mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ses Ver Türkiye

Akepe nin Erdoğanı
Chp nin Kılıçtaroğlu
Seçim öncesi ilk ziyaretlerini abd ve ingiltere'ye yapıp meşruiyetlerini okyanus ötelerinde ararken SES VER TÜRKİYE diyerek ülkeyi karış karış dolaşıp meydan toplantılarıyla birlikte hane ziyaretleri yapan Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli meşruiyeti Necip Türk Milletinde arıyor.

Yaklaşan seçimler öncesi akepenin Erdoğanı CHP nin Kılıçtaroğlu bir kaç oy uğruna terörle mücadeleyi ağızlarına bile alamazken Devlet Bahçeli seçim beyannamesinde oy hesabı yapmadan TERÖRE AF OLMADIĞINI ilan ederek Necip Türk Milletine SESİME SES VER diyor.

Gayret bizden, taktir milletimizden, himmet Yaradan'dan








#mechul75' tarafından 23.04.2011 01:25:29 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Nisan 2011, 01:24 - İp: 78.***.**4.130
urun
urun (üye)
İstanbul / Amatör

sayın fotofoto34 o ellerini köpek işareti yapanlar sokağa çıkmasın bence,o durumda kan gövdeyi götürür.. zaten bahçelinin taktir ettiğim tek yönü tabanını sokaktan uzak tutabiliyor olması hala, ki son açıklamasıyla bunu da kaybetti..

 

Tarih: 30 Nisan 2011, 00:42 - İp: 78.***.**2.149
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

gönlümüzden geçen hiç kimse sokaklara çıkıp hak arıyorum diye molotof kokteyli atıp otobüs yakmasın iş yeri yagmalamasın başkalarının hakkını gaspetmesin.
ben onu yazarken sokaga çıksın diye yazmadım.en korkak insan bile canı yaynınca en tehlikeli silaha dönüşebilir.söylemek istedigim bu deyildi tabi.

bu millet bunu kahraman maraşta,çorumda sivasta ülkemizin çeşitli yerlerinde yaşadı allah kimseye o günleri yaşatmasın.
ama olmadıkları halde kendilerini başka türlü gösteren.vatan millet deyip vatana millete söven her türlü haltı yeyip dürüstüm diyen insanlar kalkıp ahkamda kesmesin.
şehit cenazesinde slogan atıp askerden kaçacaksın.hz.osmana küfredip milletin dini degerlerine saldırıp dalga geçeceksin sonrada türk islam sentezinden dem vurup vatan millet allah kur an diyeceksin bende inanacagım
yemedik yemeyecegiz.

 

Tarih: 30 Nisan 2011, 00:51 - İp: 88.***.**2.150
urun
urun (üye)
İstanbul / Amatör

son söylediklerinize katılıyorum işte

 

Tarih: 30 Nisan 2011, 01:17 - İp: 78.***.**2.149
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Allah bir insanı kıt akıllı etmesin!!
İnsan kıt akıllı olunca kendini açık edermiş
Durum aynen bu şimdi

Fotofoto bir ülkede hükümetler neden vardır? Ülkeyi yönetmek için!!!
Eğer sen şu an iktidarda olan akepenin savunucusu olarak kalkıp

sahi bişey soracam hani önceden her şehit cenazesinde ellerini köpek başı şekline getirip dua okumak yerine slogan atan. ak partili 10 bin kişiyi taksimden kasımpaşaya kadar kovalayan vatandan milliyetçilikten bahsedip esip gürleyen kişiler şimdilerde nerelerdelerki bu sokaklar bdp li pkklı lılara kaldı.adamlar zafer işlareti yaptıklar 2 parmagını gözünüze sokacaklar nerelerdesiniz.

diye yazıyorsan ülkede hükümetin olmadığını yönetim zaafiyeti olduğunu itiraf ediyorsundur. İdrak kabiliyet olan herkes bilirki ülke yönetimini üstlenen hükümetler ülkenin asayişini, sanayisini, ekonomisini düzenlemekten-yönetmekten sorumludurlar. Bu Türkiye'de olduğu gibi en gelişmiş ülkelerden tut en geri kalmış ülkelere varana kadar hepsinde böyledir. Hal böyle olunca sizin kalkıp sokakları savaş alanına çeviren kanı bozuklara karşı mücadeleyi herhangi bir gruba havele etmeniz bu ülkede yönetim zaafiyeti olduğunun itirafıdır. Bizde 9 yıldır bunu söylüyorduk!!!

