saadetsa
saadetsa (üye)
İstanbul / Meraklı

Manuel Cekimler Gozukmuyor

Arkadaslar bununla ilgili daha once bir sey yazildimi kontrol edemeden yeni bir baslik actim bunun icin ozur dilerim. Dogru yere acip acmadigmdan da emin degilim kusura bakmayin.

Sorun M, AV, Tv gibi modlarda yaptigim cekimler makinanin lcd ekraninda gozukuyor ama karti bilgisyara taktigimda sadece otamatik modlarda yapilmis olan fotograflar gozukuyor. Digerlerini bos dosya olarak gosteriyor. Sorun bilgisyardaki programlardan kaynaklanabilecegini dusunuyorum. Umarim yanilmiyorumdur, cunku makinanin bozulmus olmasina dayamam, ustelik butun fogotaflar lcd ekranda gozukuyor, sadece bilgisyarda gozukmuyor.
Bir fikri olan varsa ve paylasirsa cok memnun olurum.
Bilgisayarda canon un prgramlari yukluydu ama isguzar dayim beni dinlemeyip istememe ragmen bir fotoshop yuklemesti ben onu kaldirmaya calistim o arada bir sorun olmus olabilecegini dusunuyorum.

Tarih: 5 Aralık 2008, 01:56 - İp: 134.***.**9.17
erhansanca
erhansanca (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Eger dosyalar bilgisayarda dosya olarak gorunuyor ancak acilmiyor ise fotograflarini raw formatinda cekmissindir. Bilgisayarda raw formatini destekleyen program yok ise fotograflari goremezsin. Bir kontrol et istersen

 

Tarih: 5 Aralık 2008, 11:33 - İp: 62.***.**3.186
saadetsa
saadetsa (üye)
İstanbul / Meraklı

tesekkur ederim evet rawda cekmistim dedigim gibi dayimin ekledigi programlari kaldirirken sanirim onu da sildim.

 

Tarih: 6 Aralık 2008, 01:44 - İp: 134.***.**9.17
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Jpeg çek sen en iyisimi saadet..

 

Tarih: 29 Haziran 2010, 23:25 - İp: 88.***.**6.54
  • 1