pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Çocuklarımız Ne İçin Ölüyor

Herkesi akl-i selim ile düşünmeye davet ediyorum. Yıl içinde onlarca şehit verildi. her defasındada bununla ilgili istihbaratın ilgili askeri birliğe verildiği söylendi. istibaratları kimse inkar etmedi. çoban sandık denildi 50-60 kişilik grupları.
heronlar onlarca kişilik pkk lı grupları sızarken tespit etti. koordinatlarını ilgili birimlere verdi. hemen süper kobralar belirtilen yere intikal etti fakat pkk lılara ateş bile etmeden geri döndüler. bu grup birkaç gün sonra bir karakola göz göre göre saldırdı.
Son baskından önce emniyet saat ve gününü ve yerini dahi belirterek saldırının olacağını haber verdi. Lakin hiçbir önlem alınmadı.Aynı saldırıda heranlar karakola 50 kişilik bir gurubun yaklaştığınıda rapor etmişler. Genede hiçbir önlem alınmadı.
2 üst düzel rütbeli kendi aralarında heronların adamlarına (pkk) çok zayiit verdirdiğini söyleyerek heronların düşürülmesini istiyor. Olay mit tarafından üç yıl önce bildiriliyor yapılan hiçbir işlem yok.
Hataydaki garip saldırıda arabası sözde gasp edilen adam jandarma elamanları ile dağda görüşüyor , sonra aracı gaspediliyor, ne hikmetse buna hiçbir şey yapılmıyor, sonra serbest bırakılıyor.Sonrada 4 polis şehit ediliyor. Olayla ilgili bir uzman çavuş halkı tahrik edip emniyet amirliğine saldırttığı için gözaltına alınıyor. Birliğine teslim ediliyor ve anında serbest bırakılıyor.
Ben artık içimizde bazı hainler olduğunu düşünüyorum. Terörden beslenen ne olursa olsun terörün bitmesini istemeyen.Bu uğrda ölecek birkaç köylü çocuğunu ehemniyetli görmeyen.
Allah içimizdeki bu hainlerden bizi kurtarsın.Yoksa daha çok acı çekeriz.

Tarih: 1 Ağustos 2010, 10:49 - İp: 95.***.**4.246
eminakca
eminakca (üye)
Almanya / Özel Gün Fotoğrafçısı


Doğu'da görev yapan bir doktorun mektubu

BURAYA ilk gelince insan önce bir şeyler başarmak istiyor ve bütün olanaklarını zorluyor. Ancak bir süre sonra bütün isteğini kaybedip “Ben burada ne arıyorum?” diye sorgulamaya başlıyor. Malzeme temini yerel firmaların kontrolünde (ki hepsi siyasilerin). Hastane yönetimlerine baskı had safhada. Siyasiler hastane üzerinden resmen devleti soyuyorlar. 1'e mal olanı 4'e satıyorlar.

İnsanlar doktorlara karşı büyük bir öfkeye sahip. Geldiğimden beri darp edilmeyen arkadaşım kalmadı.

Burada halk aşırı şımartılmış. İnsanların işini halletmeyince ya kaymakama gidiyor, ya da “Ben PKK'lıyım, seni vururum” diye tehdit ediliyoruz. Can ve mal güvenliğimiz sıfır. Kimse vergi vermiyor, elektrik-su vb. faturalar ödenmiyor.
Herkese ayda 150 TL çocuk parası (ki çocuk başına), çocuk ultrasonda görüldüğü andan itibaren de mama ve bez parası ödeniyor.

Okula giden her çocuğa devlet harçlık veriyor, harçlık gecikince anneler okulu basıp çocukları okuldan almakla tehdit ediyor.

O çocuklar ne yapıyor peki? Üzerlerinde üniformaları, ellerinde PKK bayrakları ile DTP mitingine gidiyor. Herkese, eksin ya da ekmesin, toprak yardımı yapılıyor (ki zaten kimse ekmiyor ya).

Bu yardımda sadece beyana bakıyorlar. Adam 5'i 50 yazdırabiliyor. Van'da dağıtılan paraya bakınca, göl bile tarım arazisine sayılsa az gelir. Her cuma kaymakamlık elden nakdi para dağıtıyor. Buralarda tek vergi verenler devlet memurları... İnsan içinden ve de dışından lanetler okuyor.

(Bu yazıyı herkese dağıtın, bilinsin. Neden terör de bitmiyor daha iyi anlaşılır sanırım. Terör biterse bu insanlar çalışmak zorunda kalabilir, devlet denetimini daha iyi yapabilir... İsterler mi bu rantın bitmesini!)
Sevgiyle kalın!


hurriyet.com.tr'den alıntıdır


Ya ne diyeyim pazar hocam acaba egeye marmaraya böyle bir hak taniniyormu yada kütahyadan böyle biri cikarmi

Saygilarimla

 

Tarih: 3 Ağustos 2010, 13:16 - İp: 95.***.**7.216
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

haklısın. bazı kürtler bu insanlar yüzünden kürdüm demeye utanır hale gelmişler.