Yaşanan kaset olayı neticesinde ismi geçen kişileri makamına ve mevkisine bakmadan kapının önüne koyan Devlet Bahçeli ile milleti nasıl fişlediklerini itiraf edip kansızlar diye yaftalayanları TBMM de koltuk kaybetmemek için akepeden ihraç etmeyi göze alamayan RTE arasındaki kalite farkınıda ortaya koymuş aynı zamanda siyasi partilerin tamamının örnek alması gereken bir tavır olmuştur. Deniz Baykal'ın kasedini günlerce servis yapan yandaş medyanın bu olay hakkında kalem oynatamaması belki bu yüzdendir!!!

Sözün özü; Eğer bu ülkede hükümet akepe dir diyebiliyorsanız o zaman akepe söz konusu kasedi kimlerin servis ettiğini bulmakla yükümlüdür. Gerisi laf-ü güzaftır
Ayrıca birde bu olaydan kimlerin salyaları akarak MHP ye saldırıp nemalanmaya çalıştığına bakmakta fayda vardır. Sizce kim olabilir bu olaydan nemalanmaya çalışan?

Daha öncede belirttiğim gibi bu tür konularda hiçbir donanımı olmayan sizler benim için vakit kaybından öte bir şey değilsiniz. Bu yüzden benim sorularıma cevap veremezsiniz!!!






#mechul75' tarafından 30.04.2011 02:13:33 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 30 Nisan 2011, 02:11 - İp: 88.***.**2.123
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Mechul emica camilerini heykele çevirip üzerine ucube yazdı yoldaşalrın,
Başörtülü kızlarımızın yüzünü de iç çamaşırı ile kapattılar,
T.C.Başbakanına angus dediler,
Yine t.C.Başbakanına ana avrat sövmeye kaltılar,
Bunlara ne diyorsun peki.....

 

Tarih: 30 Nisan 2011, 13:24 - İp: 78.***.**3.252
urun
urun (üye)
İstanbul / Amatör

sayın mechul mesleğiniz eğitiminiz nedir, siyasal mezunu hukuk profesörü falan mısınız? vakit kaybı olan bizlerle neden kıymetli vaktinizi harcıyorsunuz forumda?
sayın lazut peki siz tekbir sesleriyle heykel başlarının efendim şeyh bilmem kimin türbesini kapatıyor diye kesilmesini, Tc başbakanının vatandaşa Ananıda al git demesini nasıl değerlendiriyorsunuz?

 

Tarih: 30 Nisan 2011, 14:04 - İp: 78.***.**8.93
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

başbakanın heykeli ucubeye benzetmesini ve yıktırmasını kabul etmek asla mümkün değil .her zaman söyledim bunu.kültür bakanı olmaz demeli idi. lakin olmadı. başbakan ettiklerini çekiyor acıkta. zira vatandaşa ananıda al git dersen yemuşun oğlu ananın a.. der . men dakka dukka.

 

Tarih: 30 Nisan 2011, 15:28 - İp: 88.***.**5.129
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Cami ile heykel bir tutulamaz..

Ananı da al git bir küfür değildir..Ama bir başbakan her zaman sabırlı ve anlayışlı olmalıdır...

 

Tarih: 30 Nisan 2011, 20:16 - İp: 78.***.**3.252
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ananıda al git başbakan tarafından söylenirse küfürdür emmi. yakışmaz bir başbakana.

 

Tarih: 30 Nisan 2011, 21:30 - İp: 88.***.**5.129
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

ben geldim diyemi doğru düzgün mantalite yürütmeye başladın emmi sen ?


emmi birde hangi topiç idi unuttum lakin buraya yazayım

kültür parktaki vak'ayı son perdeye kadar izlemişsin emmi

 

Tarih: 30 Nisan 2011, 21:35 - İp: 85.***.**1.94