Fotoğrafçılık Forumları
N A V A R A
Bir fotoğrafçı gözüyle yorumlamak istiyorum.. Güçlü ve şık görüntüsüyle, çok iyi bir tasarım..
Dağda.. bayırda.. fotoğraf , trekking gibi hobisi olan.. ve maddi imkanları iyi olan için, harika bir arazi taşıtı.. maddi imkan deyince.. 174 beygirlik herhangi bir arazi aracını, onun fiyatına alamayız.. ve kamyonet olarak vergilendirildiği için, Jeep vs.. araçlara göre senelik vergisi gayet düşük..
170 km sürati ve 100 km ye 11 saniye gibi bir sürede hızlanmasıyla.. binek otomobilleri bile kıskandırıyor.. 2.5 dizel motorun yüksek torku malum.. engebeli yerlerde hiç zorda bırakmayacaktır..
Mesleğim fotoğrafçılık.. hobi olarak ve işimde kullanmak maksadıyla, bu aracın hayalini kuruyorum..
Işığınız bol olsun..

Mete umarım rüyaların gerçek olur,,
Zafer.. " Beyaz " diye bahsettiğin o mu acaba
bakalım L200 ü olan varmı.. izlenimleri nedir..
Pazarbeyim.. görelim fotoğrafları.. boyuna çiçek böcek olmuyor..
Miracle.. Umarım s3 size nasip olur..
unknown Audi nin A serisinin haricinde bir S serisi var.. bende yeni öğrendim..
Gordi.. Bua aracı senden kaçmak için düşündüğümü söylesem..
hani güncel konulardan birinde, "mezarlıkta fotoğraf çekilirmi" sorusuna "çarpılırsa düzelir" mevzusunda.. andığım nickler...
iyi dileklerin için teşekkürler.. [>:D
Ah audi ah. Onun gibi arabamı var.
1979 model audi 100 üm vardı. HAla arıyorum onu. O ne yol tutuştu öyle.
Bizde de mitsubishi L300 var erciyesi aratmıyor kayak yapmak için
Bak o konuyu hiç görmemişim sen bence daha büyük ve süratrlı birşeylerin rüyasını gör mezar bekçisi,,Hummer gibi bişey olabilir mesala
Gordiyle ufak olan hesabımız büyüyor anlaşılan..
unknown.. Audi gibi binek araçların yeri cidden farklı.. Hele dar yanaklı lastiklere dikkat ettinmi.. örneğin, transporter veya mitsubishi L300 gibi araçlarda yüksek hızda şerit değiştirmeyi bile yumuşak yapmak gerek.. dar yanaklı lastiğe sahip bir binek araçla asla kıyaslanmamalı tabi.. pick-up veya panelvan kullananlar bilir.. zik-zak yapmak yok!.. yapan doğru birşey yapmıyor.. gördüklerimi yazıyorum tabi..
Trasporter L300'den kat kat iyi..
AHa yeni hilüx kapalı kasa.
Nasıl süper değilmi.Özellikle ön yandan jipten hiç farkı olmuyor.Dehşet görünüyor.
İlgili olabilecek konular
-
Portekiz'de 5. Piri Reis Kongre Kitabında Hikayelerim Çıktı
13 May. 2025, 18:32 serdar102
0313 May. 2025, 18:32
serdar102 -
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
014303 May. 2025, 18:10
aslls -
-