mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Kimseye Özür Borcumuz Yok!...

Her yıl sistematik bir şekilde ısıtılarak gündeme getirilen ermeni iddialarıyla Türkiye’yi soykırımcı olarak yaftalamaya çalışan diasporanın sözcülüğüne soyunan sadece adları adımıza benzeyen içimizdeki işbirlikçilerden aydın sıfatlı bir grup bu yılda ermeni iddialarını gündeme getirerek başlattıkları kampanyada ‘’1915 te Osmanlı ermenilerinin maruz kaldığı büyük felakete duyarsız kalınmasını bunun inkar edilmesini vicdanım kabul etmiyor. Bu adaletsizliği reddediyor kendi payıma ermeni kardeşlerimin duygu ve acılarını paylaşıyor onlardan özür diliyorum’’ deniliyor.

Doğrusu aydın kisvesi altında yaşayan içimizdeki işbirlikçilerden sadece bir kaçı olan Baskın Oran, Ahmet İnsel ve Ali Bayramoğlu tarafından başlatılan hiçbir bilimsel dayanağı olmayan bu kampanya beni şaşırtmadı desem yeridir. Baştada belirttiğim gibi bu oyun her yıl sistematik bir şekilde bir yerlere yaranmak adına içimizdeki işbirlikçiler tarafından gündeme getiriliyor. Bu işbirlikçiler genelde parayla ve ödülle mükafatlandırılıyor. Bunun örneklerini millet olarak defalarca gördük.

Şunu çok iyi biliyorumki özür dilemek için ortada bir suç ve kabahat unsurunun olması gerekir. Birini suçlayabilmek içinde ortaya belge koyup ispat etmek gerekir. Şayet ortada ermenilerin soykırım palavralarını destekleyecek BİR TEK BELGE olsaydı her ortamda soykırım palavralarını gündeme getiren diaspora bu belgeyi Türkiye Cumhuriyeti Devletinin defalarca yaptığı karşılıklı arşiv incelemesi davetini beklemeksizin yıllar önce önümüze koyardı. İşte budur ermenilerin karşılıklı arşiv incelemesine yanaşmamalarının sebebi.

Oysa 1. dünya savaşı yıllarında güney illerimizi işgal eden Fransız askerlerinin arasında bulunan Fransız askeri üniformalı ermenilerin müslümanlara yönelik gerçekleştirdiği kıyımın ispatı resmi arşiv belgeleriyle mümkün olmakla birlikte Mugos Nover Paşa’nın Fransa dışişleri bakanına gönderdiği bir yazısında ‘’Biliyorsunuz ki Suriye ve Filistin’deki Fransız ordusunun yarısı ermeni gönüllülerinden oluşuyor’’ denilmek suretiyle ermenilerin, ermeni soykırımını resmen tanıyan ülkelerden biri olan Fransız ordusunda savaştığı kabulleniliyor. Ancak bizim çok bilmiş aydınlarımız bu gerçeği bile göremiyecek kadar aciz haldedirler.

Dünya üzerinde bilimsel gerçekleri görmezden gelip paraya ve ödüle kavuşacak olmanın hayaliyle kendi tarihine ve milletine küfretmeye yeltenen isimlerinin önünde aydın sıfatı bulunan işbirlikçilerin bulunduğu başka bir millet varmıdır bilmem ama benim milletimin utanacağı bir suçu olmadığı aşikar olduğu gibi kimseye ÖZÜR BORCUMUZDA YOKTUR!.... Lakin başta aydın kisvesi altında barınan işbirlikçilere YUUUHHH deme hakkı vardır.

MİLLETİMİN EN TALİHSİZ GECESİ İÇİMİZDEKİ İŞBİRLİKÇİLERİN ANA RAHMİNE DÜŞTÜĞÜ GECEDİR!..







#mechul75' tarafından 18.12.2008 01:32:09 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Aralık 2008, 23:30 - İp: 78.***.**3.203
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

güzel bir anektod , tıkla

 

Tarih: 24 Aralık 2008, 13:45 - İp: 78.***.**0.158
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Fuji, tıklama delisi yaptın bizi ya

 

Tarih: 24 Aralık 2008, 14:41 - İp: 88.***.**3.20
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Ermenilerden Özür Kampanyası'nın tartışmaları hala tazeyken TESEV yeni bir rapor açıkladı ve bu kez de "Devlet Kürtlere özür borçlu" dedi.

 

Tarih: 24 Aralık 2008, 18:21 - İp: 88.***.**4.114
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

TIk tık tık tık tıkla.

