seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

Anket

UCUZ KAHRAMANLIKLAR YAPMA.. SAKİN OL...
SADECE HANGİ PARTİYE OY VERECEĞİNİ YAZ...

NOT: ESPİRİ SERBEST AMA İNCE OLMASI GEREK A4 BOYUTUNDA

#seyyah1981' tarafından 08.02.2007 16:35:04 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Şubat 2007, 15:55 - İp: 88.***.**3.66
fokss
fokss (üye)
Muğla / Firma

İLGİ : Elektronik posta yolu ile ... günü ilettiğiniz başvurunuz.

Cezası kaldırılan hükümlüler konusunda, son günlerde basında yer alan haberlerden üzüntü duyduğunuzu belirten, ilgi başvurunuz alınmıştır.

Sayın Cumhurbaşkanı'nın cezanın kaldırılmasına ilişkin yetkisi, Anayasa'nın 104. maddesinin ikinci fıkrası (b) bendine göre, sürekli hastalık, sakatlık ve kocama durumu olan hükümlüleri kapsamaktadır.

Hükümlülerin söz konusu koşullara uygun olup, olmadığı sağlık kurulu raporu ve bunu onaylayan Adli Tıp Kurumu raporlarıyla belirlenmekte, bu raporların alınması aşamasındaki tüm işlemler ilgili Cumhuriyet Savcılıkları'nca yürütülmektedir. Tamamlanan dosyalar ADALET BAKANLIĞI'NCA Sayın Cumhurbaşkanı'na sunulmak üzere Genel Sekreterliğimiz'e gönderilmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımız, bu aşamaların bitirildiğinin Adalet Bakanlığı'nca belirlenip, konunun bir yazıyla Cumhurbaşkanığı'na iletilmesinden sonra, SUÇUN NİTELİĞİNDE BİR AYRIM YAPMADAN Adli Tıp Kurumu raporuna dayanarak hükümlünün sağlık durumunu ve Anayasa koyucunun amacını gözeterek, cezanın hafifletilmesi ya da kaldırılması yetkisini kullanmaktadır.

Bilginizi rica eder, duyarlılığınız için teşekkürlerimi iletirim.

Genel Sekreter Adına

H.Bülent SERİM
Genel Sekreter Yardımcısı

************************************************************

Bu yazı bilgi edinme yasası uyarınca Cumhurbaşkanlığı Genel sekreterliğinden yapılmıştır. Yani Adalet Bakanlığının istediği kişiler affedilmiştir. Adalet Bakanlığının hangi partiden olduğu malum. Sizin gibi bir hukuk adamına bu kapak olsun demek bana yakışmıyor ama sanırım oldu....

aşağıda ise Adalet BAkanının affedilmesi için Cumhurbaşkanına gönderilen tutukluların hangi suçtan yattıkları var.,
,
Sezer`in affettiği mahkumların sayısı ve bağlı bulundukları örgütler şöyle: 39 DHKP-C, 5 PKK, 28 TKP-ML TİKKO, 28 TİKB, 19 Dev-Sol, 17 MLKP, 15 THKP-C, 3 TDP, 2 TKİP, 2 TEKP Leninist Gerillaları, 1 DHP ve 1 Dev-Yol. 7 KATİL, 3 TECAVÜZCÜ Sezer`in affettiği adi suçlular arasında ise; 7 katil, 3 tecavüzcü, 1 gaspçı, 5 çete mensubu, 4 de uyuşturucu kaçakçısı bulunuyor

beyler bunlar AK dediğiniz parti tarafından affedilmesi için Cumhurbaşkanlığına gönderilmiştir..

bilmem anlatabildim mi...

 

Tarih: 8 Şubat 2007, 20:36 - İp: 88.***.**4.175
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

SEçim propagandam bayağı bir ciddiye alınmış fokks tarafından.BUnun Şu andaki reisi cumhurumuzla alakası yoktur. Sakın öyle bir anlam çıkarmayın.
Ayrıca Cumhurbaşkanı seçilirsem;
REktör atamalarında demokrasinin gereği en çok oyu alan yerine kendime yakın bulduğum kişileri rektör atayacağım.

Başbakan ile cıngar çıkarıp yeni yeni krizler ortaya çıkaracağım.

 

Tarih: 8 Şubat 2007, 22:41 - İp: 85.***.**9.217
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

HİLALİMU AKP YE NEDEN OY VERİRDİN ACBA?? NEDENLERİNİ MERAK ETTİM DOGRUSU..EKONOMİDEKİ GELİŞMEMİ SENİ BUNA CEKEN,YOKSA YOLSUZLUGUN,RUSVETİN,KADROLAŞMANIN OLMADIGI,TURBANLI TURBANSIZ AYRIMININ ARTIK YAPILMADIGI,BAKANLARINI BIRAP CAYCISININ BILE KIRLI ISLERE KARISMADIGI,KALDIRACAGIZ DEDİKLERİ DOKUNULMAZLIGI ANINDA KALDIRMA GUVENINI GOSTERDİKLERİ YAPACAGIZ DEDİKLERİ HERŞEYİ YAPIP,BU ULKEYİ COK SUKUR AVRUPADADA SAYILIR,SOZU DİNLENİR,MUKEMMEL BİR ULKE HALİNE GETİREBİLDİKLERİ İÇİNMİ????

şimdi sakın hangisi yapabıldıkı demeyin...kotunun iyisinemi layık bu ulkeki heryeni gordugune atlıyor,aman diliyor..
tvde halk bunu izliyor diye turlu rezilliği izletiyorlar,tvlerin hali ortada...mantık aynı..


kusura bakmayın ya sadece parti ismi yazılacaktı pardon

 

Tarih: 9 Şubat 2007, 00:16 - İp: 88.***.**9.147
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

...ya da bir şehit anasına söylenilen sözler

 

Tarih: 9 Şubat 2007, 00:32 - İp: 88.***.**4.51
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ne demiş bisquit???
ne dediyse haklıdır,nede olsa ülkeyi kurtaran adamlar bunlar..