 

Tarih: 3 Ağustos 2010, 14:18 - İp: 78.***.**2.224
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Görüntüler de çok netmiş hacıbeyi

 

Tarih: 3 Ağustos 2010, 15:28 - İp: 88.***.**8.78
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

Haftasonu dörtyol da idik... içeri giremedik... polis elinizde kamerelarla dolaşmayın, gazetecilere de laf atıyorlar, sizi gazeteci zannederler dedi... haklıydı da, çarşıya girmeden bir kaç ihtiyacımızı giderelim Erzine devam edelim dedik, her gittiğmiz dükkan sahibi fırın sahibi şunu soruyordu : nerelisin !

urfalı bir arkadaş vardı aramızda, o iskenderunluyum dedi sürekli ne olur ne olmaz diye.. ben osmaniye liyim dedim, bir fırıncı bedava simit verdi hepimize, mhp li zannetti sanırım beni

durum bu arkadaşlar, saflaşma hat safhada... dönüşte de uğrayıp bir büfeden su alalım dedik, iskenderuna daha 30km var bulamayız dedik, urfa lı arkadaş arabadan inmedi...

şaka değil anlattıklarım, bu durum türkiyenin her yerine yansırsa, vah halimize...

 

Tarih: 3 Ağustos 2010, 16:40 - İp: 188.***.**4.69
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

harmancı duydunmu hantepede ailelerin feryatlarını. hesap sormalarını. artık kimse inanmıyor bu hainlere. göz göre göre öldürülmüş çocuklarımız. hadi onlara anlat görüntülerin netsizliğini.

 

Tarih: 3 Ağustos 2010, 20:10 - İp: 78.***.**2.224
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Allah bu genel kurmaya akıl fikir versin. heronlara rağman saldırıya engellemeyen veya bu tereristleri vurmayanları değil. görüntüleri sızdıranları araştırıyormuş. terör bitermi böyle.

 

Tarih: 5 Ağustos 2010, 23:04 - İp: 78.***.**6.154
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

sizinde dikkatinizi çektimi.adam belediye meclis üyesi arabasıyla eylem yapılıyor.4 polis şehit ediliyor.adam 3 günde 3 degişik ve çelişkili ifade veriyor.ve serbest kalıyor.aynı yayla yolunda 3 istihbaratçıyla karşılaşıp sohbet ediyor.yine yanı yayla yolunda biraz sonra 5 teröris aracını gaspediyor 4 polis şehit. çık olayın içinden nasıl çıkarsan.ya istihbaratçılar işlerini iyi yapamıyor ki yapamadıkları ortada yargılanıp en agır şekilde cezalandırılmalılar.yada meclis üyesi yalan söylüyor.oda yardım ve hatta eyleme zemin hazırlamaktan yargılanıp cezalandırılması lazım.
sonuçmu sonuç sadece partiye zarar veriyor diye partiden istifa cezasına çarptırılıyor.
acaba bu meclis üyesi başka bir partinin meclis üyesi olsaydı ortalık nasıl karışırdı.
meclis yetki vermiş istedigin zaman her türlü harekatı yapabilirsin diye adam askerlerin şehit edilmesini 30 degişik noktadan canlı olarak izlemiş tık yok.

ama şimdi o görüntüleri basına sızdıran kişiyi bulurlarsa bogazını kesip atmazlarsa ihanetle suçlayıp ordudan atarlar.

meçhul kişilik sınır ötesi harekat izniyok diye kıvırtık bir yazı yazmış.gözün kör kulagın sagır okuman yazman yok.
HADİ SINIR ÖTESİ HAREKAT İZNİMİZ YOK DİYELİM
DİYORUZKİ ADAMLAR BİZİM KARAKOLU BASMIŞ ASKERİMİZİ ŞEHİT ETMİŞ.
BEHEY KALBİ KİNDEN KARARMIŞ BEHEY KÖR BEHEY ZALİM SIRF MUHALEFET EDECEM DİYE GENEL BAŞKANININ AGZIYLA KONUŞUYOR BİLMEDEN CAHİLCE YAZILAR YAZIYORSUN. PKK LILAR BİZİM KARAKOLU BASIYOR GÖRÜNTÜLERDE KARAKOLU KARAKOLU.BİZİM HANGİ SINIRIN ÖTESİNDE KARAKOLUMUZ VAR.

DAHA GEÇENLERDE KARAKOL BASILDIGINDA BİR DOKTOR BİR HEMŞİRE BİR AMBULANSLA 35 DAKİKADA KARAKOLA ULAŞIRKEN BENİM ASKERİM 5 SAAT SONRA ULAŞMIŞ KARAKOLA BUNUN SAVUNULACAK TARAFI YOK İÇİNDE ALLAH KORKUSU İNSAN SEVGİSİ OLAN BİR KİŞİ BU YANLIŞI SAVUNMAZ SAVUNURSA İHANET ETMİŞ OLUR.

 

Tarih: 10 Ağustos 2010, 00:27 - İp: 78.***.**3.93
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

valla bütün partiler aynı şeyi söylüyor. genel kurmay hala bir açıklama yapmadı. başbuğun oğlu pkk lı ile foto çektirince açıklama var heronlarda yok.

 

Tarih: 10 Ağustos 2010, 00:31 - İp: 78.***.**9.101