mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Adalet Bunun Neresinde?

AKP kökenli Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ümraniye davası nedeniyle cezaevinde tutuklu bulunduğu sırada kansere yakalanarak hayatını kaybeden Kuddusi Okkır'ın ölümüne seyirci kalırken kendisinin de sanıkları arasında bulunduğu ‘kayıp trilyon’ davasında ev hapsine mahkum edilen siyasetteki eski hocası Necmettin Erbakan’ın cezasını affetti.

Yine AKP li Adalet Bakanı M. Ali Şahin İmralıdaki İTE ''sayın'' şehit askerler için ''kelle'' diyen RTE yi 3 kuruşluk tazminata mahkum eden hakim hakkında soruşturma açılmasına izin verirken ümraniye savcısı hakkında soruşturmaya gerek olmadığını söylüyerek ümraniye davasının siyasi bir dava olmaktan öte başka bir şey olmadığını alenen ilan etmiştir.

Soruyorum;
3 kuruşluk tazminat davasının ardından yaşanan gelişmeler doğrultusunda her fırsatta İmralıdaki İTE ''sayın'' diye hitap edenler hangi gerekçe ile yargılanacak dahada önemlisi bu tür bir davaya bakacak olan hakim şehide ''kelle'' İmralıdaki İTE ''sayın'' diye hitap eden RTE yi 3 kuruşluk tazminata mahkum eden hakimin başına gelenleri göz önünde bulundurarak nasıl bir karar verecek?

Evet yukardaki örneklerden de görüldüğü gibi adı Adalet ve Kalkınma Partisi olan AKP ADALET duygusundan bihaberdir.

"MAĞRURLANMA PADİŞAHIM,SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR!"

#mechul75' tarafından 18.09.2008 01:48:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Eylül 2008, 01:31 - İp: 88.***.**2.252
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

 

Tarih: 18 Eylül 2008, 21:20 - İp: 78.***.**5.115
canerv
canerv (üye)
Bursa / Meraklı

serbest derken siyasette varmı acaba işin içinde...valla bıkkınlık geldi artık heryerde siyaset görmekten...

 

Tarih: 19 Eylül 2008, 02:18 - İp: 88.***.**5.11
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

canerv ye tam destek.

 

Tarih: 19 Eylül 2008, 12:45 - İp: 88.***.**7.176
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Celallenme bazar emmi!..

Ben sadece adında ADALET kelimesi olupta adelet duygusundan nemalanmamış olan akpnin nasıl adalet dağıttığını bir kaç örnekle açıklamaya çalıştım. AKP nin sahip olduğu adalet duygusunu gözler önüne serecek bir çok örnek verebilirim.

İstersen her fırsatta yollsuzlukların takipçisi olacaklarını söyleyerek dokunulmazlık zırhının ardında saklananların nasıl yolsuzluk batağında olduklarınıda dokunalım. Eeeee bu kadar pisliğe batan birileri için gündem değiştirecek bir şeyler lazım buda ümraniye davasından başkası olamaz. Deniz Feneri davasını karara bağlıyan alman mahkemesinin ''asıl failler Türkiye'de'' dediği an yeni göz altılarla ümraniye davası tekrar gündeme taşınıyor, abd de patlayan kriz ekonomisi güçlü ülkeler başta olmak üzere dalga dalga yayılırken ümraniye davası yeniden gündeme getiriliyor.
İyiki varsın ÜMRANİYE
AKP sensiz ne eyliye

YOLSUZLUK BATAĞINDAKİLER
* Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan): Hakkında “Görevi ihmal” ve AKP Sivas Milletvekili Mehmet Mustafa Açıkalın, İstanbul milletvekili İdris Naim Şahin ve Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan’la birlikte “Zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik” ile “cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak“ suçlamalarıyla 2 dokunulmazlık dosyası var.

* Sadullah Ergin (AKP Grup Başkanvekili / Hatay Milletvekili): Hakkında 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanuna Muhalefet suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası bulunuyor.

* Nihat Ergün (AKP Grup Başkanvekili/Kocaeli milletvekili): 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanuna Muhalefet suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.
* Mehmet Ceylan (AKP Karabük Milletvekili): 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanuna muhalefet suçlamasıyla 2 dokunulmazlık dosyası.

* İdris Naim Şahin (AKP İstanbul Milletvekili): Hakkında ihaleye fesat karıştırmak ve zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik ile cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak suçlamalarıyla 2 dokunulmazlık dosyası.

* Özkan Öksüz (AKP Konya Milletvekili): Dolandırıcılık, özel evrakta sahtecilik, 2820 sayılı Siyasi Partiler Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Mehmet Sekmen (AKP İstanbul Milletvekili): Bir kısım kooperatiflere usulsüz arsa tahsis etmek ve görevi ihmal suçlamalarıyla 2 dokunulmazlık dosyası.

* Abdurrahman Müfit Yetkin (AKP Şanlıurfa Milletvekili): Evrakta sahtekârlık ve kamu kurumunu dolandırmak, 213 sayılı Vergi Usul Kanunu’na muhalefet suçlamalarıyla 2 dokunulmazlık dosyası.

* Asım Aykan (AKP Trabzon Milletvekili): Görevi kötüye kullanmak suçlamasıyla
3 ayrı dokunulmazlık dosyası.

* Metin Kaşıkoğlu (AKP Düzce Milletvekili): Avukatlık görevini kötüye kullanmak suçlamasıyla 1 adet dokunulmazlık dosyası.

