ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Bilene Ödül Var...

"Gazzeye yardım gemilerine bundan böyle Türk savaş gemileri eşlik edecek. Savaş gemilerimiz ve uçaklarımızın korumasında yardım ulaştırılacaktır"
Dedi.
Şimdi ise ABD nin böyle bir düşünce kötü bir fikirdir"
sözü üzerine;
"biz zaten savaş gemisi göndermeyi düşünmemiştik"
diyerek kıvırdı...

"Natonun libya'da ne işi var"
Deyip esip gürledi.
Sonra Haçlı ordusuna 6 gemiyle destek verdi.
Müslümanların öldürülmelerine yol açtı. Arka güvenliği sağladı.

Seçim zamanı "paralı askerlik olmaz. Vatan görevi parayla satılmaz. Şehitlerimizin kemikleri sızlar"
Dedi.
Şimdi ise, "paralı askerlik gündemde" diyor.

"PKK ile Bizim görüştüğümüzü ispatlayamayan şerefsizdir"
Dedi.
Oslo'da PKK ile görüşmelerde MİT Müsteşarı "Ben başbakan'ın özel temsilcisi" olarak geldim dedi.

Ben Ergenekonun savcısıyım dedi.
Daha sonra ben böyle bir şey demedim dedi.

Daha yazacak çok şey var ama bu kadar yeter...

Böyle yalan söyleyen kıvırtan kim?

Bilene ödül var...

Herkese iyi bayramlar...







#ercan43' tarafından 05.11.2011 22:53:58 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 5 Kasım 2011, 18:19 - İp: 217.***.**6.176
fubu
fubu (üye)
Antalya / Meraklı

keser döner sap döner gün gelir hesap döner umarım döner abi

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 18:39 - İp: 95.***.**3.75
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

yav bırak ercan emmi artık bu bayat muhabbetleri.

tayyip - kemal arenasına döndürdünüz burayı iyice.

hani birinin dibi ötekisinden daha az kara olsa memleket hayrına birşey çıkacak diyecem şu yazılanlardan da. yok öyle bir ihtimal.

Kılıçdaroğlu da gizli bir Atatürk düşmanı. ABD işbirlikçisi. Kürtçü liboşlara yaranmaya çalışan kompleksli, ordu düşmanı, dün söylediğini bugün unutup ben öyle birşey demedim diyip duran bir adam. adını duymak dahi sinir yapıyor bende. Bir insan ancak bu kadar şapşal olabilir.

bu kadar sığ siyaset konularıyla doldurmayın artık burayı.


 

Tarih: 5 Kasım 2011, 18:49 - İp: 81.***.**4.66
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Okyanus birader,
Kılıçdaroğlu bizim sorumluluğumuzdadır. Daha önce de yazdım, şimdi de yazıyorum. Genel başkanlık ona emaneten verilmiştir. Her zaman geri alınabilir. şimdilik CHP ye ve ülkeye zararı yoktur. Aksi halde bir kurultayla alaşağı edilir. Bu kadar basittir.
Ayrıca burayı Tayyip, Kemal arenasına biz döndürmedik. Biz Tayyip dedikçe başkaları Kemal diyorlar. Kemal bu ülkede bir gün bile başbakanlık yapmamıştır. Ülkeyi bir gün bile yönetmemiştir. Ama ısrarla Kemal denmektedir...

Ülke bugün böyle çapsız, vizyonsuz, bilgisiz ve birikimsiz yöneticilerin elinde bölünmenin eşiğine getirildi. Beni esas bu üzüyor. Yukarıdaki yazdıklarım bunlara örnek olması açısından önemlidir. Bir lidere yakışmayacak tavır, beyan ve politikalarla bu ülke yönetilemez.

#ercan43' tarafından 05.11.2011 19:31:07 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 19:27 - İp: 217.***.**6.176
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

önce tekke ve zaviyeleri açın bir muradınıza erin de. tayyipten ne farkınız varmış bir görelim.




 

Tarih: 5 Kasım 2011, 20:21 - İp: 81.***.**4.66
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

ne kadar cahil adam var bu ülkede.helede bu forumda.kalvyeyi eline alan parti müridi oluyor.konu tarışacağına kişiyi tartışıyor.

sizin soner efendi kitabında yazdıydıya.okumadınızmı.tekke ve zaviyelerin açılmasını 1948 de bizzat inönü verdi,bunuda şöyle söyleyeyim.belgeleryle Atatürk bunun geçici bir yasak olduğunu zaten söylemişti.

ibni rüştü,sokratesi,platon,aristolese.gazzali,muhyidin arabiyi.mevlana okumayan insanlar burda sanki benim kadar bilgiliymiş gibi hava atıyor.bu konuda karşımdaki cahil insanlara tanrı varlık bilimi ve sufizm yada tasavvuf konusunda ne diyeyeyim.

zaten yaşadığımız 21.yüzyılda tv.var internet var.insanların düşüncelerine sınır ve yasak koyacağına eleştir.

emmiler siz bu yazdıklarımı okudunuzmu bende kitapları varda.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 21:22 - İp: 78.***.**1.2
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

ibni rüştü değil kanka sen kaleci rüştüyle karıştırdın herhalde
kaleci rüştü nün kitabını okumuş olmayasın

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 21:25 - İp: 81.***.**4.66
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Kılıçdaroğlu bizim sorumluluğumuzdadır. Daha önce de yazdım, şimdi de yazıyorum. Genel başkanlık ona emaneten verilmiştir. Her zaman geri alınabilir.

