dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

Pkk Ve Bdp

kendi halkına düşman pkk ve onu destekleyen bdp tıkla

Ertuğrul Kürkçü Biz mebusluk meraklısı değiliz, özgürlük meraklısıyız. Yeni bir Türkiye kuruluyor. Bu ya mecliste kurulacak ya sokakta kurulacak. ya bizi meclise alacaklar, ya da bu ülkenin her şehrini meclise çevireceğiz. Biz demokratik özerklik, ana dilde eğitim, tüm mahkumların ve Öcalan'ın serbest bırakılmasını istiyoruz. Biz Dev-Genç yumruğunun meclise girmesini istiyoruz. ". Ertuğrul Kürkçü: Öcalan'ı ciddiye alacaksınız!dedi.

Abdullah Levent Tüzel, "Öcalan'ın bulunduğu insan hakları ile bağdaşmayan tecrit koşullarına ve kuşatılmışlığa rağmen Kürt ve Türkiye halklarının barışana hizmet eden bir tutum içinde olması elbette son derece saygı duyulan örnek bir tutum diye konuştu.


türkiyede solun kimi desteklediği açık.bunu görmemek kör olmak demektir.

her türlü propagandayı deniyorlar.tıkla

Milletvekilleri, belediye başkanları ve belediye işçileri dahil maaşlı kimselerin maaşlarının belirli oranı örgüt adına kesilir ve alınır.

Diyarbakırdaki bütün halk otobüsleri örgütün haracına bağlıdır. Karın değil, cironun %20’sini doğrudan örgüte verirler. Esnafa, işadamına önceden haber göndeririler “sana şu kadar vergi kestik!” diye ve sonra gelir alırlar.



KCK denilen yapıya Türk solundan da ciddi destek gelmektedir. 68 kuşağından pek çok solcu Öcalan’a “Büyük örgütçü!” diyerek hayranlık beslemekte ve yazılarıyla, konuşmalarıyla destek vermektedirler.

KCK, BDP’nin üstündedir.KCK’nın örgüt adına konuşma, talimat verme yetkisine sahip 7 sözcüsü vardır. Ama bu sözcülerin hiçbirisi ne milletvekilidir, ne de belediye başkanı.

Örgütün basın komitesi vardır.Medyada elemanlar satın alınır, haberler yaptırılır. Bu haberler açıktan örgüt lehine ve adına yaptırılmaz, kamuoyunda kafa karışıklığı oluşturacak, demokratik söylemlerle(!) örgüte mevzi kazandıracak şekillerde yaptırılır.

Şu anda örgütün en büyük korkusu ve kaygısı uzun uğraşlar sonucu kurdukları ve toplum içinde örgütledikleri şehir yapılanmasının çözülmesi ve çökertilmesidir. Yapılan KCK operasyonları bu yapılara ciddi zarar vermiştir.



peki bdp li sırrı sürayya önder,in van depremine değilde niye pkk nın cenazelerine katıldığı, bir çıkar için halkların ötelendiği bir durum değilmi.aslında onlar sadece çıkarları için uğraşmıyorlarmı.








#lightningman' tarafından 01.11.2011 23:38:29 tarihinde düzenlendi.


#lightningman' tarafından 03.11.2011 00:34:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Kasım 2011, 23:17 - İp: 78.***.**1.95
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

fakat gene konu dışına çıkyorsunuz.sümer rahip devletinden yada apo gibi ateist bir devrimci dine nasıl yaklaşmalı yazmalısınız.

apo haklımı namaz tiyatromu.camilerde tiyatromu oynanıyor.nerdeyse apocuyuz diyeceksimiz.konuyu kasıtlı olarak değiştirmek istiyorsunuz.yoksa apo yu eleştirmektenmi çekiniyorsunuz.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 20:56 - İp: 78.***.**1.2
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Üslübuna bakılırsa canın fena yanmış gibi.
Ne olduda kendini ''ŞANLI MUSTAFA KEMAL BOZKURTU'' olarak ifade eden zatıalliniz vermiş olduğum linklere cevap vermek yerine çirkefe yatmayı yeğledi?

Light emmi senin gibi niceleri geldi geçti karşıma lakin hepsi sonunda senin gibi çirkefe yatıp sırra kadem bastı. Sende rumuz değiştirme gereği duymuşsun. Eğer yazdığım ilk cevabı deve kuşu misali başını kuma gömerek okumuş olmasaydın haraç alma, haraç verme, örgüt hakkında propağanda yapmak vs. eylemlerini gerçekleştiren örgüt yandaşları hakkında ülkenin yönetiminden sorumlu olan akepe iktidarının her hangi bir yasal uygulama yapamadığı aciz kaldığı vurgulanmıştır. Sadece bu kadarmı hayır savunduğun zihniyetin iktidar olduğu ülkede terör örgütü yol kesip kimlik kontrolü yapacak kadar çizmeyi aşmış halde ama gelin görünki ülke yönetiminin istisnasız her kademesini elinde bulunduran savunduğun tayfa bunlara karşıda aciz kalıp her hangi bir yaptırımda bulunamamıştır. Sakın bu eylemlerin alenileşip sıklıkla sergilenmesinin nedeni savunduğun taifenin düştüğü acziyet olmasın?

İlk cevabımda söylediğim gibi devlet yönetimini elinde bulunduran iktidarlar mazeret üretmez, çözüm üretir. Bu denklem ters dönerse insanlar çözümü başka adreslerde örgüt, cemaat vs. yerlerde ararlar.



#mechul75' tarafından 05.11.2011 21:05:12 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 21:02 - İp: 78.***.**1.52
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi adam kimliğini kişiliğini bulamamış baksana.
rumuz değiştirip duruyor.
çocuk herhalde.
ciddiye alıp kafa yorma değmez.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 21:12 - İp: 81.***.**4.66
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

başka konu açarsın tartışırız.fakat apoyu aklma girişimin boşuna pis pkk lı.

ben aponun sümer rahip devleti diye ve bir devrimcinin dine yaklaşımı diye konu yazmışım.sen boşuna apoyu aklmaya çalışıyorsun.kasıtlı konu değiştiriyorsun.sizin maksadının türkiyeli olma şartını süren Atatürk,ün türklül şartını ırkçılık olarak değiştirmek.yani pkk ya hizmet.

açıkla bende pkk lıyım de.apoyu tartışamam yazamam.çümkü onunla aynı görüşü paylaşıyorumde.bu arada döyleyeyim ben akp ye üye değilim.bir başka partiye üyeyim fakat kesinlikle akp değil.bu gerçek bir üyelikdir.siz akp ile kafayı bozmuşsunuz.

erkeksen onurun varsa yaz.sümer rahip devlet ve atesit bir devrimci olarak yazan apoyu eleştir.senin için ondanda emin değilim.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 21:13 - İp: 78.***.**1.2
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ciddiye aldığımı kim söyledi?

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 21:14 - İp: 78.***.**1.52