pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Aşağılık Medya

11 Eylül saldırılarında televizyonlarda kaç ölü kaç yaralı gördünüz. İspanyada metro bombalamalarında kaç ölü kaç yaralı gördünüz. Hatırlıyormusunuz. bİr tane bile ölü ve yaralı görmediniz.
Çünkü onların medyası bizimki gibi reyting avcısı değil. Ülke menfeatlerini herşeyin üstünde tutmasını biliyorlar. BUnu düşünmeseler bile belli meslek ilkeleri var. İnsan olmanın ne demek olduğunu en azından kendi insanları için düşünüyor ve ona göre yayıncılık yapıyorlar.
Biz mi ne kadar kan ve revan içinde insan varsa , ne kadar acılar içinde ağlayan çırpınan bağıran paramparca olmuş insan varsa onu yayınlaymayı görev biliyoruz. KEmbilir belkide bu savundukları bazı terör örgütlerinin çok çok seviyeli medya gruplarımıza biçtiği birer roldür. Zİra kendileri bunu yapanlara bundan daha fazla yardımcı olamazdı.
Yazıklar olsun diyor bu aşağılık insanlar kadar aşağılıkça yayın yapan tüm medya organlarımızı kınıyorum. İnşallah bu son olay rtükü harakete geçirdiği gibi ilkeli yayın cılık açısından belli ilkeleren getirildiği bir aşama olur.

Tarih: 28 Temmuz 2008, 20:03 - İp: 88.***.**7.75
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

ben sadece türkiyede medya şunu yapabilir bunu yapabilir şunda etkilidir ülke gundemini istediği gibi değiiştriebilir... tanımlamalarından dolayı medyaya değerinden fazla değer yüklendiği ve güçlendirlidiği kanaatindeyim ve artık önünü alamadığımız bir biçmde ilerliyor..
ne yapmak ne yazmak nasıl göstermek istiyorlarsa öyle yapıyorlar...
en iyisi ne mi kapatın tv leri.. kafa rahat

 

Tarih: 6 Ağustos 2008, 01:54 - İp: 78.***.**4.23