Ercan abi genel başkanlık dediğiniz yol geçen hanımıdırki gelene emaneten verilmiş olsun?
Söylediğiniz gibi emaneten verilmiş olsa dahi genel başkanlık makamında bulunan kişinin söylemleri başında bulunduğu teşkilatıda bağlar. Ve o kişi kullanacağı sözleri özenle seçmek zorundadır. hatırlarsan Kılıçtaroğlu 12 haziran öncesi yapmış olduğu Hakkari mitinginde AB yerel yönetimler yasasını aynen kabul ederek yerel yönetimlere Avrupa'daki gibi özerklik vaadinde bulunmuştu. O gün o sözler özerklik hayali kuranlara psikolojik üstünlük sağlamıştı. Neden bir tane chp li çıkıpta ''o sözler kılıçtaroğlunun görüşüdür chp yi bağlamaz diyemedi''




#mechul75' tarafından 05.11.2011 21:34:59 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 21:27 - İp: 78.***.**1.52
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

okyanus yazmış.
ibni rüştü değil kanka sen kaleci rüştüyle karıştırdın herhalde
kaleci rüştü nün kitabını okumuş olmayasın.

sana daha öncede söylemiştim.sonerin bütün kitapları var bende diye.benim evim adeta bir kütüphanedir.boş zamanlarımda tv seyretmem bolca çeşitli konularda kitap okurum.

kitabın ismi efendi,beyaz türklerin büyük sırrı.beni akşam akşam arattırdın sanki yalan söylüyorum gibi.

kelimesi kelimesine yazıyorum.[okullarda din eğitimi verilmesini CHP 1948 de yürülüğe soktu.İmam hatip kursalarına izin veren ilahiyat fakülteleride açan da chp,ydi.TEKKE VE ZAVİYELERİN kapatılmasına ait yasayı yürürlükten kaldıranda chp hükümetiydi.


bu arada soner kitabına şunuda yazmış.abd ile ilişkileri geliştiren chp dir.türkiye küçük amerika olacak lafı sanıldığı gibi celel bayarın değildir.chp li nihat erim 19 eylül 1949 da izmit konuşmasında söylemiştir.israili ilk tanıyan chp hükümetidir.





#dedemkorkut' tarafından 05.11.2011 21:44:36 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 21:40 - İp: 78.***.**1.2
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Ben Kılıçdaroğlu'nu savunmuyorum arkadaşlar. Geçmişte bana da ters gelen söylemleri oldu. Örneğin, "Laiklik" ve "Türk" kelimeleri bir türlü ağzından çıkmıyordu. Bunlar kendisine seçimden sonra hatırlatıldı. İnce ayar çekildi.
Ayrıca meçhul arkadaşın dediği özerklik konusu son seçimde AKP tarafından da eleştirildi. Buna karşın, aynı maddeleri AKP de kabul edip zamanında altına imza koymuştur. AB müttesebatında bahsedilen özerklik; bayrak, sınır, dil ve ayrı parlemento özerkliği değildir. Konu o zaman saptırıldı. Şimdi de saptırılıyor. AB özerkliği idari yönetimlere mali özerkliktir. Belediyelerin yetkilerinin artırılması, valilere Ankara'dan izin almadan harcama yapma yetkisinin verilmesi, il özel idarelerinin yetkilerinin artırılması vb. gibi. Kılıçdaroğlu bunları TV lerde defalarca açıkladı.
Ama İnsanda CHP ve Kılıçdaroğlu düşmanlığı olursa bunları görmez, duymaz. Biz de burda açıklar, düzeltmeye kalkarsak parti müridi olmuş oluyoruz

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 21:49 - İp: 217.***.**6.176
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

kitabın ismi efendi,beyaz türklerin büyük sırrı.yazarı soner yalçın.beni akşam akşam arattırdın sanki yalan söylüyorum gibi.

kelimesi kelimesine yazıyorum.[okullarda din eğitimi verilmesini CHP 1948 de yürülüğe soktu.İmam hatip kursalarına izin veren ilahiyat fakülteleride açan da chp,ydi.TEKKE VE ZAVİYELERİN kapatılmasına ait yasayı yürürlükten kaldıranda chp hükümetiydi.

ben bunları yazdım.ama chp yi eleştirmiyorum.insanların düşüncelerine baskı uygulanmamalı.tanri ve varlık bilimi konusunda düşüncelerini insanlar açıklamalı.

biliyorsunuz diyeceğim ama çoğunuz bilmiyordur.sokrates yunan ilahlarını eleştirdi diye idam edildi.günümüzde adına sufizm deyin tasavvuf deyin yada tanrıvarlık bilimi deyin.insanlar bu konuda baskı altına alınmamalı.

Doğa Tanrının varlığının ihtişamıdır.Aristoleses

 

Tarih: 5 Kasım 2011, 22:01 - İp: 78.***.**1.2