zana, Kürtlerin nasıl Müslüman olduğunu ise şöyle anlattı: "Kürtler yanlışlıkla Müslüman oldu. Kılıçla, tüfekle üstümüze geldiler, 'kelime-i şehadet getir' dediler, dedelerimiz de şehadet getirerek Müslüman oldular." Kürtlerin asıl dininin Zerdüştlük olduğunu ifade eden Mehdi Zana, sonradan Yezidi, Yahudi, Keldani ve Hıristiyanlığı kabul edenlerin olduğunu kaydetti. Zana'ya göre, İslamiyet'ten sonra zorla Müslüman yapıldıkları için şu anda en fazla Müslüman Kürt var.

Öcalan’ın 2001 yılında avukatları aracılığı ile Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne gönderdiği sayfalar dolusu savunması, "Sümer Rahip Devletinden Halk Cumhuriyetine Doğru özgür İnsan Savunması" adı altında 2 ciltlik bir kitap haline getirildi.

Kitaptan inciler: "Evrim kuramının antropolojiye uygulanmasıyla, ilkel primatların –insanların ilk maymunsu ataları- 60 milyon yıl önce oluştukları, 20 milyon yıl önce de iklimsel koşullar sonucu Doğu Afrika’da ilkel araçlarla iki ayağı üstüne yürüyen türün gelişme gösterdiği kanıtlanmaktadır...İlk ütopya ve destanlar Sümer kaynaklıdır. Cennet ütopyası, Adem ile Havva’nın yaşamı, cennetten kovulması, ilk Habil- Kabil kardeş kavgası ve Gılgameş’in yarı tanrı-insan kişilikli destanı yazılı olarak günümüze kadar ulaşmışlardır...Ayet ve sünnet yorumlamalarını bu temelde geliştirmek gerekir. Bununla kuru ve düzen propagandasını yapan vaaz düzenlerini kast etmiyoruz. Köklü bir reform öngörüyoruz. Camiler ve benzeri yerler o yörenin bilim sanat merkezleri rolünü oynayabilmekte, soylu tiyatro eserleri oynatılabilmektedir. Unutmamak gerekir ki namazın kendisi de ilk drama oyunlarının daha sonraki biçimidir. Namazın kendisi de genel anlamda bir tiyatrodur. Tekrarlıyorum; orucun, namazın, kurbanın, bayramların kaynağı araştırılsın. O zaman görülecektir ki, kökenleri halkların önemli mevsimsel zamanlarda yaptıkları gösterilerdir. İbadetler bu gösterilerin, tiyatronun ilk biçimlerinin daha sonra ihtiyaçlara göre dönüşmüş biçimleridir...Hatice olmadan Muhammed’in peygamberleşmesi mümkün görünmemektedir. Yaşça Muhammed’den büyük ve ticaret kervanına sahip olacak kadar zengin ve güçlüdür. Bu durumun kadını hor gören ve kız çocuklarını diri diri ölüme terk edecek kadar erkek egemenlikli Mekke toplumunda Hatice’nin ciddi bir çelişki teşkil edeceği açıktır. Kendi başına bu azgın toplumla baş edemeyeceğine göre, Muhammed’le ilişkileri ve evliliği çok anlamlı olmaktadır. Sevginin de ötesinde Mekke resmi toplumuna karşı bir ideolojik ve politik çekirdeğin ilk nüvesi gibidir. ölünceye kadar Muhammed’in başka kadınla evlenmemesi, saygının ötesinde Hatice’nin maddi ve manevi gücüyle bağlantılıdır...Hem çok geciktirilen dindeki reformasyonu sonuçlandırmak, hem de daha önemli olan özgür bireye yol açmak için, dini dogmayı tümüyle çözen hamleyi başarmalıyız. Bunun yolu bütün kutsal kitapları bir edebi kaynak olarak değerlendirmek, sosyolojik ve ahlaki çözümlemelerle özgür bir ahlaka doğru dönüşümden geçirmektir...Amiyane tabirle İslamiyet en iyi feodalizm ihracatçısıdır...Her topluluk kendini güçlendirdiği oranda, kendi Allah’ını yeniden tasarlamaktan geri durmamıştır. Tarihsel ve toplumsal gerçeklik budur. Günümüzün Allah’ı ise bilimin özüdür...Şüphesiz tarihin doğru yorumlanmasında Marks ve Hegel’in yöntem anlayışları büyük önem taşır, bunlar geçerliliklerini de yitirmiş olmaktan hâlâ uzaktır...İslam dini ve milliyetçilik Araplar, Farslar ve Türkleri millilik ve ulus olarak güçlendirip devletleştirirken, Kürtlerin asimilasyonunda ve ezilmelerinde temel rol oynamıştır."

