pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Robert Bosch'a Açık Mektup!

İnsanların güvenini kaybetmektensi para kaybetmeyi tercih ederim diyen sayın Bosch çok eskilerde kalmış olmalı.
Gerçe onun kabahati yok. Herkes Türk malı bosch alma dedi bana. Git doğu banktan Alman malı al, garantısı yoktur ama arızada yapmaz dediler.Fakat ben gidip Türk malı bosch aldım.
Aldıktan kısa bir süre sonra soğutmamaya başladı. Tamir ettiler.Sonra pervanesi takır takır sesler çıkardı.Tamir ettiler. Sonra kapak contası çıkmaya başladı. Değiştirdiler.Fakat bu sefer muhtemelen yan sanayi taktılar ki mıknatıslı olması gereken conta hiç tutmadı. Sonra tekrar soğutmamaya başladı.Tamir ettiler. Bide akıl verdiler bizi boşuna çağırmayın şöyle şöyle yapın diye. Öyle yaptık yılda bir iki defa 2-3 gün çektik fişini.
Şimdi ise artık kapağı hiç kapanmıyor.Öyle açık çalışıyor. Ne yapsam sayın bosch.Televizyonları çağırıp herkesin gözü önünde parçalasamda kurtulsammı bu ucube buzdolabinden. Eskiler bilir.Ambra diye bir marka vardır. BAbam 30 sene önce almış. Hala taş gibi.Hİç tamir görmedi. Nasıl oluyor anlamıyorum.
Bİliyorum kemikleriniz sızlıyordur Türkiyede fabrika açtığınız için.DAha doğrusu sizden sonrakiler açtığı için.BEn olsam hemen kapatırdım.Zira benim güvenim kalmadı bosch'a Kimseye tavsiye edemiyorum. BEn bosch'a güvenmiyorum.Hoşçakalın.
Arkadaşlarda kusuruma bakmasınlar yazmak zorundaydım.Sinirimden öleceğim yoksa.

Tarih: 22 Ekim 2006, 23:22 - İp: 85.***.**5.169
cappadociaman
cappadociaman (üye)
Artvin / Doğa Fotoğrafçısı

r.bosch ile pazarbey aynı kişidir.Sitede BOSCH ürünlerinin bedava reklamını yapmak için böyle bir dümene girmişlerdir.

Bosch dede,madem sen sensen eğer söyle bakalım,Almanyadaki ana tesislerde günlük üretimdeki buzdolabı sayısının Türkiye'dekinden az oluşunun sebebini.Bosch'ta çalışan herkeşler bilir, sen biliyor musun?

Bu konunun reklam bölümüne taşınmasını site yönetiminden ısrarla istiyorum.

 

Tarih: 23 Ekim 2006, 17:13 - İp: 88.***.**1.2
orhan yum
orhan yum (üye)
Diyarbakır / Stüdyo Fotoğrafçısı

pazarbey ne olacak şunun şurasında bir buzdolabı. başka birtane alırsınız olur biter. paramı yok sanki sizde. avukatlık bir yandan mütahitlik bir yandan.

#orhan yum' tarafyndan 23.10.2006 17:41:22 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 23 Ekim 2006, 17:39 - İp: 88.***.**4.6
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

bizdede bosch marka camasır ve bulasık makınesi var.enaz 10-12 yıllık ama.hala tas gibiler..zaten pazarbeyin belirttigide turk yapımı bosch makıneler..ama abi sende nereye elini atsan kurutmussun..bence sen dslrde alma..yazık makıneye..flaşı carpar objektifi catlar pil kapagı yalama yapar allah korusun..

 

Tarih: 23 Ekim 2006, 18:34 - İp: 88.***.**6.141
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

bosch hakkında laf etmeyin adam sitede dolanıyor, bııırrrrr

 

Tarih: 23 Ekim 2006, 18:46 - İp: 85.***.**2.169
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

heheheeee pek bi mubarek adamsın sıkıntını duyan ölü bile hortladı....sen bi kursun döktür be pazarbeyci gerci organında dedigi gibi pazarbey inşaat ve avukatlık ano.koll.şti.tic.aş gibi bi şirketin var napcanda okadar hayıflanıon .at girsin yenisini alıver

 

Tarih: 23 Ekim 2006, 19:24 - İp: 85.***.**9.24
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sanırım sononda yapılacak şeyde atmak olacak.Buzdolabını balkondan atma merasimine tüm netfotoğraf camiası davetlidir.
İnsan manzaraları bölümünde yayınlarsınız artık. Bocsh dedemizde yorum yazar.
Babamların kullandığı aygay marka bir çamaşır makinası var.Onunda içi bosch muş. O kadar sessiz ve sağlam ki. Hiç araza yapmadı.BElki 15 yaşında.Ama yeniler maalesef öyle değil sanırım.

 

Tarih: 24 Ekim 2006, 00:34 - İp: 85.***.**5.169
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ha bu arada turşu bidonları ile kapak sorununu çözdüm sayılır. Turşu bidonunu kapağın önüne koydum artık açılmıyor.İyide oldu.Geliş gidiş bir tane yiyorum hıyar turşusundan.
Kayınpeder marangoz hanımı ikna edebilirsem tahtaden bir mandan yaptıracağım kilitlenmesi için. Aynı amirikan buzdolapları gibi olacak.Ama eski evlerdeki tahta sürgüler gi.i

 

Tarih: 24 Ekim 2006, 00:38 - İp: 85.***.**5.169
cappadociaman
cappadociaman (üye)
Artvin / Doğa Fotoğrafçısı

ha ha ha hah,yani pazarbey amca hiç güleceğim yoktu,sayende epey güldüm Demek turşu bidonu ile hallettin olayı.Bak gidip gelirken yediğin turşular tekrardan sana kilo,şeker,kolestrol,miskinlik,mide ağrısı,gaz sancısı olarak dönebilir.Daha pratik ve tehlikesiz olanını söyleyim.Buzdolabının kapağını duvara doğru çevir ve iyice yasla duvara.Bak bidaha açılıyor mu?Buzdolabını açmak istediğin zaman kapak sabit kalır sadece dolabı açarsın olur biter Bak biz karadenizde buzdolabı kapağı bozulunca böyle yapıyoruz iyi oluyor.Hem kol kaslarında gelişiyor zamanla
Yok bu iş çok kolay dahada kolayı yok mu dersen bende çare çok.Kapıyı koli bandıyla dolaba sabitliycen,yine bi daha hiç açılmaz.İçinede bişey koymazsanız açmaya gerekte kalmaz,masrafsız bir çözümdür.Komşumuz İlyas Amca da böyle yapıyor netekim

 

Tarih: 24 Ekim 2006, 11:01 - İp: 85.***.**8.8
merson
merson (üye)
Manisa / Amatör

Adı gibi BOŞ
BOŞ VER gitsin

 

Tarih: 24 Ekim 2006, 14:29 - İp: 81.***.**6.138
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BUrkay bak bu daha iyi fikir.Kapak yerine dolabı açmak. Tebrik ederim seni.
Koli bandını bende düşünmüştüm. Bu da olabilir ama önceki süper.
Merson yapacağım dediğini yakında.

 

Tarih: 24 Ekim 2006, 18:34 - İp: 85.***.**5.169