 

Tarih: 24 Aralık 2008, 18:28 - İp: 88.***.**2.104
potera
potera (üye)
İstanbul / Meraklı

Bu konu o kadar uzar gider ki anlatamam, çocuk gibi "sen özür dile, yok ben dilicem" siyaset özürlerle mi yürüyor?
Dünya üzerinde kaç olay yaşandı kaç kişi özür diledi. İnsanlığın modernleştiği falan yok, kimin gücü kime yeterse.
Hayat birbirini tetikleyen olaylar zinciridir.
Ermeniler isyan çıkarmasa sürgün edilmeyeceklerdi.
Kürtler isyan çıkarmasa, o bölge belki istanbuldan daha çok gelişicekti.

Kürtler ve ermeniler bu ülkede zulüm görüyorsa nasıl zenginleşebiliyorlar. Düğün törenlerini görüyoruz doğu da yağmur gibi dolarlar uçuşuyor. Fakir bir ermeni tanıdınız mı veya duydunuz mu?

Bu ülkede azınlık gibi davranılan aslında benim garip halkımdır. Ayıptır söylemesi ama tutamayağım kendimi " eşek gibi çalışır yine ayın sonunu getiremez, gelen her hükümet cebine el atar, çok ta sever devletini gerekirse canını çekinmeden verir, devlet ailesine sahip çıkmaz, ne hali varsa görsün der."

Bu ülkede türk olmak daha zordur.

 

Tarih: 24 Aralık 2008, 19:00 - İp: 78.***.**2.35
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Fakir ermeni gördüm.

Adını söylemeyim samimi olduğum hatta bayağı bir dönem aynı evde kaldığımız ermeni bir arkadaşım vardı şimdi rahmetli oldu. Bunlar ailecek kardeşler olarak boya ve kimyevi madde ticaretiyle uğraşırlar ve durumlarıda oldukça iyiydi.

Bunların yanında birkaç ermeni çalışırdı. Bunlardan birisi biraz ipsiz sapsız bir adamdı. Canı isterse gelir çalışır istemediği günler veya haftalar da gelmez çalışmazdı. Fakat agop ver kardeşleri bu adam çalışsada çalışmasada ailesine her hafta para gönderirler ve geçimini temin ederlerdi. Birinci fakir ermenimiz bu.

Bunun haricinde her cuma veya cumartesi günleri bunlara ve o civardaki ermeni esnaflara durumu pek iyi olmayan ermeniler gelir ve bunlar her hafta gelenlere düzenli olarak para verirlerdi. Agopun dükkanında çok zamanım geçtiği için canlı tanığıyım bu olayların.

Ama genel olarak gerek Agopun çevresinden gerek başka sebeplerle tanıdığım ermeniler içinden bırakın fakiri, orta halli olanını bile az gördüm.

Bir de daha çok kumkapı civarında kalan ermenistan dan gelmiş kaçak ermeniler var. Bunların çoğu gerçekten fakir. Kaçak çalışıyorlar vs. Fakir ermeni aranacaksa Türkiye ermenilerinden pek çıkmaz, ancak Ermenistandan gelenler arasında bol miktarda var.

 

Tarih: 24 Aralık 2008, 20:07 - İp: 88.***.**4.114
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

sene 1993 ben eğirdir dağ komando okuluna askere gelmişim. Teslim olmadan biraz gezeyim dedim ve bir lokantada benimle aynı durumda olan Gazi üniversitesi .....fakültesi mezunu İdris' le tanıştım İdris doğu karadenizliydi.
Ben ve bir kaç arkadaşım eğirdirden refüze olup tuzla piyade okuluna nasıl gideriz diye Kafa patlatırken idris "ben komando olup güneydoğuya gidecem " dedi.
Sonuçta ben eskişehire, süleyman ankara ya giderken idris şırnaka gitti.
Ve komando olmayı bilerek tercih eden Pkk ile çatışan idris ermeniydi....

Evet bu ülke insanı zamanında çok ermeni öldürmüş ermenilerde türkleri öldürmüş daha dün bu ülkede aleviler sünnileri sünnilerde alevileri vuruyordu.Maraş çorum olayları daha unutulmadı...

Bırakın birbirinizden özür dilemeyi bundan sonrası için omuz omuza birbirinize sarılın ermeni olmak, alevi olmak ,türk olmak ,sünni olmak, kürt olmak vs.....bunların hiçbiri bir üstünlük vesilesi olmadığı gibi hakir görülme vesilesi de değildir.




 

Tarih: 24 Aralık 2008, 21:44 - İp: 88.***.**2.196
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

ermeni komando olmaz. mevzuata aykırı olması lazım.

 

Tarih: 24 Aralık 2008, 23:21 - İp: 88.***.**4.114
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

asteğmenlik sınavlarında "din bölümüne: gayrimüslim işaretlemezsen mevzuata aykırı olmaz.

 

Tarih: 24 Aralık 2008, 23:25 - İp: 88.***.**2.196
potera
potera (üye)
İstanbul / Meraklı

Burkay bey tebrik ederim

 

Tarih: 24 Aralık 2008, 23:30 - İp: 78.***.**2.35