* Mehmet Salih Erdoğan (AKP Denizli Milletvekili): Müessir fiil suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Ahmet Koca (AKP Afyon Milletvekili): Yetkili mercilerin emirlerine riayetsizlik suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Sait Açba (AKP Afyon Milletvekili / Plan Bütçe Komisyonu Başkanı): Yetkili mercilerin emirlerine riayetsizlik suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Hüsnü Ordu (AKP Kütahya Milletvekili): Görevli memura hakaret ve tehdit, tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu ölüme sebebiyet vermekten 3 dokunulmazlık dosyası.

* Mehmet Sar ı(AKP Gaziantep Milletvekili): 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanuna muhalefet suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Soner Aksoy (AKP Kütahya Milletvekili): Basın yoluyla hakaret ve 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanuna muhalefet suçlamasıyla 2 dokunulmazlık dosyası.

* Osman Pepe (Çevre ve Orman eski Bakanı): 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanuna Muhalefet suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Polat Türkmen (AKP Zonguldak Milletvekili): Hakkında 2908 sayılı Dernekler Kanunu’na muhalefet, 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanuna muhalefet, Gerçeğe aykırı mal beyanında bulunmak suçlamalarıyla 3 dokunulmazlık dosyası.

* Ali Er (AKP Mersin Milletvekili): İzinsiz propaganda yapmak suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Bayram Özçelik (AKP Burdur Milletvekili): Basın yoluyla cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası bulunuyor.

* Mehmet Emin Tutan (AKP Bursa Milletvekili): Özel evrakta sahtecilik suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Ali Temür (AKP Giresun Milletvekili): Özel evrakta sahtecilik suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Zeyid Aslan (AKP Tokat Milletvekili): Hakkında 1163 sayılı Kooperatifler Kanununa muhalefet suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Ayhan Sefer Üstün (AKP Sakarya Milletvekili): Müteselsilen görevde yetkili kötüye kullanmak suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Mikail Arslan (AKP Kırşehir Milletvekili): Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu yaralamaya sebebiyet vermek suçlamasıyla hakkında 1 dokunulmazlık dosyası var.

* Akif Gülle (AKP Genel Başkan Yardımcısı / AKP Amasya Milletvekili): 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa muhalefet suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Ahmet Gökhan Sarıçam (AKP Kırklareli Milletvekili): 298 sayılı seçimlerin temel hükümleri ve seçmen kütükleri hakkında kanuna muhalefet suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Eyüp Fatsa (AKP Ordu Milletvekili): 298 sayılı seçimlerin temel hükümleri ve seçmen kütükleri hakkında kanuna muhalefet suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Fazlı Erdoğan (AKP Zonguldak Milletvekili): 298 sayılı seçimlerin temel hükümleri ve seçmen kütükleri hakkında kanuna muhalefet suçlamasıyla
1 dokunulmazlık dosyası.

* İsmail Özgün (AKP Balıkesir Milletvekili): 298 sayılı seçimlerin temel hükümleri ve seçmen kütükleri hakkında kanuna muhalefetten 1 dosya.

* Eyüp Fatsa ve Enver Yılmaz (AKP Ordu milletvekilleri): Havaya silahla ateş etmek suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.

* Abdullah Çetinkaya (AKP Konya Milletvekili): Telefonla tehdit suçlamasıyla 1 dokunulmazlık dosyası.







#mechul75' tarafından 20.09.2008 02:50:02 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 19 Eylül 2008, 23:49 - İp: 78.***.**8.84
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Meçhul çok uzun yazmışsın okuyamıcem. Yola çıkıyom.
Lakin ben hep demişimdir. AKP değil KP. Adalet yok yani. Adaletin bu kadar anasının bellendiği başka bir dönem yoktur sanırım.
NEyse biz yola çıkıyoz.
Dün MHP Kütaya Milletvekili Alim Işık la karşılıştık. Adamın yüzünede söyledim. AKP nin 5 milletvekiline denk bir adam. HAngi partiden olursa olsun Allah böylelerinin sayısını artırsın.
Tuğrul Türkeş işi noldu bu ara.

 

Tarih: 20 Eylül 2008, 05:09 - İp: 88.***.**7.112
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Yav pazar emmi birde avukat olacaksın
Tuğrul Türkeş işi çamur at izi kalsından başka bir şey değil!...
Onuda geçtik özel hayatın gizliliği diye bir şey vardır. Tuğrul Türkeş- Güler Kömürcü arasında geçtiği söylenen telefon konuşmalarını basına dağıtan zihniyet Tuğrul Türkeş ile Güler Kömürcü'nün telefon numaralarınıda vermeyi ihmal etmiyor.

Pazar emmi seninde anlıyacağın gibi siyasette her yol mübahtır!.. hele hele karşında haramzadelerden kurulu bir teşkilat var ise belden aşağı darbe almamak kaçınılmazdır.

 

Tarih: 21 Eylül 2008, 01:21 - İp: 78.***.**8.104
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

HAklısın. Sadece ötekiler suçludur. Kendi tarafımız apak kaşıktır.

 

Tarih: 21 Eylül 2008, 05:12 - İp: 88.***.**7.112
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Bazar emmi asıl suçlu kör, sağır ve dilsizler yani üç maymunu oynayanlar!...

 

Tarih: 22 Eylül 2008, 00:40 - İp: 85.***.**3.23