ozaygonlum
ozaygonlum (üye)
Antalya / Amatör

Update Duyuruları

Nikon Coolpix S800c Kompakt Fotoğraf Makinesi için Firmware Güncellemesi

Google’ın Android işletim sistemine sahip Nikon Coolpix S800c kompakt makinesi bir akıllı telefon üzerindeki tüm sosyal paylaşım görevlerini basit bir şekilde yerine getirmektedir. Nikon COOLPIX S800c dijital kompakt fotoğraf makinesi ile sadece bir kaç dokunuşla sosyal ağlara bağlanabilir, çekmiş olduğunuz fotoğraf ve videolarınızı sosyal ağlardaki arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

16 megapiksel çözünürlük, 10x optik zoom ve dahili Wi-Fi özelliği ile duyurulan Nikon Coolpix S800c için yeni bir firmware güncellemesi yayınlandı. Nikon, Coolpix S800c için duyurduğu yeni yazılım güncellemesi ile kameranın Wi-Fi ayar menüsünde bazen ortaya çıkan “Not in Range” mesaj hatasının çözülmüş olduğu belirtiliyor.

indirmek için: https://nikoneurope-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/55508


Canon 5D MarkIII'e güncelleme

Yılın en sükse yaratan DSLR modelleri arasındaki Canon EOS 5D MarkIII için yeni bir güncellemenin nisan 'te yayınlanacağı resmi olarak duyuruldu. Güncelleme ile aygıtın AF performansı daha fazla iyileştirilecek.Çapraz tip AF'de otofokus işlevi yeni gü bit video detaylarında görüntüdeki veriyi HDMI dan sıkıştılmamış şekilde transfere olanak tanıyor.ncellemenin fotoğrafçılara kazandıracağı ekstra durumunda.Ayrıca güncelleme, yüksek çözünürlüklü


#ozaygonlum' tarafından 08.03.2013 23:45:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Şubat 2013, 10:59 - İp: 88.***.**4.185