"Sümer Rahip Devletinden Halk Cumhuriyetine Doğru özgür İnsan Savunması"yazar.Abdullah Öcalan

"MUHAMMED İLK ÇIKTIĞINDA TİCARET YAPTIĞINDA BUNLARLA TEMAS KURAR. YAHUDİ TÜCCARLARINI TANIR VE YAHUDİ TÜCCARLARIN NE KADAR İNSAFSIZ OLDUĞUNU GÖZLEMLER. DEMEK Kİ MUHAMMED İKİ DİNİ DE KABUL EDEMEZ. ÇÜNKÜ TİCARİ ÇIKARLARINA KARŞIDIR...MUHAMMED ''BEN YALNIZ ARAPLARIN PEYGAMBERİYİM'' DEMEZ; ÇÜNKÜ BU O ZAMANKİ KOŞULLARA DENK GELMEZ. YİNE, İSA ''BEN TANRIYIM'' DİYOR. BU NEDENLE MUHAMMED KENDİ KENDİSİNİ TANRI DA İLAN EDEMEZ. YAPMASI GEREKEN EN UYGUN ŞEY NEDİR. GELENEKLERE DE DAYANARAK, KENDİSİNİ TANRININ ELÇİSİ; BÜTÜN İNSANLIĞIN PEYGAMBERİ İLAN EDER. HEM DE EN SON PEYGAMBER! KILICA GERÇEKTEN ÇOK SIKI SARILIR.HERKES KILICIN KORKUSUYLA İMANI TANIR. ÖLÜMÜ BİR TÜRLÜ KABUL ETMEYEN İNSANIN CENNET VE ÖBÜR DÜNYA TASARIMI DA MUTLULUK İÇ GÜDÜSÜNÜN HAYAL ALEMİNDE TATMİN OLMASIDIR.

DİN HAKKINDA BUNLARI DÜŞÜNEN ÖCALAN, MİLİTANLARINA İSE DİNİ KULLANMALARINI TAVSİYE EDER: "Dinin devrime karşı tehlikeli bir biçimde kullanılmasını engellemek ve Islamiyet'i devrim hizmetinde iyi bir işleve kavuşturmak ve tüm işbirlikçilerine karşı ustaca çıkarmak gerekir. Bu yaklaşım halk savaşımızın daha da hız kazanmasına, dolayısıyla başarıya gitmesine yol açabilecektir." (Din Sorununa Devrimci Yaklaşım- Abdullah Öcalan, sf. 55)






sümer rahipleri kitabını yazan apo tıkla






#lightningman' tarafından 04.11.2011 21:19:45 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 3 Kasım 2011, 21:39 - İp: 212.***.**5.247
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

İlahi light emmi şu yazdıklarını okuyan seni sıkı bir akepe karşıtı sanır lakin öyle olmadığını biliyorum.

Light emmi üzerinde yaşadığın bu ülkeyi on yıldan bu yana her fırsatta savunuculuğunu yaptığın akepe iktidarı yönetiyor ve sen kalkmış Ertuğrul Kürkçü'nün tehditlerinden
Milletvekilleri, belediye başkanları ve belediye işçileri dahil maaşlı kimselerin maaşlarının belirli oranı örgüt adına kesilir ve alınır.
Diyarbakırdaki bütün halk otobüsleri örgütün haracına bağlıdır. Karın değil, cironun %20’sini doğrudan örgüte verirler. Esnafa, işadamına önceden haber göndeririler “sana şu kadar vergi kestik!” diye ve sonra gelir alırlar.

terör örgütüne nasıl finansman sağlandığından bahsediyorsun. İyide yurdum insanı uyurken bir yasa değişikliği yapılmadıysa bu ülkede terör örgütüne her türlü yardım kanunen suçtur!!! Ortada böylesine ciddi suçlar dolaşırken ülkeyi yönetmekten sorumlu olan savunduğun akepe zihniyeti neden bu suçlara seyirci kalır?

Light emmi hiç dikkatini çektimi MHP ve CHP li belediyelere şahin olan akepe kendi elindeki belediyelerin her türlü yolsuzluğuna ve kokuşmuşluğuna seyirci kalırken bdp li belediyelere karşıda güvercinden farksızdır. Sakın bana kck kapsamında tutuklanan bdp li belediye başkanlarını örnek vermeye kalkma diyarbakırdan savunduğun zihniyete meşe dallarını gönderen belediye binasının önünde Türk bayrağının yanıda soysuzların paçavralarınında dalgalandırılmasından bahseden ve seninde söylediğin gibi bütçesinden pukakaya maddi kaynak sağlanan bir kurumun başındaki kişi olan O.... Baydemir'den alenen işlediği bu suçlara rağmen hesap sorulmuyorsa pdp li diğer isimlere karşı yapılan uygulamalar samimiyetten uzak kalır.

Light emmi savunduğun zihniyet on yıldır iktidarda olmasına rağmen hala iktidarların mazeret değil çözüm üretmek zorunda olduğunu idrak edemedi bu gidişlede etmesi mümkün görünmüyor. Millet sizden mazeret değil çözüm ister. Çünkü çözümün adresi iktidarlardır.