 

Tarih: 9 Şubat 2007, 00:37 - İp: 88.***.**9.147
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

Abi hiç siyasetten anlamayan birisi çok basit bi hesap yapsa
mesela

telsim ve telekom niye satıldı? Bunların 2 yılda verecekleri paralar kendi satış paralarını zaten çıkartabiliyordu...

bu nasıl yaman bir çelişki...

 

Tarih: 9 Şubat 2007, 02:09 - İp: 88.***.**4.51
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

ARKADAŞLAR KONUNU SUYUNU ÇIKARDINIZ SİZE NE KARDEŞİM KİMİN NEREYE OY VERCEGİ BU KADAR SAÇMALIK OLURMU YA
gajin ve fokss kardeşim siyaset yapacaksanız burası yeri deyil herşeyde oldugu gibi yine neyi nerde yapacagınızı bilmediginiz için elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz burada herşeye herkonuda muhalefet edeceksin birisi çıkıp hangi partiye oyvereceksin diyecek kardeşim burası paylaşım sitesi yarın birisi çıkıp benim gibi düşünmeyen bir insanla ben bişey payşalşmam derse ki der aramızda bunu söyleyebilecek arkadaşlar yorumlardan okudugum kadarıyla malesef var ne olacak ozaman yani hep sizinle aynı görüşte olmayan insanlara,devlete,millete,polise,askere,partilere atıp tutmak zorundamısınız.lütfen siteyi amacından saptırmayalım siyaset yapacaksanız ilgili sitelere gidin lütfen.

 

Tarih: 9 Şubat 2007, 03:08 - İp: 85.***.**1.37
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

merak ediyorum niye ikimizin adını verdin??
sende burada siyaset yapan biri olduguna gore nekadar hakkın var bize gidecek site tarif etmeye??? bana baska fıkırlere kızıyorsunuz sizden baskasına hak vermiyorsunuz diyen sen neden al fikrini baska siteye tası dıyorsun??
burası fotograf paylaşım sitesi evet,peki sen burada fotograf goruyormusun? hayır..neden??burası forum..fotografla ilgilimi yazılmalı??evet.. yazılıyormu???herbaslık altında ayrı ayrı evet..serbest kursu nedemek??
fotograf dısında serbestce konusabılecegın yer demek..siyaset baska bır konumu??evet
serbestce konusulabılıyormu?? evet
ben sana ideoloji dayatması yapıyormyuum??hayır..
sana al fikirlerini yallah baska kapıya dıyormuyum??hayır
sen bu fotograf buyuk harfle FOTOGRAF PAYLAŞIM SİTESİNDE kac fotografla paylaşım yapıyorsun?? bir..sen buraya israil destekcileri vs vs diye konu acmısmısın?? acmıssın...

ya yapmayın arkadaslar surada tartısılacaksada adam akıllı tartısalım olsun bitsin..ben sana karsıt bir fikir soyledim diye baskasını savunuyormu oluyorum?? ben akepeye karsıyım diye sanamı karsı oluyorum??savunmak senın oncelikli işinmi?? bana deki hayır o oyle degil bu adamların boyle icraatları var, ve savun..siz onu bilmiyosunuz bundan haberdar degilsiniz,konusmayın etmeyin,burayı bırbırıne katmayın gidin kendi bahcenizde oynayın diye konusmak sence işe yararmı??hayır bence yaramaz..bunları demek benım haddime olmadıgı gibi senin haddinemi??degil


ve asıl sorulması gerekende bir soru var yine soruyorum?? neden fokss la ben???
herşeyde oldugu gibi yine neyi nerde yapacagınızı bilmediginiz için elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz nedemek??neyi elime yuzume bulastırmısım soylesene sen bana??madem burada siyasetin işi yok sen neden konu acıyorsun,ve neden bu konuyu acana degilde bana laf ediorsun??
seyyahın yaptıgı abesmi??degil..adam soru sormus ve altınada notunu dusmus..peki tartısma cıkacagını bılmıyormuydu??biliyordu..sen o kabine girersin oyunu basar zarfa koyar cıkarsın banane...ben buraya istedigimi yazarım,baskaları gibi hakaret etmeden sanane???


bakalım bugun neyazmış dur şuna bir giydireyim tavrınızdan vazgecin..her konuda muhalefet gordugun bana karsı sen iktidarmısın??hayır sende bana karsı muhalefetsin her konuda..ben sana herseye muhalefet yapma diyormuyum arkadasım?? neyse konusarak anlasamıyan okuyarak nasıl anlassın...

ulkeyi yonetemeyecek adama oy vermek sacmalıktır..yonetecek biride cıkmadıgına gore oyum yok benım...

 

Tarih: 9 Şubat 2007, 04:15 - İp: 88.***.**2.80
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

yani hep sizinle aynı görüşte olmayan insanlara,devlete,millete,polise,askere,partilere atıp tutmak zorundamısınız

nezaman devlete millete polise laf atmısız???sen ne dedigini biliyormusun arkadasım??? benımle aynı fıkırde olmayana atıp tutuyorumda senin yaptıgında senınle aynı goruste olmayan bana atıp tutmak degilmi???

cevap ver bunlara???bır kez olsun oku okuduktan sonra cevap ver...

 

Tarih: 9 Şubat 2007, 04:20 - İp: 88.***.**0.54
studyofoto
studyofoto (üye)
Sinop / Meraklı

boşa atacagım..

 

Tarih: 9 Şubat 2007, 07:46 - İp: 88.***.**7.32