yemezlercici
yemezlercici (üye)
İstanbul / Meraklı

Damatlık Seçimim

Evlilik hazırlıkları bizi gerçekten çok yordu. Her şeyin çok güzel olmasını istediğimizden sürekli mekan gezmek zorunda kaldık, sürekli mağaza mağaza dolaşıp en güzel gelinlik nerede var, en moda damatlık modelleri hangi mağazada diye avm avm gezdik. Neyse ki her şey istediğimiz gibi oldu. İnanır mısınız damatlık bulmak bizi gelinlik bulmaktan daha çok yordu! Eskiden olsa damatlık dediğin bir, en fazla iki model olurdu. Ama artık damatlığın da ayrı bir piyasası oluşmuş durumda. Hal böyle olunca neredeyse bütün damatlık modellerini denedik.
Eh damatlığın bir tamamlayıcısı olan doğru ayakkabı için de bir hayli gezdik diyebilirim. Nerdeyse her insan tipine göre dikilmiş damatlıklar gibi, her damatlık modeline uyacak farklı ayakkabı modelleri de mevcut. Bu nedenle ayakkabı için de ince bir deneme, araştırma süreci gerekiyor. Bu süreçte internet en büyük yardımcımız oldu elbet. Neyse ki önce ayakkabı modellerine internet mağazalarından bakıp sonrasında sadece denemek için avmlere gittik Avm gezmeyi hiç sevmememize rağmen maalesef bu süreçte en çok ziyaret ettiğimiz yer avmler oldu.
Şimdi de kısaca bir iki damatlık modeli tanıtmak istiyorum en beğendiklerimden!
Takım Elbise: En klasik olan bildiğiniz gibi! Ama en garanti olan da diyebilirim. Siyahı da her zaman favorim olmaya devam edecektir. Ancak yine de çok risk almadan başka bir renk giymek isterseniz füme rengini de öneririm.
Smokin: Resmi bir yerde veya çok şık bir yerde düğününüz olacaksa mutlaka smokin giymenizi öneririm. Takım elbise tercih etmeyi aklınızdan bile geçirmeyin yoksa davetliler sizden daha şık olacaktır

Tarih: 31 Mayıs 2017, 16:33 - İp: 176.***.**4.25