#mechul75' tarafından 05.11.2011 01:11:31 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 01:07 - İp: 78.***.**9.73
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

AKP gitsinde kimi sececegiz mechul?. Sakin bana CHP veya MHP deme. 10 yildir akp iktidarda ise onlarda muhalefete idiler.Iyi muhalefet etselerdi akp giderdi. Muhalefet yapmasini bilmeyen iktidarda olamaz.Muhalefet iktidara hazirlanir iktidarin tozunu attirir ve soker alir iktidari.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 04:22 - İp: 69.***.**4.188
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör


bizim gibi gerçek bozkurtlar bu ülkede herzaman var olacak.meçhul un bozkurtlarla bir ilgisi yok. o apoyu kesinlikl eleştiremez.hatta apoyu dolaylı olarak savunur.kafa karışıklığı yaratmaktır esas amacı.

sizin nihal atsız mustafa kemali eleştiriyordu.sözde mustafa kemal sandıklarla altın almış padişahta.sizi gidi yalçın küçük taifesi.

bizim bozkurtluğunu nihal atsın itinin bozkurtluğu değil anlı şanlı mustafa kemal bozkurtluğudur.

zaten şaman kültürü zerdüşt kültürüne yakındır.meçhulde islamı svunamayacığına göre oda tabiki apoyu savunacak.biriniz apoyu eleştirdiğini gördünüzmü ben meçhulun böyle birşeyene şahit olmadım.yukarda yazdığım apo ile gerçekleri kafa karışıklığı yaparak geçiştirmeye çalışıyor.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 12:15 - İp: 88.***.**0.161
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Light emmi son yazdıklarını okuyunca Mevlana'nın ''Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye'' sözleri aklıma geliverdi.

Kendini bozkurttan sayıyorsun lakin 7/24 bozkurta küfreden taifenin amigoluğunu yapıyorsun. Kendini ''şanlı Mustafa Kemal bozkurtu'' olarak ifade ediyorsun lakin okullardaki Atatürk köşelerine savaş açan “Atatürk milliyetçiliğine bağlı vatandaş yetiştirme” ilkesini milli eğitim bakanlığının görevleri arasından çıkaran zihniyetin amigoluğunu yapmaktan geri durmuyorsun. Söylermisin bu nasıl bir ŞANLI MUSTAFA KEMAL BOZKURTU OLMAKTIR? Light emmi eylemlerinin ve söylemlerinin çelişmesi savunduğun taifenin ortak özelliği olsa gerek şahsınızada sirayet etmiş.


Tıklayınız: Atatürk köşeleri kaldırılıyor

Tıklayınız: Atatürk milliyetçiliğine göre vatandaş yetiştirme ilkesi kaldırıldı.

lightningman;''biriniz apoyu eleştirdiğini gördünüzmü ben meçhulun böyle birşeyene şahit olmadım.''
Sen dünyaya deve kuşu misali başını kuma gömerek bakıyorsan kim ne yapsın!!!




#mechul75' tarafından 05.11.2011 20:12:15 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 19:52 - İp: 78.***.**1.52
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

akıl sağlığı bozuk herif açtığım blokta akp yimi yazdım.sahtekar pkk lı.yazdığım konu aponun sümer rahip devlet ve marksist devrimcinin din konusunda davranış biçimlerini açıklaması.

yalçın küçük gibi bu milleti nasıl ayrıştırırız.kürt devletini nasıl kurarız onun hesabınımı yapıyorsunuz.bu milleti bölmenin yolu ırkçılıktan geçiyor.yoksa bu konuda zaten yazamazsınız.sizde din konusunda apoyla aynı fikirleri taşıyorsunuz.

burda aponun marksist çizgisinden sapmadığını.tanrı inancı olmadığını yazmışım.kürt halkını din konusunda nasıl aldatırız.diye kitaplar yazıp emirler verdiğini söylüyorum.san konuyu apo dan başka konulara çekip apoyu temize çıkarma uğraşı içindesin.okuduğunu anlamayacak kadar salak değilsindir umarım.





inş.okuduklarını anlıyacak kadar kafan çalışıyordur. tıkla

#lightningman' tarafından 05.11.2011 20:15:27 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 20:13 - İp: 78.***.**4.144
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

ne kadar bozkurt olduğun amerikan özentisiyle kullandığın ingilizce rumuz dan belli oluyor laytmen. ingiliz bozkurtu seni.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 20:39 - İp: 81.***.**4.66
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

Bir ingliz kemal vardı.bilirmisin.kendisi ingiliz değildi ama,

arapça aslında 7 lehçede inmişti.çoğu insan bunu bilmez.sonra kureyş lehçesi karışıklık olasın diye tek nüshaya indirildi.önemli olan manadır.insanların anladığı manada hitap ve manayı yakalamak.yaşamın amacı budur.

benim ismimin türkçesi yıldırımdır.adama yıldırım gibi gerçeği gösteririm.siteye bu ismle üye olmayı denedim.kabul olmadı.

fakat gene konu dışına çıkyorsunuz.sümer rahip devletinden yada apo gibi ateist bir devrimci dine nasıl yaklaşmalı yazmalısınız.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 20:46 - İp: 78.***.**4.144
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

valla ne saçmaladığını anlamadım ama

ingilizce rumuzla bozkurtluk tüy dikti hepsinin üstüne. at kelebek ilişkisi de denilebilir.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 20:48 - İp: 81.***.**4.66