ohara
ohara (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Canoncular Updateleri Unutmayın!!!

Firmware updatelerinizi BURADAN kontrol etmeyi unutmayın..Update işlemi sırasında dikkatli olmanız gerekiyor aksi halde makinenize zarar verebilirsiniz. Eğer ingilizceniz iyi değilse ve yazılanları anlayamıyorsanız lütfen update olayına hiç girmeyin ve başkasından yardım alın veya servise giderek update işlemini orda yaptırın.

Firmware update işlemi kısaca şöyle olur: Yukardaki siteden update dosyasını bilgisayara indirirsiniz, daha sonra makineyi usb ile bilgisayara bağlarsınız ve update dosyasını çalıştırarak firmware update dosyasının formatlanmış CF karta aktarılmasını sağlarsınız ardından da update işlemini gerçekleştirirsiniz. Yalnız burda dikkat edilecek en önemli husus update sırasında makinenize kesinlikle dokunmamak ve kapatmamak. İşlem sırasında makinenin kapanmaması için tam dolu pil kullanın ve elektriğin kesilmemesi için dua edin.


Software updateleri ise BURADAN yapabilirsiniz. Makineninizin kutusundan çıkan CD'deki softwareleri güncellemizi öneririm. Mesela Twain driver güncellemenizi mutlaka yapın.Ayrıca ZoomBrowseEX programının da update dosyasını indirip güncellemesini yapın. Son versiyon 5.0 ve oldukça geliştirilmiş, ben çok beğendim.

Buna ek olarak Canon Image Gateway sitesinden yani BURADAN indirebileceğiniz yeni ses efektleri, resimler, ve temalarla makinenizin açılış resimlerini, açılış seslerini, self-timer seslerini, deklanşör seslerini, operasyon seslerini değiştirebilirsiniz.Canon Image Gateway sitesinden bunları indirebilmek için önce üye olmanız lazım.Ancak bu siteye sadece 15 Avrupa ülkesindeki Canon sahipleri üye olabiliyor.Ancak ben bir yolunu bulup başka birinin üyeliğini aldım.İstedeğinizi ses efektleri veya temalar varsa bir yere upload ederim indirirsiniz.



#ohara' tarafından 20.12.2004 02:02:07 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Aralık 2004, 02:01 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili Arkadaşlar,
Ben bir yetkili servis olarak sizlere firmware uddate etmenizi önermiyorum! Ne kadar dikkat ederseniz edin mutlaka biryerlerde hata yapıyorsunuz ve sonuçta bize hakikaten zahmet veren sizin de bütçenizi sarsan onarımlara neden oluyorsunuz. Eğer makinenizin bir fonksiyonundan şikayetçiyseniz ve gerçekten firmware update etmekle sorununuz çözülecekse gelin servise biz yapalım sizde hiç olmazsa bu işlemin nasıl yapıldığını görün ondan sonra belki kendi kendinize yapmayı deneyin.

 

Tarih: 20 Aralık 2004, 02:13 - İp: yok
sarucabey
sarucabey (üye)
Kocaeli / Meraklı

kardeş sen canondan ne kadar prim alıyorsun

 

Tarih: 21 Şubat 2005, 13:48 - İp: yok
cou_grace
cou_grace (üye)
İstanbul / Meraklı

Guzel bı soru...

 

Tarih: 15 Mart 2005, 18:01 - İp: yok
ohara
ohara (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

sarucabey ve cou_grace canonla ilgili açtığım her topic başına 100 dolar prim alıyorum. canon lehine yaptığım her yorumda ise 50 dolar alıyorum. mesajlarımda geçen her canon kelimesi başına da 1 dolar ek prim alıyorum. toplam mesaj sayım 100'ü geçtiğinde ise 1 adet bedava fotoğraf makinesi kazanıyorum.

bu primi kim mi veriyor? erkayalar benim forumdaki mesajlarımı titzlikle incelerler sonra prim hesabı yapıp bankadaki hesabıma para yatırırlar.

isterseniz aynı işi siz de yapın. [email protected] CV atın ve çeşitli forumlarda canon lehine propoganda yapabileceğiniz söyleyip ücret pazarlığı yapın..



#ohara' tarafından 28.03.2005 21:01:18 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 16 Mart 2005, 18:02 - İp: yok
upsmeh
upsmeh (üye)
Ankara / Meraklı

arkadaşlar ben bu aralar canon A520 almayı planlıyorum.tek hoşuma gitmeyen SD kartı olmasına ragmen sınırsız video çekmiyor. Burdan şunu anlıyabilirmiyim eger isterse canon bir Firmware ile bunu aşabilirmi diyorsunuz........

 

Tarih: 20 Mart 2005, 20:18 - İp: yok
fubu
fubu (üye)
Antalya / Meraklı

BEN MAKİNEMİ ALALI 2 AY OLDU ACABA BENİMDE GÜNCELLEME YAPMAM GEREKİYOR MU VE BUNU YAPMAMIZIN AMACI NEY ?

 

Tarih: 5 Eylül 2011, 20:10 - İp: 95.***.**7.185
  • 1