Fotoğrafçılık Forumları
N A V A R A
Bir fotoğrafçı gözüyle yorumlamak istiyorum.. Güçlü ve şık görüntüsüyle, çok iyi bir tasarım..
Dağda.. bayırda.. fotoğraf , trekking gibi hobisi olan.. ve maddi imkanları iyi olan için, harika bir arazi taşıtı.. maddi imkan deyince.. 174 beygirlik herhangi bir arazi aracını, onun fiyatına alamayız.. ve kamyonet olarak vergilendirildiği için, Jeep vs.. araçlara göre senelik vergisi gayet düşük..
170 km sürati ve 100 km ye 11 saniye gibi bir sürede hızlanmasıyla.. binek otomobilleri bile kıskandırıyor.. 2.5 dizel motorun yüksek torku malum.. engebeli yerlerde hiç zorda bırakmayacaktır..
Mesleğim fotoğrafçılık.. hobi olarak ve işimde kullanmak maksadıyla, bu aracın hayalini kuruyorum..
Işığınız bol olsun..

Coştun be photodesng...
Rakı hatun..Bahar enerjisimidir nedir.Bizede bulaştır biraz..
Ruyamda gordum meteeee !!! ben arabayi kullaniyor sen kasada sahane doga fotograflari cekiyordun [>:D :D
Valla İş İş İş Nereye Kadar Unknown..
Yapacaklarımızı Sıralıyorum Buraya
Ömür Yeterse Şu işten Bir Fırsat bulsak Bunları Yapacam
Hazır Yapıyorum Hep Beraber yapalım Öyle Mangal Felan Süper Olur Dimi..
Mangal Yakmasını Bİlmem Mangalı Kim Yakacak
Kızlara Yaptırırız Diyecem de Kızları Sığdıracak Yer kalmadı eee Arkadada Gaijin Var!!!!..
Bahardan Olsa gerek Herhalde Havalar Isındı Sezon Başlıyo Burası Turistlik Yer..
Her ne Kadar Gezemesekte Gözümüzün Gördüğü Yetiyor Bize işte
cancaner 4cm Farkmı Abi Kapatırıs Ben Biraz ağarlık Çalışırım Sende Barfix Çekersin Kapanır..
Sende Geliyormusun Mangala cancaner
Benimki 1,67 ya ben ne yapayım.
Ben yakarım mangalı kafanızı yormayın.Siz hatunlarla ilgilenirsiniz bende mangalla
Yav sen kocaelinde değilmiydin?
Evet Kocaelindeydim Bi Aralar Yani Doğma Büyüme Kocaeli Ama Antalyada bi Kapı Açıldı Geldik İşte Şükür Kapıyı Gıcırdatmiyoruz
unknown Sen Yakarsın Mangalı İyi Güzel De Ateş Olması Lazım Ve Ateş Yanımızdaki Hatunlardan Sadece Birinde Var Ve Senin Yanına Gelmesi Lazım Mangalı Yakabilmen İçin
Artık Onada asabi Davranmassın Dimi yoksa aç Kalırız Bak
benım boy 182 anlasılan içeri alınmıyacagım
gaijin Kasa Tam Senlik Sen Hiç Yanaşma İçeri
Tamam abii mangala benide yaz, etin yaninda fransadan kirmizi sarap benden
Yalniz su mangali yakma meselesini halledelim, mangali yakacak kisinin daha onceden kazanilmis bir ozelligi olmali, o hangimizde var bilmem artik ?
Antalyaya selamlar cok guzel senelerim gecti fotografci olarak.
Tamam Şarabıda Çıkardık oofff offf Hadi Gelde Mangal Yapma Şimdik
Ben Yeni Geldim Sayılır Antalyaya cancaner..
Fotoğrafçılık Yaptın Bu memlekette Demek..
cancaner Neydi İsmi Dükkanının Kapadın mı Devir mi Ettin..
Veya Kapadın mı???
Senide Ekledim Mangala cancaner..
İlgili olabilecek konular
-
Portekiz'de 5. Piri Reis Kongre Kitabında Hikayelerim Çıktı
13 May. 2025, 18:32 serdar102
0313 May. 2025, 18:32
serdar102 -
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
014303 May. 2025, 18:10